.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Hybrid View

Какво значи "Gamer" за вас?

С какво свързвате тази дума?С пъпчив очилатко,грозен и ниско интелигентен или със съвсем нормален човек ,който е запален по компютърните игри?Много ми е интерестно,защото тези от моя клас ( не че аз съм Gamer ) ,казват,че Gamer са грозни глупави и не стават от компютрите,и заради това доста се заяждат с 1 пичага от моя клас,който всъщност изобщо не е лош човек.Дори не мога да кажа ,че е грозен,но понеже отсъства от училище понякога,че ходи по турнири и много му говорят зад гърба.Пък и знам,че целия клас лицемерничи,но все пак ми е интересно вие какво мислите?Знам че има Gamer-и и Gamer-и ... Но все пак.Защото виждам,че доста от младите тийнове ,прекарват повече време пред компютъра..И така,какво е вашето мнение?Не, не си мислете,че аз съм такъв и просто искам нещо.Просто ей така ми стана любопитно какво е мнението на младите хора тука .

Супер фен Аватара на Djuff
    Ми нормален човечец които живее пред компютъра.Не, геймърите не са грозни просто толкова време седят пред компа, че нямат време да се погледнат щот играта която играят няма да ги оцени колко са красиви или как са облечени, а на тях само за това им пука.За мен геймър си е нормален човек който си съсипва живота.

Добрем мерси за мнението.Но не мислиш ли,че от една страна и хората,които ходят на работа като програмисти седят по цял ден на компютъра?Иии все пак ,професионалните геимари си искарват хляба от това,все пак нали знаеш,че ако си добър се взимат много пари докато си правиш кефа ? И не е казано,че винаги ще седиш по цял ден пред компютъра.

Всеки си има различни интереси.
    Аз например, също прекарвам дълго време пред компютъра, но правя сайтове и тем подобни, рядко играя.

Мега фен Аватара на Chacho
    Някои геймъри изкарват луди пари и същевременно не изглеждат, както стереотипа предполага. Пък и няма лошо да се занимаваш с това, повечето геймъри имат добра компютърна грамотност.

Момчето нали не държи сметка на другите, какво правят през свободното си време? Според мен просто си избиват комплексите. Няма ли кой да ги постави на място тия хора?

PS: Да живее SlayerS_`Boxer`
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Има две крайности на така наречения "геймър" .
    Едната крайност,става въпрос за хора ,малко по-грозноватички ,хора с по-малко социални контакти и не на последно място стеснителни и срамежливи .Хора по-трудно вписващи се . Тогава се закотвят пред компютъра и разцъкват каквото падне ,за да се пооткъснат от света .
    Може би като се каже геймър ,се има в предвид точно този тип хора.
    Втория тип са ,запалените по игрите момчета (че и момичета) . Тук вече говорим за друго нещо . Това са хора с нормални социални контакти ,визия и изобщо всичко както си му е реда ,само че обичат в свободното време да играят .
    И аз не мога да повярвам колко много момичета има ,които си имат приятели ,гаджета и всичко останало , играят стабилно на компютърни игри ,което не е лошо де .Все пак това е вид хоби и като с всяко друго нещо ,не е нужно да се прекалява .
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Супер фен Аватара на Djuff
    Е да, тези които си изкарват хляба с игри - окей, но тези които не подхващат учебника и не се сещат да се изкъпят само за да разцъкват цс - нямам нищо против тях, но тва е тъпо.

Честно казано, съучениците ти са малоумни, толкова за тях. Gamer е човек, който харесва играенето на определена игра/и и те му се отдават, това не значи да седи по 15 часа на ден пред компа, нали така? Просто с годините е натрупал достатъчно опит, за да може и за по 2-3 часа на ден да си прави кефа, нали игрите все пак са забавление. Себеси мога да сложа под знаменателя "Gamer", не съм играч на световно ниво, но съм постигнал достатъчно в някои игри и то с доста постоянство, защото за игрите се изисква такова. И да кажа... къпя се спокойно, излизам с приятели и ходя на училище, разбира се ... Пък и не съм по-"залухав" от "онзи отворения дето пуши трева в парковете".

Мега фен
    Град
    Earth...
    ... Преди време децата бягаха от даскало само за да ходят да играят, сега обесняват колко са прости тези които играят игри.... Ами тези дето седът в fakebook коментирам ли ги?

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    ... Преди време децата бягаха от даскало само за да ходят да играят, сега обесняват колко са прости тези които играят игри.... Ами тези дето седът в fakebook коментирам ли ги?
    Тея от fakebook-a са сигурно мега геймъри.

Мега фен
    Град
    Earth...
    ^^ А да си се замислял така съвсем случайно как кретените се лепят на fakebook като мухи на мед? Действа им като наркотик, седят по нереално много часове с дрънкане на глупости! Fakebook телефони, fakebook компютри. Блабла

Ако заради играенето на игри няколко часа на ден трябва да си загубен, то заради седенето ти в fakebook трябва си яко загубен! С игрите се разпускаш и се забавляваш малко, докато с fakebook дрънкаш глупости зад на хората гърба като коментираш блаблабла.

Повече от фен Аватара на StoooYo0
    Град
    Пазарджик
    ^^ А да си се замислял така съвсем случайно как кретените се лепят на fakebook като мухи на мед? Действа им като наркотик, седят по нереално много часове с дрънкане на глупости! Fakebook телефони, fakebook компютри. Блабла

Ако заради играенето на игри няколко часа на ден трябва да си загубен, то заради седенето ти в fakebook трябва си яко загубен! С игрите се разпускаш и се забавляваш малко, докато с fakebook дрънкаш глупости зад на хората гърба като коментираш блаблабла.

По-добре не бих могъл да го кажа.
    И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

Напраих си фасебоок и на същия ден го махнах.Висиш по часове,харесваш там някфи снимки,после се радваш,че и на теб някой ти е харесал снимката и така цял ден.

П.С: Просто не си прейте фасебоок,щото общо взето няма смисъл.

Мега фен
    ми всъщност ролята на фейсбук в животът на един НЕсоциопат е да те улесни в това да си покажеш снимки с преживяванията ...
    тва че вие го ползвате да си снимате епик фейсовете в кенефите по моловете си е ваше решение...
    аз го ползвам да си покажа снимките от някой купон или като съм се разхождал с апарата какво съм снимал...

А колкото до т.н. геймъри - деградирали дечица без личен живот. Шансът да ми е по-интересно да бозя нещо ,отколкото да изляза ,пък дори и сам и просто да се поразходя е нууууулев. Ем така е милички - вече сте невръстни социопатчета и след някоя и друга година ще пускате темички във форума със заглавие "що нямам приятели" / "лайф съкс"

Мега фен Аватара на Chacho
    Едно време играех по 12-14 часа на ден, като съм прекарал няколко летни ваканции в игри. Това не ми пречеше да уча, да излизам, да имам приятели. И без това не ме пускаха да излизам до късно, така че 3-4 часа навън ми бяха напълно достатъчни.

Пък и нали сте наясно, че грозният външен вид на геймърите е само мит. Има хора всякакви - както има пъпчиви геймъри, така има и пъпчиви хора, които не играят игри.

А за фейсбука - проблема не е в социалната мрежа, а в потребителите й. Но те винаги са си били такива, просто сега имат по-голяма гласност. Комплексите им не са се появили, когато са щракнали бутона "Регистрирай ме". И както всяко друго нещо е нормално да има добри и лоши аспекти. Аз си го ползвам за своите нужди - улеснява ми комуникацията, особено със стари познати, с които сме се били изпозабравили.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

http://www.youtube.com/watch?v=QQzz7...feature=relmfu

Я погледни този клип.Този е един от мнoгoто,това е на световното първенство Intel Extreme Masters тук са най-добрите гамери,съответно и може би най-запалените.Аз не виждам да има много пъпчиви и грозни ?И не виждам да нямат приятели и да не се социализират.От тези игри много хора и приятели намираш.Пък и ти не си 24/7 на компа..

Мега фен
    Хора всякакви, хобита всякакви, мнения всякакви. Аз лично предпочитам да убия 3 часа в игра, отколкото да изгубя 3 часа в някое кафе с хора...

Въпреки всичко, има изключително добре направени игри, които например те потапят в дадена атмосфера и на моменти ти е много по-приятно в играта, отколкото да се мотаеш някъде с някого. Под такива игри не визирам CS (защото на много хора в съзнанието им излиза точно тази игра ако трябва да кажат нещо, свързано с PC игри). Погледнати от друга страна, игрите ти предоставят един свят, който или ти ръководиш, или зависи от теб и т.н. според сюжета на съответната игра. С разликата, че в играта ако умреш, ще повториш, потретиш и ще минеш дадената мисия. В реалния живот нямаш право на грешки. Това е един въображаем свят, в който можеш да правиш всичките неща, които ти се иска да направиш в реалния такъв, но или не ти стиска, или не е законно.

А за геймърите - според мен са хора, на които им е писнало от света около тях, но няма начин, трябва да са част от него. Въпреки това, имат по няколко свободни часа на ден, които оползотворяват по свой начин, а именно - играят игри.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Ми то някоя игра като те плени вечеее нито учене нито нищо ебаваш ;д и Геймърчетата повечето са такива зарибени по няква игричка и цъкат и ни учат ни нищо, но познавам и изключения, но те са 2% от стоте
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    За мен най - често означава 'олигофрен'

Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Хехе олигофрен.А аз свързвам думата красиво момиче вече със шибана кифла.

Мега фен
    ^ Ми пич имам едно приятелче ,с което преди движех. От една година насам 99% от времето си прекарва в league of legends. И на мен ми е интересно ,и аз играя ,ама да ти казвам ли как се правят 1000 игри за 4 месеца .... !!!
    А знаеш ли колко задръстен и досаден стана. Или дрънка за лол ,или не дрънка нищо ... или се дразни като говорим за нещо ,в който разговор няма как да вземе участие и се прибира.

Тфа ми е мнението - тъпи малки социопатчета. Да изкарват и по милион ако искат - аз ще го изкарвам без да се превръщам в деградирал олигофрен.

Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от Jessrabbit
    Хехе олигофрен.А аз свързвам думата красиво момиче вече със шибана кифла.
    Ама много са радвам за теб

Ш'си отвора компот

Мега фен
    Нека е от сливи ,тамън и аз да се нагостя

Град
    ImaginaryWorld.com
    ^Дадено

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си