.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Мистър Самовлюбеност и Мис Независимост

Най-накрая те намерих! Горд, самовлюбен, самонадеян. До такава степен мислещ се за безгрешен, че си помисли, че ще промениш дори и мен. Онази, различната - твоят женски еквивалент. Онази, която гази мъжете със скъпи обувки на високи токчета. Онази, която е щастлива в самотата си и би застанала до някой мъж, само ако той разтърси животът й из основи. Ти успя да го направиш, но аз пак няма да съм твоя...
    Лошото на мечтите е, че понякога се сбъдват. Години наред, докато бях с други хора, мечтаех за някой точно като теб. Ето те сега - стоиш насреща, но май се оказа, че два толкова силни характера просто не могат да виреят заедно. Влюбен си, но няма да го признаеш, ако ще и светът да свърши. Искам само теб, но няма да ти се обадя, дори да се наложи да заключа телефона си някъде и да изхвърля ключа. Ако се покажа слаба пред теб, значи да ти дам контрола над ситуацията. Ако ти разкриеш чувствата си, означава да ми се отдадеш изцяло и безрезервно. Аз съм прекалено свободолюбива, ти си прекалено горд. Никой няма да рискува да срине авторитетът си пред хората. Затова сме искрени само нощем. Защото когато е тъмно, можем да разкрием себе си, без никой друг да види това. Можем да прошепнем думите, без никой друг да ги чуе. Можем да се докоснем с чувствата си, без никой друг да усети.
    И после идва досадният, омразен ден, когато трябва да сложим маските на Мистър Самовлюбеност и Мис Неазвисимост и пак да играем игри. Кой ще се обади пръв, кой ще бъде по-вулгарен с другия, кой ще се покаже по-слаб... Само не знам кой пеяели от цялата тази история. Защото единствените, които наранямваме, сме ние самите. Но кажи ми как да се променя, заради теб, като просто съм се научила да не вярвам? И как да бъдем заедно, като единственото, което правим всеки миг, е да се отблъскваме един от друг? Явно и двамата осъзнаваме, че онова между нас е толкова силно, че ако го пуснем на свобода ще ни унищожи - бавно, болезнено и завинаги....

та според вас...аз да се покажа ли слаба първа и да му разкрия чувствата си, или да чакам той да се сети ?
    Никога не съм ти обещавала,че ще има слънце всеки ден...дадох ти всичко,което имах-добро и лошо...Никога не съм казвала,че няма да греша.Аз съм просто човек и това е мое запазено право.Но единственото,което искам е да те обичам..

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    too long to read.. im sry ;/

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Да ви имам самовлюбения начин на мислене...няма безчувствени хора на тази земя,не знам какъв имидж се опитваш да поддържаш.

Не мисля,че ще му паднеш в очите,ако си признаеш,че изпитваш чувства към него.

мисля, че си малко във филма
    туу мъч госип гърл ?

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Много си се надценила ми се струва. Нали се сещаш, че практически си безполезна, откъдето и да го погледнеш? Най-вероятно пичът таралянка още 2-3 докато ти прекарваш шекспировите си трагедии през болния си, филмарски, стандартен за жена мозък.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    ..нищо не прави..
    живей си живота такъв какъвто си го изградила без него : )..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Еми да,нека ти има "уважението",пък ти си бъди сама и нещастна.Тая пуста гордос...
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Много си се надценила ми се струва. Нали се сещаш, че практически си безполезна, откъдето и да го погледнеш? Най-вероятно пичът таралянка още 2-3 докато ти прекарваш шекспировите си трагедии през болния си, филмарски, стандартен за жена мозък.
    Съгласна без тая част със "стандартен за жена мозък".

Авторке, тия пози и тая изсмукана от пръстите гордост само ти пречат да си подредиш живота. Иначе пишеш много хубаво.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от umri
    ВЕЛИК! титаничен отново.

Не мога да го дочета цялото, но стига си преигравала и си се вкарвала във филми. Самозалъгваш се.
    И в простичките неща е истината. Не във филмите-милмите. Бъди каквато си, без да се вкарваш във филми - а ти явно си нежна, чувствителна и т.н, която се вживяваш в разни неща, иначе щеше ли да пишеш романи?
    Хич не си независима, щото ако беше, нямаше толкова да ги мислиш тия неща и да обличаш тая история в такива необикновени думи и приказни изречения.

Я се замисли една мис Независимост кво би направила? Няма да пише такива неща, ако изобщо говори за въпросното момче. Щото наистина ще е щастлива в самотата си и няма да има никаква нужда да говори дори лаконично за някакво си момче. А ти какво, цял роман си изписала.

Много тъпо от моя страна, че не дочетох до край, но пък тоя стил на писане ми идва в повече.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Да... Прекалено драматично...
    да слуша

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Много филми гледаш ми се струва. Фатализмът, който струи от поста ти, уби желанието ми да схвана същината на проблема. Вместо целия този роман, трябваше да зададеш само един въпрос и то към себе си - Искам ли да съм щастлива? В отговора няма драма, няма сълзи - чисто и просто - да или не. Прекалено усложняваш ситуацията...

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Супер фен Аватара на djipsito
    Или по-трудния въпрос: Какво искам ? Т.е искам ли или не искам.. нещо си ?

Толкова просто.. Бахти филмите, иначе яко си го написала де. Правиш тва което искаш, и да е грешка да не ти пука, учиш се и напреде.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Наистина преиграваш. Ако наистина беше толкова коравосърдечна, нямаше и да си помислиш да му звъниш. Ако наистина беше толкова независима, нямаше да чакаш обаждането му. На каквато си искаш се прави пред него....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен
    Искаш да изглеждаш непоклатима, но не си. Гордостта ти е в повече и ти пречи да бъдеш щастлива. Опитай за момент да я игнорираш, ще ти бъде по-лесно [ от скромния ми опит ]. Не казвам да не бъдеш изобщо горда, но се научи да намираш златната среда.

П.п: не мисля, че ако изразиш чувствата си ще се покажеш слаба, напротив.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Колко сладко, така написано, но иначе ако и двамата сте толкова самовлюбени просто не сте във връзка, ти ще си останеш с мечтите за някаква измислена любов, а на него няма да му дреме особено . Така че действай и говори с него .
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Може би ти трябва да направиш първата крачка
    te amo, mi amor !

Цитирай Първоначално написано от bbbbPleasure
    Може би ти трябва да направиш първата крачка
    направих му 100 неща, които харесвам в теб на малки лисчета и му ги подарих. Трогнах го и се оказа, че и той има чувства към мен
    Никога не съм ти обещавала,че ще има слънце всеки ден...дадох ти всичко,което имах-добро и лошо...Никога не съм казвала,че няма да греша.Аз съм просто човек и това е мое запазено право.Но единственото,което искам е да те обичам..

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Свали 10кг , махни пъпките и биберона , може и някой да ти повярва .
    Леле, като почнете така ..
    Толкова ли ти е скучно , че се занимаваш с такива мизерии , вместо да търсиш спокойствие се кефиш , че се вкарваш У филми и т.н.

Скоро не бях чела толкова малоумна тема.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Драаамааа why should I care!?
    Ама, понеже съм влезнала тук и си загубих времето да я чета, следва да отговоря нещо смислено.
    Ето какво произлезна от моят скромен ( или не чак толкова) опит. Аз съм силен характер. Никой няма да го отрече. Преживях доста, наложи ми се да се блъскам в стените. Мислех си, че няма да си намеря никога мъж, който да ми приляга, защото не обичам слабаци, а мъжкарите ме дразнят ( и аз ги дразня, к'во да се прави). И май не само аз си го мислех това. Обаче в един момент в живота ти се намира човек, който не те провокра. Човек, от който се учиш.Човек, който вади най-доброто от теб;който те разбира и слуша. Човек, който не е по-слаб, нито пък по-глупав, но просто силата му е на друга плоскост. Човек, с който си пасвате като парченца от пъзел.
    И ти ще си намериш такъв. Може би човекът , за който говориш сега, не е твоят човек. Аз не бих си дала зор за него на твое място. При всички положения , дори и да е в малко по-дългосрочен план , това е печеливша стратегия.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Сигурна ли си, че текста отговаря на теб? На характера ти, на положението ти и на всичко останало като цяло?
    Съмнява ме, защото не е твой! Взет е от вестник TeenLove и е на ЦСКАрка, която пише редовно там.

Напиши темата си сама, със свой думи и по свой начин, тогава ще добие вид, който ще ти приляга, защото нито си на акъла, нито на годините на Авторката.
    Плюс това тогава хората ще могат да ти дадат по-адекватни съвети, защото ще "видят" истинското ти Аз.
    Нищо не печелиш от краден текст, просто заблуждаваш хората, та дори и себе си.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си