.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Хоризонтален или вертикален солариум

Здравейте ,
    Искам да ви попитам кой солариум е по-добър хоризонталния или вертикалния? Аз до сега не съм ходила и не знам на какъв да отида. Освен това кожата ми е много бяла, и е чувствителна. Притеснявам се ако отида на хоризонатален да не попуча алергия или някакво заболяване на кожата.

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Щом си бяла трябва първо на 5 минутки-бавен и така няколко серии,после увеличаваш на 7,10 и така. Бих ти препоръчала вертикалният,защото отвсякъде проникват лъчите и ти като си с вдигнати ръце и мишниците и всичко ти се изпича.
    • Обичай,за да те обичат! •

Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Бих ти препоръчала вертикалният,защото отвсякъде проникват лъчите и ти като си с вдигнати ръце и мишниците и всичко ти се изпича.
    Точно
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    на какъвто и от двата соларюма да отидеш и двата се вредни, но на легналия по - бързо почерняват краката, на правия по-трудно там
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Аз ти препоръчвам вертикален, защото е по-хигиенично

Град
    your mind,your body and your soul
    Аз ги редувам.
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Цитирай Първоначално написано от BlueCat
    Аз ти препоръчвам вертикален, защото е по-хигиенично
    Maцка,няма хигиенично.. на вертикалният краката ти са застрашени от разни зарази,а на хоризонталния-цялото тяло..просто си го почиствай преди да отидеш и всичко ще си е тип-топ.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Трябва да се редуват за равномерен тен! Хоризонталния набляга на лицето и деколтето. Има си специални лицеви лампички. Или ме поправете, ако греша.Просто не знам как се наричат. Може да ги и изключваш, ако не искаш много тен там.

Първо е хубаво на вертикален 5-6 пъти. За да натрупаш тен. А после на го редуваш с хоризонталния.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Вертикален.
    Ефекта е по-бърз.За 1 месец съм черна като циганче.

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Вертикален.
    Ефекта е по-бърз.За 1 месец съм черна като циганче.
    Ако не съм нахална ще качиш ли твоя снимка с тен

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    След някой друг ден,може би. Апарата ми не бачка.

Много добре прочетете тази статия за младото момиче,починало от рак на кожата при това били безброй,един след друг излизали,даже и в черния й дроб и помислете дали искате да стане същото с вас!
    http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...ch&um=1&itbs=1

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Всеки има глава на раменет си и сам решава за себе си.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Aз не карам никой да се отказва,ходете си просто показвам след време какво ще ви се случи.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Големи драматизации са с тези солариуми. Че са вредни - вредни са. Но всяко нещо, с чиято употреба се прекалява е вредно. И слънцето е вредно и цигарите са вредни и храната, която ядем (повечето) е вредна. Никой от нищо не е застрахован.

Иначе всички казват, че хоризонталните уж били по-силни, но не знам...според мен си зависи от лампичките. Аз предпочитам хоризонталния, защото ми е по-удобно, а и в студиото, което ходя - той е по-силния.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от rihanamiley
    Aз не карам никой да се отказва,ходете си просто показвам след време какво ще ви се случи.
    e щом казваш ти значи ще ни се случи...тцтц

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Цитирай Първоначално написано от rihanamiley
    Благодаря за загрижеността,но наистина това,което казваш не е точно така.. Goddness e права,че в тоя живот всичко е вредно,така че..

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    ахх, а защо са ги измислили тогава като са вредни? То и да караш кола е рисковано ама всеки има книжка.
    Иначе аз ходя на тубо, хоризонтален от 5 пъти за по 20мин съм супер доволна,иначе влизам за 30 ама тоя е още нов,няма и месец и лампите са много силни.
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    http://www.youtube.com/watch?v=aRuuP...eature=related
    солариумче, а скоро не се бях сещала за филма, иначе преди всеки път параноясвах докато не излезна жива
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Големи драматизации са с тези солариуми. Че са вредни - вредни са. Но всяко нещо, с чиято употреба се прекалява е вредно. И слънцето е вредно и цигарите са вредни и храната, която ядем (повечето) е вредна. Никой от нищо не е застрахован.

Иначе всички казват, че хоризонталните уж били по-силни, но не знам...според мен си зависи от лампичките. Аз предпочитам хоризонталния, защото ми е по-удобно, а и в студиото, което ходя - той е по-силния.
    Хаха казваш с чиято употреба се прекалява,еми извинявай нали уж хората най-вече ходят в солариумите за да хванат хубав тен,а това се постига с упоритост и с *много* висене там,е,значи все пак е прекомерено,нали?Не знам аз не искам нито да се заяждам с вас,нито да се опитвам да ви разубеждавам,а просто да ви го кажа,толкова много дерматолози го казват,че толкова много момичета се лутат сега по кожни клиники и има разни съмнения за ракови образувания и то на толкова млада и жизнена кожа абе както POLLINA каза имате си глави на раменете,сами си преценявайте.

Град
    София
    То всяко нещо си има своите допустими граници. 2-3 пъти седмично солариум, през ден-два, с подходяща козметика и ексофолианти е съвсем премерена употреба за мен. А риск винаги има. Както има риск и утре да се спъна, да си счупя нещо, да ме сгази кола и още много неща. Недайси Боже, де, но както казах и в предния си пост, солариума не е по-вреден от някои други неща, това че напоследък стана модерна както употребата му, така и акцента, че е вреден... И много други неща са вредни, но по тях няма паника, просто защото не се набляга на това.

Искам да ви попитам и нещо друго, от 2 седмици вече ходя на вертикален солариум и забелязах, че са ми се появили малки четвени петна http://www.album.bg/didi4ka92/images/27582730 . Засега са само 2-3 петната, но ме притесняват дали са опасни?

2-3 пъти в седмицата изобщо не е вредно.Майка ми ходи от 20 години и е в перфектно здраве,това че 1 на 1000 е хванал рак,не значи,че всички ще се разболеят.Рак можеш да получиш и без да ходиш на солариум.. ама все тая,говорете си Аз ходя на хоризонтален вече 3 пъти и имам тен вече,макар и лек

Супер фен Аватара на lqlq89
    А мацки ще обясните ли малко повече :P До сега не съм ходила на солариум, как става цялата процедура, може ли гол да си във вертикалния примерно. Къде си оставаш нещата докато си вътре? Каква цена е минутата? На каква цена са кремовете?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    А мацки ще обясните ли малко повече :P До сега не съм ходила на солариум, как става цялата процедура, може ли гол да си във вертикалния примерно. Къде си оставаш нещата докато си вътре? Каква цена е минутата? На каква цена са кремовете?
    Може да си гол и в хоризонталния и във вертикалния. А колкото до нещата...самата кабинка за солариум си е в стая, която заключваш, събличаш се и влизаш да се печеш. А кремовете варират около 20+.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си