- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Виши vs. Гарниер
Здравейте.Имам нужда от помощ за избор на продукт..Става въпрос за Гарниер Пюр и Виши нормадерм..Моят проблем е,че кожата ми е мазна,имам черни точки и много ситни пъпчици (пак като черни точки излизат?!) на челото,не са обикновени пъпки,нз точно какво саи обикновени пъпки в областа на цялото лице,не са много,но все пак..И се чудех кой комплект да си взема..Те и двата са на цена г/д 30 лв нали? Пюр-а като че ли е повече за мен,има ексфолиант,но чувам и добри отзиви за нормадерм.
Кое според вас?
А може да препоръчате и нещо друго,което ви е помогнало,писна мии челото да ми е цялото в пъпчици,както и обикновените пъпки,както и онези болезнените,писнаха ми![]()
Аз съм ползвала и двете,ама нещо не съм много доволна.![]()
Vichy
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Garnier.
Принципно Виши е по-добрата марка, много по-добрата, но за проблема ти Гарниер Пюр е по-надеждно. Използвала съм и двете, Нормадерм е просто крем, не очаквай да ти махне черните точки в никакъв случай. Според мене правилната комбинация е Гарниер и после Виши, иначе каквото друго да направиш няма ефект. Относно тези двата продукта.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Майка ми има червенина по бузите и за има-няма 5-6 месеца драстично намаляха от крема на Виши. Попринцип се води за нормална кожа! На мен ми харесва, защото след нанасянето става нещо като "маска" или не знам как да се изразя. Имам предвид, че чувстваш, че е попил, а всъщност ако след 4-5 часа си измиеш лицето крема се маха. Някакси не попива и не омазнява кожата.
Все пак мисля, че за твоята кожа е подходящ Гарниер Пюр.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз съм за Виши,мисля че ще ти помогне
Play or you'll never know...
Вземи си и двете.Аз ги ползвам едновременно(така да се каже).При мен има ефект.
Vichy
Garnier - а е твърде силен според мен
нито едното...
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Първоначално написано от sladkish_14
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Ами кое? Написала съм "ако искате кажете нещо друго,което би ми помогнало" ......Първоначално написано от kitti123
Vichy - много по-качествени са продуктите.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Не можеш да сравняваш медицинска козметика с масовата ..![]()
Виши много ясно ..
.. а друго нещо, което също много харесвам Bioderma!! (:
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
База за сравнение има що се отнася за какво й трябва.
Пак се застъпвам за Гарниер пред Виши.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Определено козметиката на Виши е по-качествена, но според мен от Гарниер Пюр ще има по-голям ефект.![]()
Двата продукта може да са предназначени за един и същи проблем, но е важно какво има в състава им, а не какво пише в описанието, което често пъти заблуждава ..Първоначално написано от sladkish_14
И козметика като Виши биха вложили много по - качествени активни състваки, отколкото Гарниер, които пак казвам са масова козметика и се причисляват към нисък клас продукти .. (:
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Именно това казах по-горе -> не са предназначени за един и същ проблем! Съгласна съм с това, което каза и аз по-горе писах, че ''Виши е по-добрата марка, много по-добрата '', но просто този продукт на Виши, който тя иска да използва и ни го е дала за сравнение няма да й помогне с черните точки. Той просто не е предназначен за тях.Първоначално написано от Hilary_
Затова казвам, че Гарниера в нейния случай е по-добър.
♫ Beautiful.. ♫