Ти ако имаш фирма на счетоводител ли ще я повериш или на Митьо от съседния вход ,дето е баси пича ? Извинявай ,ама точно от некадърници тая държава е с гъза нагоре и от нея излизат най-големите деграданти.
Може и да смяташ ,че като гласуваш за абсолютно некомпетентен човек показваш някаква позиция ,но истината е ,че просто си сереш в задния довр. И като го избереш кво - нито знаеш става ли за лидер ,нито нищо.
И кво като е 'различен' от повечето политици - ми то над 90% от хората са 'различни' и на позиция ,подобна на твоята - що да не гласувам за съседа ,дето плюе всеки ден срещу правителството ? С какво той е по-лош от въпросния тип ? Е ,съседа поне не мяза на сериен изнасилвач ,де ...
И това за интелигентните хора нещо не го разбрах ? Ако намекваш ,че какъвто и образован човек да се появи просто ще се възполва от позицията си - ми незнам ,но не го вярвам.
За мен ситуацията е следната - образован ,интелигентен ,добре изглеждащ и възпитан - това е представата ми за човек ,който трябва да ръководи държава.
А не тъпа физиономия с 50 човека около него да му дават акъл.
Ей го Бойко - строи магистрали и си мисли ,че прави нещо. Ми те тия магистрали сами си се постриха. Един голям х*й е заслугата на неговото правителство. И кво - избраха ги ,а нищо не са направили. Всичко което вършат е следствие от влизането ни в ЕС и парите ,които се изливат тук. И баба ми да беше премиер - и тя щеше да се справи не по зле.
А от гледна точка на парите за развитие на икономиката очевидно кабинетът му е толкова некомпетентен ,че развитието е ТОЧНО нулево. Да ти разяснявам ли какви фондове съществуват и как ако се оползотворяваха както трябва в момента щеше да има поне 500-1000 нови фирми в най-различни сфери ,спонсорирани от европари.
И че болшинството от малките производители поне щяха да имат пари да си купят някое тракторче за нивата ,която копат все едно сме в 18век или за животните ,които живеят в разни бараки.
Изискванията на ЕС и тези ,което тъпото правителство поставя леееко се разминават. Плюс това - ако имаха желание ,щяха да намерят начин да подпомогнат ДОРИ и тези ,които нямат достатъчно средства да покрият изискванията. Те все пак тия пари са за това - да се побутне брашнът.
Да не говорим за образование - предишният министър ПОНЕ вършеше някаква работа ,и макар да се готвеше да ми вчерни живота (тогава завършвах) се радвах ,че има някаква промяна и нещо действително се задвижва. А сега кво - квоти-мвоти ,глупости на таркалета. Имаше предложения да правят образованието 11-12 клас платено ако не си със стипендия - кво стана - х*й. Нека всеки идиот докрета до средно с 3ка ,после да влезе с некоя куха специалност в Уни и да се бие в гърдите ,че е с висше. От класа ми 27 човека ,4ма реално покриваха необходимите знания за да завършат. По дяволите ,целият ми клас НЕ знаеше къде се намира Корея. А тва се водеше елитно училище.
А в ТБГ един познат ,дето е на стипендия (т.е. над 5.50 успех) ,буквално не може да пише и да смята ..
Погледни която искаш сфера и ще осъзнаеш ,че не липсата на средства ,а на желание е труд ,труд и СПОСОБНОСТИ е проблемът.
На 20 съм от София ,ако има толкова голямо значение за теб.