- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Акне-козметик?
Здравейте.Имам акне и съответно петна от него мисля да посетя някоя козметичка
дали тя ще може да оправи проблема?![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Ами аз не съм ходила.Но са ми казвали,че помагало...незнам колко е вярно.
дано помага,че направо....Първоначално написано от Gigandet
![]()
По-добре посети дерматолог.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
много е скъпо....айде прегледа не толкова,ама после продуктите-поне 50,60,70 леваПървоначално написано от Ssummerjam
![]()
Хайде сега,скъпо било..Здравето и красотата са пари![]()
Но иначе козметика може да ти помогне по-скоро за черните точки,но те (ако са компетентни) също препоръчват дерматолог.Плюс това при избирането на козметик внимавай много.Свестните са доста малко.Един приятел му направиха кратери на челото след ходене.Но на мен пък,козметичката ми е страхотна,ми помогна за пъпките и особенно да се очистя от черните точки.
Козметиците са най-лошият избор, който един тиинейджър прави в живота си. Ти имаш пъпки, не черни точки => трябва ти дерматолог.
Искам да ти кажа нещо за тези хора. Те са специалисти, като всички останали доктори. Никога няма да те подведе дерматолога, аз винаги съм предпочилата да ида първо на дерматолог преди сама да си прилагам лечение на лицето и тялото. Да, вероятно ще ти излезне скъпо и какво? Не ти ли излиза скъпо да се мажеш постоянно с разни неща и нищо да не ти помага? Не ти ли излиза да купуваш постоянно продукти на Гарниер-а? Както прави една изключително голяма част от тиинейджърите. А няма смисъл, защото и тяхните продукти са по 10лв, като вземеш 3 и то пак стана така..
Пояснение за дерматолога. Вземи си направление от личния лекар и няма да ти вземат нищо. И наистина иди и се консултирай със специалист. Може да дадеш 50лв, но ефект ще има и няма да съжаляваш. + това резултатите са на лице почти веднага.
Казвам го от личен опит. И аз давам по 50лв, ама на 2-3 месеца, за продукти изписани ми от дерматолог. В началото е скъпо, после започват да ти изчезват проблемите и купуваш козметиката само за поддръжка.Успех.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.