.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Как да си препиша темата по литература?

Здравейте, хора!

Проблемът е следния. Във вторник имам класно по БЕЛ. Госпожата ни даде 5 теми (без план-конспект или нещо, което да ни улесни, разбира се ). От тези теми ще се теглят две и на всяка група ще се падне по една. Аз съм си написала темите, но се съмнявам, че мога да ги възпроизведа точно.

И така, въпросът ми е: Как да си препиша темата на класното?
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Подмени я, ако не се подписва.
    Преди как си писала темите? Телефон, слушалки, или както обикновенно преписваш от чантата си.
    Вафла..

anonymous708973
    Guest
    Пишеш на компютъра на Notepad и качваш на телефона, отваря се като бележка.
    Пишеш го на компютъра със суууупер малък шрифт [Arial е чудесен, дори на 4 се чете!] в колонка, принтираш, режеш, сгъваш на хармоника и готово. Тема, която трябва да е дълга 3 страници, се събира на листче с размери 4/5 [в сгънат вариант естествено].

Мега фен Аватара на Infinity
    Аз пък преди имах страшната даскалка , която ни даваше да си вадим листовете с темите и направо да си преписваме , защото се подписваше на оригинала , в което пък от своя страна нямаше никакъв смисъл , ноо.. Но , ако знаеш практиката на учителката си , знаеш как да постъпиш.
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на fuckme
    научи си я...
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Дала ти е темите, а ти и план искаш. *facepalm*

Честно, толкова ли е трудно да си включите мозъка и да напишете каквото се изисква от вас?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    WaterLilly - Авторката не е казала,че иска
    план..А и без това тя добави,че си е написала
    темита и целта на темата й е да попита - "Как да си
    препише темите на класното"...

Иначе не знам..А учителката ви по принцип
    подписва ли се на листа ви ? Или не ?
    Ако не се подписва - сменяш твоята тема с
    листа (Мале какво обяснение направих само)
    Ако пък се подписва - не знам..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Изкарваш си листче за чернова.Драскаш,пишеш,хлеп ш,мацаш и т.н. и накрая на мястото на ченовата изкарваш листа,на който предварително си написал темата и ако някой те попита какво е,просто казваш че е чернова и от там си преписваш темата.Така предполагам,че никой няма да забележи нищо

WaterLilly, аз мозъка си го включих и си написах сама и петте теми. Обаче съм забелязала, че е лесно да си включиш мозъка и да критикуваш без даже да си прочел петте реда, които представлява тази тема. *facepalm*

[/i]
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Супер фен Аватара на WaterLilly

Re: Как да си препиша темата по литература?

Цитирай Първоначално написано от Eliii
    Здравейте, хора!

Проблемът е следния. Във вторник имам класно по БЕЛ. Госпожата ни даде 5 теми (без план-конспект или нещо, което да ни улесни, разбира се ). От тези теми ще се теглят две и на всяка група ще се падне по една. Аз съм си написала темите, но се съмнявам, че мога да ги възпроизведа точно.

И така, въпросът ми е: Как да си препиша темата на класното?
    Тук виждам обвинение към нея, че не ви е дала план. Затова и казах, че е малко нахално хем да ви е дала самите теми, по които ще пишете, хем да искаш и план да ви дава за тях.

Не се притеснявай, петте реда бяха прочетени още като написах първото мнение. ^_^

И след като един път си успяла да ги напишеш както трябва, какво те кара да мислиш, че няма да успееш втория път (на самото класно)?

Ми, обикновено се прецепвам в началото и блокирам напълно и чак в последствие, когато няма да ми стигне времете ми присветва и за това...

А иначе, днес минах и без преписване...
    *
    *

Бля, аз съм останал с впечатлението, че тези опити за преписване не минават добре, затова не се и опитвам, разчитам на себе си. :Д

Град
    Чирпан
    Вариянта с подмяната е доста добър, ние в моя клас сме го правили на куп по 5 човека мисля и не са ни хващали Но ако ви подписва листовете е кофти..
    Чувал съм и за пишови направени въхру етикет на дадено безалкохолно или вода, ама ти трябва ЦВЕТЕН принтер и скенер (отлепваш етикета, преснимаш го, качваш го на PC-то си - триеш всико което е със дребен шрифт - преписваш си работата там и си готов ...хахаха)
    Не знам до колко може да стане това..ама съм го чувал
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

4yi sega (mama tka e prawila ) slagash si ve4e obrabotenite pette temi pod 4ina i prez 4esa si pishe ne6o i v poslednie minyti si vadish lista otdoly i pisesh si imeto i gotovo ; )) yspeh ne sam 4ela menniqtna tka 4e ako se povtarq sry .. nadqvam se da si me razbral/a ; ))

1 приятел се записваше на компютъра как ги чете и после си ги пускаше на класното, ако ти се занимава, можеш и това да пробваш, ако имаш дълга коса и пари за безжична слушалка е почти сигурна работата :Д

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Ако си слушал/а по време на часовете и си внимавал/а няма да имаш проблеми и аз имам класно в четвъртък и 5 теми от тях теглим 2 и от тия две който по която си иска пише, не вярвам да не сте писали по дадените произведения планове, пък и наща госпожа след всяко произведение което вземем ни дава тема за домашно и сега тези 5 домашни, които ни е дала, който ги е писал си е направил една генерална репетиция за класното и ще му е много по лесно+ това ако слушаш в час и пишеш плановете също, незнам при теб как са нещата, единственото за което тряя да прочетеш е за уводите, щото там щи тряя да знаеш например творческа история на творбата или творчеството на автора най-общо ако е ЛИС-не виждам къв е смисъла да преписваш-вече ако си толкова тъп/а и не слушаш ш пишеш в час си е твой проблем Незнам кой клас си но тряя да свикваш, а и на матурата за по-хубава оценка тряя да напрайш последния въпрос, който е ЕСЕ или ЛИС и там няя да има от къде да препишеш и ще тряя да знаеш по нещо за всички произведения от 11 и 12 клас, които мисля, че са над 100

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    И на нас ни даде 5 теми
    Аз си ги таписах на компа след това слагам шрифт 4 и принтя..после трябва просто да успееш да препишеш.Също така тя ни дава произведенията да си носим и там също съм си ги слагала.За друго не се сещам.Аз винаги успявам да си ги препиша.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си