Здравейте..преди 14 дена си писах с един съученик, знае че го харесвам и т.н. но започна да ме реже последните днии и си писахме в скайпа и нещо ме ядоса и като ме отряза отново за нещо и ми стана мн гадно и започнах да му пиша как се чувствам, какво ми е, а той казваше, че не съм била добре, да съм отидела на психолог и разни такива..както и да е.беше петък и в понеделник се опита да говори с мен, но аз се ядосах и го ударих и му казах, че не искам да го виждам и да не ми говори..след това той се опита отново след 1-2 дена, но аз не му обърнах внимание. Игнорирах го, но го забелязвах, че първите 2-3 дена не го ебеше, той попринцип е непукист, ама нито ме гледаше, нито нищо,но след това започна да ме гледа само, гледа ме, когато не го гледам, а аз го забелязвам с периферното си зрение и когато се обърна той си извърта погледа.Когато говори с някой, който е седнал на задните чинове като се обръща ме поглежда и след това си говори с този другия..А когато аз го гледам и той се обърне и ме погледне някой път ми става смешно, засмивам се и си извъртам погледа..а той е сериозен..а на мен ми е едно такова леко кофти..като го видя, че ме гледа и не си говорим..не ми пука особенно, но ми е едно в душата, свива ме..как да ви обясня..дайте ми съвети, кажете какво мислитее..Гадно ли му е, защо ме гледа, следкато ме отряза за всичко, нито приятели иска да сме, нито нищоо..май разбрах, че и личните работи, които съм му ги казвала, ги е казал..така подозирам де..таа, има ли интересно, кофти ли му е, защо такаа само ме гледа, странен ми е..днеска дойде за 15 минути нито веднъж не ме погледна..а седеше пред мене.. ;хх Вече 12 дена нито си говорим, нито нищо, само погледи... ;хх Дайте мнения, съвети.. ! БЛАГОДАРЯ ! )