На колко години си?
Престанете с това ограничаване на организма от храна! Аман от професори диетолози. Няма нито един квалифициран в този форум, а всички дават акъл за диети и ограничаване.
АЗ пък ям, като СВИНЯ. Ако ти кажа днеска какво съм изяла, половината форум ще припадне, защото ги е страх да изядат един пържен картоф и ако го направат се поддуват, защото все си ограничават организма от качествената храна, с която наистина се наяждаш и задоволяваш нуждите на организма си, затова качат от тези храни, не за друго!

Просто спортувай! Намери си време, идва лятото! Ходи на фитнес, тичай. Разкарвай се с приятелки. Ям по 6-8 пъти на ден и половин хляб ежедневно. Не пия много течности, не съм фен на салатите и на безразборните диети, но за сметка на това всяка сутрин вместо с автобус ходя 20минути пеша до влака ми за училище, а след това ходя пеша още 20минути до самото училище. Като сметнеш и отделното обикаляне ходя по не по-малко от 3 часа всеки ден. Ходя 2 пъти на фитнес в седмицата и 2-3 пъти месечно тичам, през някоя от неделите. 48кг съм и съм качвала най-много 52, но никога не съм се ограничавала.
Живея щастлив и пълноценен живот и не ме е страх да ям дюнери или в Макдоналдс. Това е да си нормален човек. Спорт е решението, а не да гладуваш цял ден и да си вечно недохранена и гладна, това няма да ти помогне!