- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не го разбирам..
Здравейте..преди 14 дена си писах с един съученик, знае че го харесвам и т.н. но започна да ме реже последните днии и си писахме в скайпа и нещо ме ядоса и като ме отряза отново за нещо и ми стана мн гадно и започнах да му пиша как се чувствам, какво ми е, а той казваше, че не съм била добре, да съм отидела на психолог и разни такива..както и да е.беше петък и в понеделник се опита да говори с мен, но аз се ядосах и го ударих и му казах, че не искам да го виждам и да не ми говори..след това той се опита отново след 1-2 дена, но аз не му обърнах внимание. Игнорирах го, но го забелязвах, че първите 2-3 дена не го ебеше, той попринцип е непукист, ама нито ме гледаше, нито нищо,но след това започна да ме гледа само, гледа ме, когато не го гледам, а аз го забелязвам с периферното си зрение и когато се обърна той си извърта погледа.Когато говори с някой, който е седнал на задните чинове като се обръща ме поглежда и след това си говори с този другия..А когато аз го гледам и той се обърне и ме погледне някой път ми става смешно, засмивам се и си извъртам погледа..а той е сериозен..а на мен ми е едно такова леко кофти..като го видя, че ме гледа и не си говорим..не ми пука особенно, но ми е едно в душата, свива ме..как да ви обясня..дайте ми съвети, кажете какво мислитее..Гадно ли му е, защо ме гледа, следкато ме отряза за всичко, нито приятели иска да сме, нито нищоо..май разбрах, че и личните работи, които съм му ги казвала, ги е казал..така подозирам де..таа, има ли интересно, кофти ли му е, защо такаа само ме гледа, странен ми е..днеска дойде за 15 минути нито веднъж не ме погледна..а седеше пред мене.. ;хх Вече 12 дена нито си говорим, нито нищо, само погледи... ;хх Дайте мнения, съвети.. ! БЛАГОДАРЯ !)
Ние не можем да знаем дали на него му е гадно. А ти спри да го гледаш и да очакваш да те погледне - така сама си даваш напразни надежди. Продължи напред и да не ти пука нито какво мисли, нито какво чувства!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Преди направо си му се предлагала, затова не си му била интересна, след като си го отрязала му се е събудил интереса. Винаги става така. Може би се опитва да поправи грешката си, но да не знае как, или просто си му станала интересна.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
А според мен той въобще нямаше да дойде да говори с теб,ако не му пукаше.. А ти си постъпила супер глупаво,като си го ударила.. Много филми си гледала нещо.. Както и да е..
Няма какво да правиш.. Ако искаш опитай се да се сдобрите.. А относно това дали му пука - само той си знае.. (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И той не знае какво иска.
След като те реже всеки път, когато му признаеш чувствата си (или започнеш да намекваш за тях) - значи очевидно не иска да се обвързва с теб.
А погледите могат да значат все пак някакъв интерес, но самия факт че не предприема нищо, показва че едва ли му се занимава сериозно.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Според мен все още не е пораснал достатъчно за да може да разбере как се чувства 1 човек.![]()
Не, не те харесва!
Ей, ще дойда при теб и ще ти издърпам ушите. Малко ли говорихме по темата? От колко хора очакваш да повторят думите ми за да повярваш?
Той ако е имал някви' по-сериозни намерения нямаше да те одрязва в началото...
Пробвай да се държиш по същия начин, както той се държи с теб и ако наистина
му е кофти сам ще дойде..![]()
Е питай го него гадно ли му е, весело ли му е да си те разиграва така... Ние от къде можем да знаем![]()
П.П. - ти и дните ли броиш в които не си говорите.. Божее, Боже![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Даааа .. !!!Първоначално написано от dimitar_ak
И аз ти го казвах милион пъти и пак не ме слушаааш ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Гледате щот си се изцапала примерни..
А защо не говориш с него, явно е искал да ти се извини. Особено след като 1 си го ударила, а той е отново се е опитал да говори с теб.
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Той да се извини.. ?! Никога не е казвал ''извинявай''...
Мисля че не знае какво искаМоже би и че не е готов за това още..
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
едва ли някой може да ти даде повече съвети от тези който си получила.
поне според мен и двете страни в тази история (ти и другият човек) се държите по детцки,май нито ти нито той знаете какво искате.
въпросите който задаваш от сорта на :защо ме гледа и тн. са безсмислени за тук единственият начин да разбереш е да говориш лично с човека.
или си му станала интересна след всичко или е разбрал че изпитваш нещо към него и е решил да си поиграе с чувствата ти.
сама разбери кое е. и сама реши какво да правиш от тук нататък.
късмет![]()
п.с. тази тема няма нужда от повече коментари (отнася се за автора/авторката)![]()
Т'ва с гледането никога не съм го разбирала..да виждаш с периферното си зрение, че някой те гледа. Според мен т'ва действие от негова страна е плод на въображението ти. Може и да греша, де.
И между другото "не ми пука особенно, но ми е едно в душата, свива ме..как да ви обясня..дайте ми съвети, кажете какво мислитее.."...т'ва ме хвърли в джаза. Така и така вече си пуснала темата, поне си кажи, че наистина ти пука и ти е гадно. Нормално е, няма нужда да отричаш.
На него може и да му е гадно, може и да не му пука. Ако му е кофти, то ще е не защото е започнал да изпитва нещо към теб, а се чувства виновен заради начина, по който се е отнесъл към теб. Т'ва е в най- лошия случай, ако му пука. Всъщност щом те е заговорил след като си го ударила (като го прочетох се усмихнах), значи му пука. Прочети по-горното изречение.
Емии той ме погледна и аз го погледнах и се видяхме.. гледах, той гледаше.. абе обърка ме. Това че те гледа не значи нищо.
Момиче съм ;D