.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Повече от фен
    "Според мен това не е така. Има единични случаи на вманиачаване в игри, като например случай от САЩ, където момче е убило майка си, поради факта, че му е взела конзолата/компютъра и човекът не е могъл да играе GTA IV. Това е реален случай от преди няколко години."

Игрите влияят, но не на всички по 1 и същи начин. Има такива със слаба психика, които когато и да ги подтикнеш, ще направят нещо лудо, не само като играят wow или gta 4.. Други пък могат да играят всеки ден по 1,2 часа без да се зарибят. И аз знам случай на руснак, чийто клан бил разбит в Lineage II и той издирил всички хора от противоположния клан в истинския живот и ги избил, но такива винаги ще има, дори и да не съществуват компютърните игри. Отклоних се малко от темата, но само да кажа, че не игрите са тези, заради които се случват такива нещастия. Те са само и единствено за развлечение и да се откъснеш за известно време от реалния свят и проблемите.
    МОМЧЕ

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Да си геймър не означава да си грозен,да нямаш с кой да излезеш и 24/7 да седиш пред компа и да играеш на игри.Геймър е просто да обичаш да играеш на различни игри.Даже понякога се бъзикам с гаджето ми и му викам геймър,щото всеки ден играе на Уоу.

Мега фен Аватара на Chacho
    dunce, руснакът е убил един от противоположния клан, след което е бил осъден и май още е в затвора. За dvp доколкото знам говориш. Exile са си доминирали противниците когато е станало, доколкото ми е известно. Мълви се обаче, че са го натопили и, или не е била причината L2, или изобщо не е виновен. Истината си нямам на идея каква е точно, даже и на репортажи бях попадал и коментари - всякакви.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Chacho, Да, и аз съм играл Diablo II. Headoff, Data и тн. Сега мой приятели имат техни сървъри и аз влизам от време на време да ги видя кво правят...

Дали игрите са причината за престъпления в реалния живот? По социология имаше неква теория мисля че се казваше "Learning Theory" в която се разправя че deviance е вродено в човека и му доставя удоволствие. Често трябва нещо да го отключи. В много случей игри/филми са ключа. Филма който гледах разправяха как некъв тъпанар планирал убииството на свойте приятели по филма Scream. Това че ти си със слаба психика не означава че нещо друго е виновно. Много хора се опитват да слагат цензури и да забранят какви ли не неща. Като например филмите трябва да са еди кви си. Игрите трябва да са еди кви си. Speed Limit трябва да е еди къв си. Некой кретен се е събудил който нема и 5 стинки мозък и решил че ще променя света. 0 респект към такива кретени!

От друга страна пък ако помислиш логично няма шанс 1 игра/филм да ти подейства толкова много ако нямаш психически отклонения!

Аз лично не мога да си представя някой 10 годишен след като е играл NFS да вземе на тати жигулата и да почне тунинга и състезанията. Или пък след като е играл GTA да отива при мафията за мисии. Това са некви не реални неща!

Добре,да задам въпроса по малко по различен начин.Според вас убиец може ли да се създаде от филмите на ужасите?Това се коментира в доста филми и предавания когато стане въпрос.Примерно както каза пича по горе,да превърти и да се вживее до такава степен,че да иска да избива хората 1 по 1 като човека във филма?Знаем доста случаи,в който хората изперкват от филмите и почват да убиват,защото им идва в повече това нещо по филмите.Какво мислите?Знам,че е малко страни от темата,но като почнахме да говорим за игри и телевизия,поне да развия още малко темата,да си кажете мнението ?

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от Djuff
    Е да, тези които си изкарват хляба с игри - окей, но тези които не подхващат учебника и не се сещат да се изкъпят само за да разцъкват цс - нямам нищо против тях, но тва е тъпо.
    +1

Различно впечатление се прави, когато едно момче, да речем, каже, че не се е подготвило за тест, защото цял ден е било на тренировки, друго е, когато каже, че цял ден е разцъквало на компютъра!
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Цитирай Първоначално написано от Djuff
    Е да, тези които си изкарват хляба с игри - окей, но тези които не подхващат учебника и не се сещат да се изкъпят само за да разцъкват цс - нямам нищо против тях, но тва е тъпо.
    +1

Различно впечатление се прави, когато едно момче, да речем, каже, че не се е подготвило за тест, защото цял ден е било на тренировки, друго е, когато каже, че цял ден е разцъквало на компютъра!
    С други думи, не бива да си гледам интересите, защото с нещо, което не ме вълнува, ще оставя по-добро впечатление у хората? Плюс това "цял ден тренирах" не е оправдание, никой не тренира толкова.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Много ограничени хора има тук.Геймъра си е нормален човек.Той е като фитнес маняците,като футболистите,като плувците.Това,че чат-пат ритам не ме прави футболист,но тези които го правят всеки ден и дори това им е работата са такива-ето един прост пример.Има мърляци има и нормални хора.Това,че стои по цял ден пред компютъра не значи че на него му е лесно.
    The time's for sobieski

Не четох сичките мизерии дето сте писали, честно...
    Ама ще си дам и аз позицията.
    Едно време и аз много играех. Даже съм се прибирал от излизане за райд в УоУ, та дори и един ден по рано от море (е + че бях болен де).
    Ама на всеки бунак, дето си мисли че има "живот", ще кажа само , че може да ми лапне дебелия.
    Какво е живота хитреци?
    Всеки един пъпчасал,"смотаняк" дето по цял ден бози е много по-човек за мен от вас.
    Поне той си прави кефа и не робува на общественото мнение.
    Докато вие - е сори батка, правиш го.
    Какво е общата култура? Нещо дето баба ти, ти го е казвала, ако требе сме си сто про честни.Що? Щото сте бурлаци, без да се сърдите (душевни-бурлаци разбирайте).
    Не съм енциклопедия да знам кое животно си яде лайната 2 часа след като ги изсере. Ако това ти е нужно на теб -ок.
    Ама да не си дигаш много самочувствието, че решаваш некви кофти крастословички.
    Един от бурлаците по-горе писа, че некви морони му говорили само за УоУ- еми сори буркал, тях това си ги интересува, ти к'во правиш с тях?
    Ела излез с мене и некой мой мейтове, като тракаме философия.Бас ловя, че ще пишеш същото за нас и ще си счупиш ръчичките да отгръщаш тълковния речник, докато някой от бурлаците дето наричам мейтове гърлено кряка нещо.
    Що? Щото такъв е живота.
    Т'ва е батенце...
    И моля да не ми ревете по шутарите.
    Аз се смятам за доста интелигентен индивид, доста книжки съм прочел и си имам некви хуави постижения за годинките, ама нема по кеф да седна си цъкам едно шутарче и да се дебна 1 час с някой дебил в сталкерО.
    Ама нема да тръгна да ебавам някой бурлак, щото видиш ли седи и снима по цял ден в парка... Или щото се напива всеки ден като дебил в дискотеката. Или щото играе УоУ по цял ден.
    Начини на живот и ценности. Нали сте много космолитни - треа ги разбирате тея неща деа'.

Мега фен
    ^

мейтове вика ....

Иначе като цяло извода от поста ти е - отбягвай нърдовете. Мерси и ще го имам предвид.

... мейтове .....

Повече от фен
    blarghasrg, язък за философията, която е толкова хубав предмет, а ти приказваш като пълен селяк (не селянин, щото селянина може да е по-грамотен от тебе)..

Иначе да Chacho, за dvp става дума.
    МОМЧЕ

Личи се, че си малка(малък) прост буржоа.
    Всъщност, горния ми пост си постигна целта.
    Искам да те поздравя с една песен , ютубни си я -> Sham 69 - Better man than I
    А за грамотността...да ти кажа, че в поста си имаш грешка (макар че поста ти е от 3 реда), но хайде няма да се заяждаме за малки неща?
    Аурис, другарю, при прочитане на всичките ти постове, открих едно изключително хубаво нещо - явно просто неумееш да даваш и поставяш аргументи.
    Аз ако трябва да си правя изводи от теб като цяло е, да отбягвам всякакви хора наподобяващи хипстери, изглеждащи като хомосексуални типчета с прилепнали тениски и медалиони с къса верижка?
    Ама аз съм толерантен тип(мисля че усещаш сарказма досега... ако не да ти подскажа) и не го правя
    Тъйче, мисля си че логичното заключение на темата идва, когато всеки почне сам да си гледа гюнчето и спре да дава оценки за останалите, били те положителни или отрицателни, сеш се?

П.С. dunce философията е ужасен предмет мейт. Просто си още достатъчно голям бурлак да го осъзнаеш. Тя ти взима адски много, постоянно и постоянно и в същия момент ти дава адски малко. Даже е доста противопоказна ако си млад човек, заменя ти идеализма с цинизъм и не рядко довежда до екзистенциална криза, когато треа да мислиш коя ще ти прави орални класки или къде ще повръщаш вечерта... абе с една дума - си е е е*ана раота...

Мега фен
    Оу ,приятелю , та ти освен олицетворение на това ,което изписах по темата ,явно си бил и някакъв псевдо-гений? Та това е страхотно - не е като да драскаш ,засегнат от коментарите ми ,на които по принцип не би трябвало да отговаряш ако следваше собствените си съвети.
    А лексикалният ти подбор - направо невероятен - почти не оставяш впечатление на невзрачен и безинтересен тип ,привличащ внимание с езика и поведението си.

Очевидно Ваше Величество ,въпреки неистовия си интерес към моята особа (проворикан кой знае от какво) , не е разбрала едно нещо за моята персона - боли ме кура за това какво ще кажеш при положение ,че знам ,че съм прав. Вие очевидно сте от въпросната група и вашата преценка и мнение за мен струват колкото лайното ,дето пуснах преди малко в кенефа. Аз като страничен наблюдател мога да кажа ,че въпросните забозаляци (о ,да ... и те така си се наричат помежду си) демонстрират трудно постижима дори за участник в БигБрадър липса на интелект и обща култура. А ,да - обща култура е онова нещо ,което се гледа като те питат къде е Австралия и не знаеш. Или коя година е създадена България. Не е като да се налага да знаеш с колко ръгания в секунда се ебат зайците .. макар че ще е интересен бонус.

А - и да. Съжалявам че не аргументирам мненията си по Ваш вкус ,но не намирам така необходимите ми 1-2 часа в рисърч за инфо ,което да потвърди думите ми ,които така или иначе ще предпочетете да игнорирате ,покривайки се от реалността. В смисъл - не е като да ползвам форума за да си доставям скромното удоволствие да пусна някой и друг коментар по тема ,различна от 'коя водка е по-яка' и 'защо скъса с бившата'. Дано ме разберете - не ми е било целта да ви засягам със скромното си мнение ,базирано изцяло на личните ми впечатления.

Тъйче, мисля си че логичното заключение на темата идва, когато всеки почне сам да си гледа гюнчето и спре да дава оценки за останалите, били те положителни или отрицателни, сеш се?
    Хайде да играем на "открий грешката". Давам два жокера - а когато си попитан ? Второ - А когато го смяташ за вредно ?

Кой от кофаджиите си впрочем ? Или просто някой рандъм трол ? И бтв ако 'целта' на поста ти е била да ме проворикаш - освен да ти благодаря за отделеното внимание и да те черпя една (макар и виртуална) биричка за утеха май друго не мога да сторя.

Това просто лъха от поста ти.
    Като го прочетох отидох да се изпикая.
    Първата част от посат ти ще я пропусна, макар че си се постарал за нея де, ама ме мързи сега...
    Аз геймър? Не, от доста одавна не играя редовно игри (макар, че ми се иска тези пусти изпити).
    Не си ли ти човека, дето във всяка тема разправя как компютрите са правили сладка любов с майка му докато са горили къщата му и затова са толкова лоши?
    Кой говори за рисърч (чакай, чакай, ти ми се смееше на мейтовете? Аре моля те без чуждици... също и трол... леле мама ще е недоволна, че синът и говори с не-бълргаски думи, вместо да се смее на хората по форумите за тях) от по 2-3 часа? Или май пак четеш и си измисляш
    А и коментари от "Хайлендър е много гадно уйски бате" и "скъсах с бившата щото шиба един изрусен педерас със страп она и не можах да й простя" са много по-ценни от твоето (тука даже хиперболизирам ценноста на твоето).
    Дам, ти си попитан за мнението си и го защитаваш тъй страстно както свещеник опива малки моченца, интересното ми е, че в него лъха флеймът и "I MAD" атитуда (дам, пак го направих! удари ме по дупето!), че направо ми се драйфа.
    Сори за тежките думи изрусени Аурисе, ама като гледам в темата, ти си пърия "здуханяк", който треа да "спри с компютрите - правят те сдухан!".

П.С. Разбира се, че ще ти отговарям - аз съм развиваща се и конфликтна личност (т.е. треа да правя и неща различни от казаното, сеш се? е ако не вече да...) - ти от друга страна радикален бурлак , който не вижда по далеч от русия си перчем
    П.С. не ме нападай за правописа - аз си го казвам - неграмотен съм шефе.

След като си толкова сигурен в себе:

Мега фен
    Ще трябва да ти разваля удоволствието ,но ми уби интереса в момента ,в който превърна темата от някаква псевдо дискусия в поле за размятане на лични нападки. По принцип с удоволствие бих ти играл по свирката ,но някак се озовавам в положение на матиран по презункция поради факта ,че не съм аз човекът с трол-акаунт ,за който не се знае нищо.

Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Ще трябва да ти разваля удоволствието ,но ми уби интереса в момента ,в който превърна темата от някаква псевдо дискусия в поле за размятане на лични нападки. По принцип с удоволствие бих ти играл по свирката ,но някак се озовавам в положение на матиран по презункция поради факта ,че не съм аз човекът с трол-акаунт ,за който не се знае нищо.
    Не трол акаунт бате - просто сега се регнах.

Мега фен
    И в двата случая това не променя факта ,че няма как да спечеля игра на думички ,в която само аз съм на тъмно. Както и да - все пак си превъртях листчетата 2-3 странички назад и поне за едно имаш право
    Дам, ти си попитан за мнението си и го защитаваш тъй страстно както свещеник опива малки моченца, интересното ми е, че в него лъха флеймът
    Тва все пак не променя мнението ми ,но занапред ще си имам още едно на ум (като бонус към първото ,за което ме 'просветли').

PS:Не знам какво те кара да постваш тези картинки с неграта ,но съм доста далечко от ядосан.

И в двата случая това не променя факта ,че няма как да спечеля игра на думички ,в която само аз съм на тъмно. Както и да - все пак си превъртях листчетата 2-3 странички назад и поне за едно имаш право
    Дам, ти си попитан за мнението си и го защитаваш тъй страстно както свещеник опива малки моченца, интересното ми е, че в него лъха флеймът
    Тва все пак не променя мнението ми ,но занапред ще си имам още едно на ум (като бонус към първото ,за което ме 'просветли').

PS:Не знам какво те кара да постваш тези картинки с неграта ,но съм доста далечко от ядосан.
    Дали?
    loise1 - ти къде се намеси?
    След като три компютъра правиха сладка любов в жената която ме е носила в утробата си(едновремено) и гориха къщата му - 3 пъти при това - просто не знаех как да преодолея мъката си, освен постояно да агитирам хората колко смотани стават като ги ползват! Спрете ги от производство!!!.

Мега фен
    Мхм ,въпреки пораженческата нотка занапред ще имам предвид вероятното вмешателство на хора ,чията единствена цел да е демонстрират превъзходството на своята позиция ,аргументирайки я с обиди по адрес на опонента ,макар дори да нямат такава <= колко и иронично да звучи точно от моята уста. Ако просто тролиш - зле ти се получава. Ако трябваше сам да стигна до извода - отдавна съм си го направил ,но нека повторим упражнението - това е форум.
    И нека се върнем в началото ,тъй като май отдели прекалено много време на мен и като че ли никакво на въпроса ми - абстрахирайки се от определенията ,които съвсем явно не ти допадат - какво не хареса на тезата ми ? Вероятно и аз бих могъл да изсипя куп храна по твой адрес ако въобще имах представа, различна от 3те ти мнения в тази тема ,но нещата не стоят точно така.

Готин подпис впрочем.

Повече от фен
    Като искаш да видиш колко съм грамотен, просто ми виж профила и ще разбереш.. За една изпусната запетайка наистина няма нужда да ми правиш забележка. А аз за теб не говорих, че не си грамотен, а че се изказваш по много селски начин. Поне като ще си критичен, направи го като хората. Иначе не знам какво толкова се разписахте и какъв е тоя дългия спор за геймърите.. Всеки сам си решава дали ще играе 5 часа или 10, или няма да играе. Но ако трябва да избирам между някакви лигльовци за компания и компютъра, ще избера второто. (под лигльовци разбирайте ограничени и недорасли хора)
    МОМЧЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си