^^ А комунизъм искаш ли? Нещо Сталин ала-бала? Стил "Ще ядеш и ще пиеш, ама ще мълчиш."

Как да ви се обясни, че в условията на демокрация и пазарна икономика няма как правителството да се меша в цените на всяко нещо, дори и да иска. На теб кеф ли ще ти е, ако примерно ти си имаш пекарна. И продаваш хляб по 90ст. Идва некъф от правителството и ти казва "Еми сори мадафака, ама ти нема го продаваш тоз хляб по 90 ами по 50ст щот народа не е доволен." А на теб примерно ти излиза 45стинки да го направиш. И с печалбата не можеш да си покриеш разхода... Окей.

Бойко прави всички тея работи (магистрали, жп линии, разни откривания) за да се мазним на ЕС. А тряя да се мазним на ЕС за да ни приемат в Шенген и Еврозоната. Особено, ако искаме да имаме реални ползи от цялата тази главоблъсканица. Преди можех да си купя за 5 лева цигари, закуска и да отида на кафе. Ся мога да си купя само цигари. Тъпо е, ама просто така е устроен целия ни ТЪП свят. Цялата ни (на целия свят, не само на Беге) икономическа и монетарна система. Мога да ви изпиша фермани на дълго и на широко, защо има кризи и как 2013 ще последва нова криза. И затъваме все по-дълбоко и по-дълбоко. И колкото и да ми се иска да метна вината на ББ, не е там проблема. Той ще си отиде, друг гад ще дойде на негово място. И пак ще е така.

ПТ: Президента има право на вето. Е да ама може да го наложи само 2 пъти на закон. А нали се сещаш, че парламента може да си го гласува пак за на 3тия път... За мен е все тая кой ще е президент.
И относно въпроса на mako1 - "Немога да разбера обаче, как не ти е писнало да гледаш фалшиви и лицемерни усмивки, които се изявяват по медийте ..." Аз това го виждам и около мен. Каква е разликата дали ще е лицемерието пред мен или ще го гледам по телевизия - все равно.