Еми аз от ББ съм видял повече от предните 2 правителства и то с много. За ся по-добро не съм видял. Надали и ще видя накъдето отиват работите. Цените били скочили...еми той да не ги определя ББ. Малко да вярваш на медиите не е добра политика. Все пак Труд, 24 часа и Стандарт ( още няколко) са притежание на Ирена Кръстева (доскорошна БСП-арка).
На баба Пенка кат не и дреме за бумагите - шси мълчи и ще си гледа кравите така.
Експерти има, ама на тях им се плаща, сеш се. Никой не работи фрий. И аз мога да стана 'експерт' със моята специалност. Ама нали се сещаш, че ще те обръсна 2-3 бона поне. И това за по-дребните проекти. Не говоря как да купим рало на бай тошо от чепеларе. Щото 1 такъв проект отнема към година и се пращат на всеки 3 месеца отчети и кашони към Брюксел, до кламер за какво са отишли мангизите.
А ако кажеш, еми правителството да ни плаща... нали се сещаш за какви суми говорим от твоите данъци...и колко далавери ала Доган ще станат тогава. За съжаление манталитета ни е такъв.
Като не искаш да се учиш - плащаш. Като не искаш да плащаш - фащаш бумагите и почваш да четеш като ненормален. Тва е. Правилата са такива и в другите държави. Това, че българина завършил среди преди 30 години е решил повече никога да не си ъпдейтва познанията - негов проблем.