.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Бяло течение с топчета

Здравеите,

Бих искала да ви помоля за мнение по темата защото от доста време имам проблеми .. така започвам..

Имам бяло течение от както ми е дошла първата ми менструация когато бях на 11 сега вече сум а 17 години пробвах от на4ало с бабини рецепти със смрадлика и т.н. не ми мина .. Миналата година 2010 февруари месец ходих за 1 път на гинеколог тогава не бях правила секс още и гинеколожката ми ме гледа само на видеозон .. оплакванията ми бяха - бяло течение с миризма и през определено време например през 2 3 месеца имах и сърбежи .. Та гинеколожката ми изписа едно лекарство което е под формата на гел и се поставясхе с една тръбичка наподобяваща спринцовка .. слагах си го 10 дни и трябваше да има ефект след следващата ми менструация .. ефект никакъв ..
    Както и да е опитах се да се лекувам пак с смрадлика но ефект нямаше .. Сега вече имам сериозен приятел с които правим секс от половин година някаде .. и естествено имахме притеснения свързани с това бяло течение и сега март месец 2011 си записах 4ас при нова гинеколожка обясних и за предишното ми посещение преди 1 година но тя не каза нищо, прегледаме обстоино и каза че имам възпаление и раничка на шийката на матката направи ми цитонамазка излязоха ми иследванията и след това тя ми предписа 2 опаковки Полижинакс и 1 опаковка Ципрофлоксацин Актавис .. изчаках да ми доиде купих си хапчетата и следкато ми свърщи започнах да ги приемам след 12 дни когато свършиха отново се появи бялото течение но в доста по малки количества и почти беше изчезнало минаха 2 седмици и ми доиде пак .. Следкато ми свърши ефект никакъв пак бяло течение и ужасна работа .. преди 3 дена правих секс с приятеля ми и вчера вечерта ми тругна едно много странно бяло течение с топченца .. както обикновеното течение е пак е мле4но бяло пак мирише ..а топченцата са мекички и се спескват ..като ги стисна.. реших да проверя какво става и се измих добре след което доста обстоино опипах влагалишето си а след това пръстта ми беше целия във слуз + белите топченца .. много се притеснявам и днес казах на приятеля си ..
    Тои пък от своя страна ми сподели че снощи са му са се появили някакви савсем малки пъпчици и то само по главичката около пикочният канал .. от вчвра вечерта до днес вечерта са намалели доста и се заличават .. а също пропуснах да кажа че главичката му се е зачервила, никакви болки не е имал нито да му щипе или пък да го сърби ..

Четох в интернет че тези пъпчици се появявали от протриване по време на половия акт и не били опасни .. но съчетани сус лошото ми бяло течение което не се маха по никакъв начин започва да ме плашат .. Тои ще си запише утре час за уролог а аз се чудя да ходя ли пак на гинеколог и изобщо има ли смисъл при положение че не се маха това бяло течение ..

Най ме тревожи факта че сум чела че това бяло течение води до стерилитет и се притеснявам ще мога ли да имам след време деца.. моля ви коментираите .. знаете ли нещо не ви моля да ми предпишете лечение или нещо такова а просто на някоя от вас момичета случвало ли ви се е .. и до колко може това да е опасно .. моля ви кажете нещо ..

Благодаря ви предварително
    Стига ми това, че като си до мен,пулсът ти отново бие ускорен..

Повече от фен
    аз съм на 14 години и незнам от колко време и аз имам бяло течение . усещам го само сутрин като се изправя от кревата и през деня не . ти леко ме страстна с някои факти . аз не съм ходила на генеколог но от няколко седмици се притеснявам да нямам гъбична инфекция защото имам и сърбежи доста силни по някой път . това което каза че е като слуз , то по принцип не е май опасно . смисъл влагалището отделя този секрет и така се прочиства .
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Да знам за тази слуз .. но имам в предвид че бялото ми течение не е както друг път слузесто с извинение като сопол .. ами е едно много гъсто и излиза под формата на едни много малки топченца сигорно с диаметър 2 мм .. и незнам какво да правя не стига че пак се появи ами че е гъсто и на топченца ..

Иди на гинеколог - аз също имам бяло течение от някъуде 10-11 годишна, когато ми дойде и първата менструация, но не му обръщах много внимание. Напоследък обаче чета много статии в интернет по въпроса и започнах сериозно да се притеснявам, затова понеделник отивам на лекар
    Съветвам те и ти да направиш същото : ) все пак си ходила вече, като гледам не се притесняваш от самия преглед, което е супер лекарите знаят най-добре как да ги лекуваме тея гадни неща
    женско
    Happiness is a journey, not a destination...

И аз имам бяло течение от 3 години, ако не и повече и го смятах за обикновено - не му обръщах внимание, но преди няколко месеца имах ужасни сърбежи във влагалището и се реших да отида не гинеколог (беше след като спах с приятеля си за първи път) . Та прегледа ме и каза че имам възпаление и ми предписа едни "свещички"- Flagyl 500. Предписа ми също и Ципрофлоксацин и каза, че това е защото съм имала цистит (възпаление на пикочния мехур). Когато слагах свещичките обаче, когато ги свърших до половината (5 от 10) и ми дойде и тя ми каза да спра и като ми спре пак да ги започна. Така и направих.. После течението беше спряло за около месец, но пак се започна след това. Сега аз също се притеснявам да не е гъбична инфекция, защото тя заплашва от безплодие. Не знам вече какво да използвам за да се спре.
    If you love me then, thank you!
    If you hate me then, fuck you!...

Точно и аз се притеснявам .. защото ходим изписват ни някакви лекарства има ефект за 1 месец дайе по някога и по малко и после това течение пак се появява ... само си даваме парите за да ни тровят докторите .. а и в тая криза немога да заделям жсеки месец по много парио за да опитвам много нови хапчета .. че да разбера от кои ще ми мине течението .. все 1 сме опитни мишки .. вснички момичета се оплакват че имат бяло течение .. и всички са на моето дереже .. копуват си лекарства и после нищо .. незнам какво да правя , ще отида ше ми изпишат хапчета отново и ще имали ефект ..

Точно там е и проблема в лекарите, но и не само в тях, защото на всеки организъм различните лекарства действат по различен начин и примерно ако на мен ми е помогнало еди си кое лекарство, а на теб- не, те това няма как да го разберат и за това предписват различни и накрая се разбира кое е най-ефикасното. То за това мисля, че трябва да се правят изследвания но все пак нали е България.. Всеки иска от раз и всичко да се оправи и разбере.. ами да ама не става.. Вече и добрите лекари са на изчезване и понякога даже не си и струва да ходиш и само да те тровят и натоварват организма ти с лекарства които не ти помагат за постоянно ..
    If you love me then, thank you!
    If you hate me then, fuck you!...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Не мога да ти помогна с нищо. Смени гинеколога. Бялото течение е при голям процент от жените и лошото е че почти никой не му обръща внимание, помеже си мисли че това е неяо нормално. Нормално е да ти поцапва от време на време, ако си изстинала, но тея топченца ....
    Най-доброто което мога да ти кажа е да се пазиш много и се спрете с приятеля ти. Бялото течение е породено от бактерии, които могат да се пренесат и на партнъора ти. Ето затова той е имал възпаление по главичката. Очевидно имаш проблем, не го пренасяй и на него! Отивай на лекар и направи всичко възможно да го премахнеш.
    А междувременно се мий с качествени сапуни от аптеките (най-добрите според мен са бебешките), посъветвай се с майка ти за потдържането на личната хигиена (НЕ КАЗВАМ, ЧЕ НЯМАШ ТАКАВА).
    Но направи нещо и без това си закъсняла с прегледа, трябвало е да кажеш поне на майка си още като си била на 11.... но за там те разбирам... и аз не споделях ако има нещо. Даже за 1 път като имах цистит не и казах, щото не знаех кво е....
    Ненавременното лечение води до по-серизни неща, за всяко едно нещо!
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Забравих да ти кажа - като отидеш при гинеколога (който вече ти казах че няма да е лошо да смениш) му кажи да ти направи микроскопско и бактериологично изследване на влагалищния секрет, за да се постави най-точна диагноза и за да може да се назначи подходящото лечение. А не да бъдеш опитно зайче и да няма ефект !
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Само искам да добавя че приятеля ми утре има час при уролог и ще видим какво ще стане там и ж наи скоро време ще отида и аз на гинеколог отново но наи вероятно ще е след баловете .. благодаря че пишете по тази тема защото отначало ми беше доста стресиращо .. не че сега не е .. но ще отида в наи скоро време и аз на гинеколог и ще поискам микроскопско и бактериологично изследване .. за да е сигорно от какво се получава ..

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise
    Ако това бяло течение се дължи на гъбички,е много възможно и приятеля ти да го е имал,и дори след като си се лекувала той да те е презаразил.При такива инфекции трябва и двамата партньора да се лекуват,дори да няма симптоми при единия,защото един вид се въртите в някакъв омагьосан кръг..Отиди на гинеколог и задължително го накарай да ти направи микробиологично изследване,то ще покаже дали има наличие на бактерии или гъбички..От там да се надяваме да има успех с лечението.. Не се лекувай на своя глава,защото не се знае какво ти е.. .. Мога да ти кажа само едно,надявай се да не са гъбички,защото по-упорито нещо от това няма..Веднъж появят ли се,много трудно ще се отървеш..Късмет с лечението и дано пребориш проблема

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не прочетох всички мнения.
    Приятелят ти лекувал ли се е заедно с теб? А по чуждо ходи ли?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

jojo2005
    Guest
    Тези топчета са части от лигавицата на отробата ви.И за ги имам и ходих на гинеколог.Това за топчетата ми го каа гинеколожката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си