- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Кой няма да гласува за г-н Витков ?
"Коментара е излишен... " само ако си на 2 метра под земята.Дотогава трябва да се бориш...?
Коментара е излишен по отношение на вица,а не на цялата тема.Първоначално написано от mako1
Желая България, ако не друго, то поне да има управници с повече от 2 лимки в кратуните си...
А, за каква борба говорим? Срещу циганите и турците, които гласуват вместо българския народ ли? За борбата срещу нашето байганьовско мислене и користната ни цел да прецакваме системата. Или страха, който дебне над мнозинството, да се опълчи и да признае истината в очите?
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
"Желая България, ако не друго, то поне да има управници с повече от 2 лимки в кратуните си..."
Кой?
Маko1 пускай цели въпроси щото аз от 2 твои коментара с ''Кой?" Нищо не стоплих. И не прави дабъл пост.
Аз в тая държавица ще се пробвам, ама видя ли, че не се получава - хич няма да си губя времето. Пътя, чантата и айде!
''Маko1 пускай цели въпроси щото аз от 2 твои коментара с ''Кой?" Нищо не стоплих. И не прави дабъл пост.''- Поднасям дълбоко извинение за некомпетентността си.
Въпросът ми е, кой трябва да бъде президент?Аз се аргоментирах достатъчно ясно защо трябва да бъде Светльо.
Светослав Витков?! Дайте напрао Азис да си го изберем за президент и това е... Стига бе хора! Стегнете се малко. Напрегнете закърнялото си сиво вещество. Един президент трябва да бъде ерудиран човек, с мозък в главата си, с цели, с опит! С подходящо образование! Аз имам някого предвид, но това е личното ми мнение.
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
"Аз имам някого предвид, но това е личното ми мнение."
Е срам ли те е от личното ти мнение, че не го споделяш.....
Най-добрият избор в момента е Светослав Малинов.
Няма подпис
"Най-добрият избор в момента е Светослав Малинов."-Дай един признак, по който се различава от досегашните отличници ?
Да! Светослав Малинов! Това е човекът... просто му отвори биографията и ще разбереш с какво е по-различен.
Българските политици не струват пукната пара! Ще си задраскам бюлетината от горе до долу, когато ходя да гласувам, няма да си дам гласа за никой от тези нещастници.
Разбира се! Защо пък да гласуваш, като може циганите и турците да избират твоя управник и после ти да се оплакваш...Първоначално написано от alexanderherzdorf
Какво да кажа като няма кадърни политически елементи в България, че на всичкото отгоре не им стига възпитанието да признаят, че са неспособно, а и продължават да се появяват по малкия екран и да сипят безсмислици... Защото България няма политически елит, тя има чиновническа политическа каста. Ако имаше поне някой, който да има качества. Хайде няма да се връщам в миналото, ще дам пример за двама кадърни политици от днешно време, макар и чужденци - Хилари Клинтън и Хелмут Кол. Хайде да се намери някой с подобни качества в България, хайде аз съм излязал да правя агитация в негово име.Първоначално написано от Kinghood
"Българските политици не струват пукната пара! ....." - е именно, само не разбрах, защо няма да гласуваш?
"Да! Светослав Малинов! Това е човекът... просто му отвори биографията и ще разбереш с какво е по-различен."
Четох я още преди да задам въпроса с какво е, той по-различен.Е не видях.ДСБ ???Ма вие сериозно ли.......
А иначе, аз съм гледал несериозно .....
Надявам се темата да е видяна от много хора,и само вие да сте писали вътре,иначе нещата отиват на зле.
Аз си мислех, че е ебавка...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
А, ти сериозно ли? "Той е издигнат от инициативен комитет на Асоциацията на потребителите на телекомуникационни и интернет услуги. Все още обаче Светльо е в етап "събиране на подписки", за да успее да регистрира кандидатурата си."
Бате моля ти се.. т'ва е пълна гавра. Ще избирам некъв певец за Президент ?! К'ви наркотици използвате бе, хора ?![]()
"Бате моля ти се.. т'ва е пълна гавра. Ще избирам некъв певец за Президент ?! К'ви наркотици използвате бе, хора ? "-Дай ми само едно негативно последствие, от избирането му и аз ще ти дам ДЕСЕТ положителни и ДВАЙСЕТ негативни- ако стане някой партиец-който и да е той.
Ще съсипе тотално имиджа на България пред света, и най-вече пред ЕС. А това има огромно значение
Дадох ти 1 последствие, айде почвай да пишеш сега![]()
Аз ще ти кажа, че дори и да му бъде издигната кандидатурата, никога няма да стигне до балотаж, пък да не говорим за Президент.
1. Няма необходимия умствен капацитет.
2. Няма необходимите средства за да проведе такава кампания, каквато би била необходима за избирането му.
3. ББ никога няма да остави човек като него да заеме този пост.
4. Мутрите, ако трябва ще го освиткат, но няма да го допуснат да стане к'вот и да е.
Борбата за президентското кресло, никога не е била толкова жестока, каквато предстои да бъде, защото цялото управление на страната ще е под въпрос. Ако Бойко стане Президент, ГЕРБ губи мандата си. Цветанов няма шанс да спечели президентските избори.
ВЪН НА РУСКАТА ПИЯНА СГАН И МРЪСНАТА СЛАВЯНСКА ИЗМЕТ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ!
Няма място за агенти на ДС на президентски избори, камо ли такива дето се кланят пред МОШЕ