.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Какво се случи? ;о

Здравейте!Сутринта си пуснах компютъра и той просто реши да не се включи!Първоначално си помислих, че не съм натиснала копчето добре..опитах пак и не се включи......

Всичко вече опитах.Какво да правя?
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Фен Аватара на dangerlol
    Град
    Варна
    Има няколко варианта.Ако не светват лампичките изобщо или захранването или даното са изгорели.Ако лампичките светят и вентилаторът върти може да е изгорял процесор ,или някои кондензатор около процесора да е скапан(на дъното).3тият вариянт е малко вероятен но пусни си тонколоните и изчакай малко да видиш дали ще се чуе звук от зареждането на уиндоус.Ако се чуе,видеокартата може да е проблема(най-често захранването на видеокартата,или слота за връзка с дъното се развалят).

Извади кабела от контакта изчакай 1 минита и го включи обратно. Пробвай пак дали ще тръгне от копчето. Ако не тръгне - към сервиза за диагностика.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен
    Най-вероятно изгоряло захранване.

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Извади кабела от контакта изчакай 1 минита и го включи обратно. Пробвай пак дали ще тръгне от копчето. Ако не тръгне - към сервиза за диагностика.
    На моят комп няколко пъти е ставало така .. незнам на какво се дължи това..
    Внимавай как ми говориш , може да съм баща ти!

Голям фен
    1 вариант е копчето на кутията на пс-то за включване да се е навряло навътре както ставаше със стария ми комп и затова да не се пуска.Виж да не се е навряло навътре ако не носи на ремонт
    skype dubi95

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Виж за всеки случай да не би копчето отзад на компютъра да е изключено!Тъпо,но е възможно!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от stigmata
    Виж за всеки случай да не би копчето отзад на компютъра да е изключено!Тъпо,но е възможно!
    или ако е включен в удължител/разклонител провери дали самия той е включен (веднъж се мъчих два часа с един комп докато накрая видях че удължителя не е включен )

иначе ако не помогне това което ти каза House ... сервизче ...

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    Все пак виж да не е станал и моя проблем преди време.Компютъра вървеше,но монитора ми не тръгваше.а си мигаше все едно не е включен.Че проблема може и да е в Монитора,но ако и компютъра не тръгва най-добре както казаха по-горе върви до Сервиза
    Love! And may God bless you all !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си