- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е..
Когато приятелят ми дойде до вкъщи да се видим вечерта и седнем пред нас на пейката, сякаш тава ни е нещо като традиция да си правим кефа.. та снощи той дойде.. и ме докара повече от един път до оргазъм. Та въпроса ми е, дали след многократно стимулиране на клитора е нормално при най-малкото му дразнение, да изпитвам лека болка..?
И моля без тъпи коментари..!!!![]()
:*:*
Какво значи "при най-малкото му дразнение" ? Ако след като свършиш продължава да те пипа е нормално да изпиташ болка, за тва трябва да се остави малко да почине![]()
Пишкай преди и след заигравките/секса...
мм смисъл когатоо той ме пипаше не изпитвах никаква балка.. но сега когатоо аз се докосна изпитвам лека болка нз защо.. явно съм го претоварила..![]()
![]()
![]()
Ах, мръсницо![]()
Може, на мен мн рядко ми се е случвало ама не съм обръщала внимание.. даже не съм се замисляла.
ами аз преди около 1-2 месеца за прав път получих първия си оргазъм.. МНОГО КЕФ МИ ДОСТАВЯ приятелят ми да ми стимулира клитора.. и снощи той беше в мн на кеф.. направо ме разкърти! Сигурно 30 мин. не ме е оставил да си взема въздухи даже по едно време неможах да издържаа и му викам да намали малко темпото.. намали го за около 30-40 секунди и айде пак.. и явно, понеже не сам толкова опитна и ми е дошло малко в повече..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нормално е след като свършиш клитора ти да стане по-чувствителен и да усещаш болка при допир. Оставете го да почине малко и след това продължавайте![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
При повече от 2-3 оргазма е нормално да има лека болка. За това когато той иска да ти достави повече от 3 оргазма, мисля че по-добрият вариант е да го направи с езиче. Така дразненето след като свършиш е по-малко. Поне това е показал личният ми опит.
ОК..БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ..!!! :P![]()
Може и това да е..!! :P![]()