Не четох сичките мизерии дето сте писали, честно...
Ама ще си дам и аз позицията.
Едно време и аз много играех. Даже съм се прибирал от излизане за райд в УоУ, та дори и един ден по рано от море (е + че бях болен де).
Ама на всеки бунак, дето си мисли че има "живот", ще кажа само , че може да ми лапне дебелия.
Какво е живота хитреци?
Всеки един пъпчасал,"смотаняк" дето по цял ден бози е много по-човек за мен от вас.
Поне той си прави кефа и не робува на общественото мнение.
Докато вие - е сори батка, правиш го.
Какво е общата култура? Нещо дето баба ти, ти го е казвала, ако требе сме си сто про честни.Що? Щото сте бурлаци, без да се сърдите (душевни-бурлаци разбирайте).
Не съм енциклопедия да знам кое животно си яде лайната 2 часа след като ги изсере. Ако това ти е нужно на теб -ок.
Ама да не си дигаш много самочувствието, че решаваш некви кофти крастословички.
Един от бурлаците по-горе писа, че некви морони му говорили само за УоУ- еми сори буркал, тях това си ги интересува, ти к'во правиш с тях?
Ела излез с мене и некой мой мейтове, като тракаме философия.Бас ловя, че ще пишеш същото за нас и ще си счупиш ръчичките да отгръщаш тълковния речник, докато някой от бурлаците дето наричам мейтове гърлено кряка нещо.
Що? Щото такъв е живота.
Т'ва е батенце...
И моля да не ми ревете по шутарите.
Аз се смятам за доста интелигентен индивид, доста книжки съм прочел и си имам некви хуави постижения за годинките, ама нема по кеф да седна си цъкам едно шутарче и да се дебна 1 час с някой дебил в сталкерО.
Ама нема да тръгна да ебавам някой бурлак, щото видиш ли седи и снима по цял ден в парка... Или щото се напива всеки ден като дебил в дискотеката. Или щото играе УоУ по цял ден.
Начини на живот и ценности. Нали сте много космолитни - треа ги разбирате тея неща деа'.