Chacho, Да, и аз съм играл Diablo II. Headoff, Data и тн. Сега мой приятели имат техни сървъри и аз влизам от време на време да ги видя кво правят...

Дали игрите са причината за престъпления в реалния живот? По социология имаше неква теория мисля че се казваше "Learning Theory" в която се разправя че deviance е вродено в човека и му доставя удоволствие. Често трябва нещо да го отключи. В много случей игри/филми са ключа. Филма който гледах разправяха как некъв тъпанар планирал убииството на свойте приятели по филма Scream. Това че ти си със слаба психика не означава че нещо друго е виновно. Много хора се опитват да слагат цензури и да забранят какви ли не неща. Като например филмите трябва да са еди кви си. Игрите трябва да са еди кви си. Speed Limit трябва да е еди къв си. Некой кретен се е събудил който нема и 5 стинки мозък и решил че ще променя света. 0 респект към такива кретени!

От друга страна пък ако помислиш логично няма шанс 1 игра/филм да ти подейства толкова много ако нямаш психически отклонения!

Аз лично не мога да си представя някой 10 годишен след като е играл NFS да вземе на тати жигулата и да почне тунинга и състезанията. Или пък след като е играл GTA да отива при мафията за мисии. Това са некви не реални неща!