- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- LAN (Hamachi) - Real Time Strategy !!!
Хайде сега изброявайте игрите и как се прави LAN връзка с Hamachi за игра с приятели![]()
>>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
>>> Minecraft <<<
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
Че то сега на почти всяка една игра може някой да направи сървър и другите да влязат, Хамачи използвахме едноооо време ^^
Хабе трябва ми с хамачи xD ари ся кайи как стаа номера с хамачи.
ПП Егати бързите отговори дето има тука![]()
>>> Minecraft <<<
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
Ми номера става лесно. Един прави локален сървър с име и парола и другите потребители се свързват към него.
Иначе аз ползвах хамачи преди като цъкахме Heroes III.
^ да.
Можеш да пробваш и с Game Ranger
Това Game Ranger не ми хареса, а и кажете игри които да стават на Windows 7 x64 и да се играят LAN![]()
>>> Minecraft <<<
Защо ми напомняш на коко? Влизаш в замунда и избираш Игри ли там какво беше и 99% от тях ще ти тръгнат!
П.П. Някой навит да направим един Heroes III тия дни?Пишете ЛС ако има навити.
Дададада точно тая не ми тръгва а точно нея искам да играя :Д
>>> Minecraft <<<
Всъщност Game Ranger взех да го харесвам ама ми дава некфи проблеми за Firewall ли е какво е и как стаа тоз номер да го оправя че искам да играя RomeTW, а Yu-Gi-Oh Joey The Passion ми тръгва![]()
![]()
![]()
>>> Minecraft <<<
http://prikachi.com/images/285/4039285R.png ето това ми е проблема !!!
>>> Minecraft <<<
За кфо ми е сега Hamachi като питам за Game RangerПървоначално написано от JuStIc3
![]()
>>> Minecraft <<<