Здравейте,решил съм да си закупя PS3 но не съм сигорен откъде да го купя,кое е ново и кое е старо и кое е скъпо и кое е евтино,ако можете да дадете някои идеи ще съм благодарен. Също така имам Led Screen Flatron E2340T за компа и се чудя дали мога да го използвам и за PS3 то защото след като се приберат родителите ми няма да мога да играя на телевизора
.И Дали Мога Да Си Го Закупя без някоя тъпа игра която няма да я играя а само ще повдига цената.
Ти интернет нямаш ли ? PlayStation network е извън строя и има слухове, че са откраднати личните данни на много потребители.....
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Купуваи го,флашни го ако немислиш да го изплозваш за онлине игри,и няма да имаш грижи да даваш и пари за игри.
Playstation Network ще бъде оправен рано или късно,всички слухове за хакери все още са само слухове.....нито един от отговорите не ми помогна.
Никой ли не знае?
Ако знаеха, щяха да напишат.
Виж сега, много мога да ти говоря за Playstation. 3-та е най-бруталната конзола на пазара за сега. Все още разработчиците на игри не могат да се възползват от пълната и мощ. Първия модел е 20 гигабайтовия и след него почват да растат GB-те със всеки нов модел, като 80-та е последния Phat (и най-стабилния и издръжлив) модел, след това са слим. Най-последния модел е 320GB-вия. Притежавам една такава, нямам оплаквания, не забива, не загрява, няма лаг ... По принцип 60-те и 40-те имат проблеми със охлаждането и получават YLOD(което е много лошо) за това те съветвам да не си вземаш такава. Забравих да спомена, че phat версиите на конзолата вече не се произвеждат - можеш да намериш само втора употреба. Дисплея го погледни дали има HDMI или DVI ако има значи можеш да го ползваш и за пс3-то. Обезателно ти трябва поне една оригинална игра с която да пускаш пиратските качени на харда. Съветвам те да си вземеш от магазина 120ГБ-вия модел (като най-евтин) и да му вземеш отделно един по-голям хард. Сменяш го и 120-та го правиш на преносим. Така задължително ще ти излезе по-евтино. Освен това като я купуваш гледай да е със системен софтуер ПОД 3.55, защото иначе е нехакваема!
Супер много мога да ти говоря за тея неща ама ... ме мързи. За това ти написах само най-главното.
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Има DVI букса значи монитора става.Аз може би ще си купувам игрите защото ми се играе мулти а доколкото знам неможе ако ти е хакнато
Не може за сега да се играе с хакнато пс3 мулти. Ама се надявам, че си се информирал за цените на игрите... Освен това вече трудно се намират и втора употреба в българия, защото всички са с хакнати.
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527