На колко години си? Престанете с това ограничаване на организма от храна! Аман от професори диетолози. Няма нито един квалифициран в този форум, а всички дават акъл за диети и ограничаване.
АЗ пък ям, като СВИНЯ. Ако ти кажа днеска какво съм изяла, половината форум ще припадне, защото ги е страх да изядат един пържен картоф и ако го направат се поддуват, защото все си ограничават организма от качествената храна, с която наистина се наяждаш и задоволяваш нуждите на организма си, затова качат от тези храни, не за друго!
Просто спортувай! Намери си време, идва лятото! Ходи на фитнес, тичай. Разкарвай се с приятелки. Ям по 6-8 пъти на ден и половин хляб ежедневно. Не пия много течности, не съм фен на салатите и на безразборните диети, но за сметка на това всяка сутрин вместо с автобус ходя 20минути пеша до влака ми за училище, а след това ходя пеша още 20минути до самото училище. Като сметнеш и отделното обикаляне ходя по не по-малко от 3 часа всеки ден. Ходя 2 пъти на фитнес в седмицата и 2-3 пъти месечно тичам, през някоя от неделите. 48кг съм и съм качвала най-много 52, но никога не съм се ограничавала.
Живея щастлив и пълноценен живот и не ме е страх да ям дюнери или в Макдоналдс. Това е да си нормален човек. Спорт е решението, а не да гладуваш цял ден и да си вечно недохранена и гладна, това няма да ти помогне!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.