.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Нормално ли е..

Когато приятелят ми дойде до вкъщи да се видим вечерта и седнем пред нас на пейката, сякаш тава ни е нещо като традиция да си правим кефа.. та снощи той дойде.. и ме докара повече от един път до оргазъм. Та въпроса ми е, дали след многократно стимулиране на клитора е нормално при най-малкото му дразнение, да изпитвам лека болка..?

И моля без тъпи коментари..!!!
    :*:*

Супер фен Аватара на djipsito
    Какво значи "при най-малкото му дразнение" ? Ако след като свършиш продължава да те пипа е нормално да изпиташ болка, за тва трябва да се остави малко да почине

Пишкай преди и след заигравките/секса...

мм смисъл когатоо той ме пипаше не изпитвах никаква балка.. но сега когатоо аз се докосна изпитвам лека болка нз защо.. явно съм го претоварила..

Супер фен Аватара на djipsito
    Ах, мръсницо

Може, на мен мн рядко ми се е случвало ама не съм обръщала внимание.. даже не съм се замисляла.

ами аз преди около 1-2 месеца за прав път получих първия си оргазъм.. МНОГО КЕФ МИ ДОСТАВЯ приятелят ми да ми стимулира клитора.. и снощи той беше в мн на кеф.. направо ме разкърти! Сигурно 30 мин. не ме е оставил да си взема въздух и даже по едно време неможах да издържаа и му викам да намали малко темпото.. намали го за около 30-40 секунди и айде пак.. и явно, понеже не сам толкова опитна и ми е дошло малко в повече..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Нормално е след като свършиш клитора ти да стане по-чувствителен и да усещаш болка при допир. Оставете го да почине малко и след това продължавайте
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    При повече от 2-3 оргазма е нормално да има лека болка. За това когато той иска да ти достави повече от 3 оргазма, мисля че по-добрият вариант е да го направи с езиче. Така дразненето след като свършиш е по-малко. Поне това е показал личният ми опит.

ОК..БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ..!!! :P

Супер фен
    Аз ще си търся приятелка като тебе :P
    Да знам, че иска по няколко пъти ...
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Може просто да си протрита. Аз така веднъж не бях много влажна и приятелят ми леко ме протри, обаче спокойто...самата кожа там доло е остроена да се възстановява мн бързо
    n0 mus1с, n0 l1f3

Може и това да е..!! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си