Личи се, че си малка(малък) прост буржоа.
Всъщност, горния ми пост си постигна целта.
Искам да те поздравя с една песен , ютубни си я -> Sham 69 - Better man than I
А за грамотността...да ти кажа, че в поста си имаш грешка (макар че поста ти е от 3 реда), но хайде няма да се заяждаме за малки неща?
Аурис, другарю, при прочитане на всичките ти постове, открих едно изключително хубаво нещо - явно просто неумееш да даваш и поставяш аргументи.
Аз ако трябва да си правя изводи от теб като цяло е, да отбягвам всякакви хора наподобяващи хипстери, изглеждащи като хомосексуални типчета с прилепнали тениски и медалиони с къса верижка?
Ама аз съм толерантен тип(мисля че усещаш сарказма досега... ако не да ти подскажа) и не го правя
Тъйче, мисля си че логичното заключение на темата идва, когато всеки почне сам да си гледа гюнчето и спре да дава оценки за останалите, били те положителни или отрицателни, сеш се?
П.С. dunce философията е ужасен предмет мейт. Просто си още достатъчно голям бурлак да го осъзнаеш. Тя ти взима адски много, постоянно и постоянно и в същия момент ти дава адски малко. Даже е доста противопоказна ако си млад човек, заменя ти идеализма с цинизъм и не рядко довежда до екзистенциална криза, когато треа да мислиш коя ще ти прави орални класки или къде ще повръщаш вечерта... абе с една дума - си е е е*ана раота...