Авторът на тази тема е всъщност е геймър Познах по никнейма му "Jessrabbit" това е никнейм на един от най-добрите прийстове в WoW отговаря и на "Hydra" .. както и да е ..
По темата - И аз си падам геймър, и не виждам нищо лошо в това Предпочитам по 10 часа пред компютъра, вместо всеки ден по кафета/молове в които всеки клюкарства, показва си новите дрешки, а и е пълно с кифли, които цял ден стоят там с 2 лева в чантата, и само разглеждат магазините(това много ме нервира )Или по дискотеки, където ходят 12-13 годишни и се ^^^^ в тоалетните, и пият алкохол, и пушат и т.н
А това, да кажеш на някой "деградирал олигофрен" понеже е запален по игри, е просто абсурдно Има сякви хора - някой обичат да танцуват, други да пеят, 3-ти да четат, 4-ти да играят игри.. и кво, всички тези хора са "деградирали олигофрени" понеже харесват тези неща ?
Изтъкнах тези примери, понеже днешната ми представа за момче, е ходещ всеки ден на фитнес идиот, който като няма кво да прави отива, и пие алкохол, па ако може и да из^^^^ някоя кифла по-добре.
П.С За мен геймър е просто човек, който обича да играе игри.