ARE 4aooooo
Be yourself !
![]()
..ти ме разби..
![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
бива ..![]()
![]()
иначе не го познавам .. дано някой ти помогне ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
не го познавам![]()
ПЛОВДИВ
Викат му Ампи, мисля че Даниел се казва.Не го познавам лично, иначе!
хаХАхАхАхАХахХ !![]()
![]()
![]()
Е , намери ме![]()
Първоначално написано от louise1
абе да точно той ще еЗа кой път да ви обяснявам че исках да го намеря кой е истинския защото в един сайт някакъв се представя за него.. само това вие пак Разби ме..
![]()
Be yourself !
еми сори не съм се писала аз бебоко_мацеи да вече разбрах как се казва не повтаряй все пак чета
![]()
Be yourself !
Изтрийте темата МОЛЯ!![]()
Be yourself !
абе ей педал ли си къв си не ми дреме не е твоя работа дали съм го намерила просто никой нищо не казва и не ми тряа темата повечеи кво се заяждаш ся знам кво си мислиш че го харесвам
![]()
![]()
и за това така пишеш просто не искам да ме лъжат в оня сайт че е той
Be yourself !
Както и усещам хъса , по -вероятно е ТЯ да го намери![]()
ооф божеПървоначално написано от mnogoznaikO
бахти хората сте е една тема не може да се пусне щото все се намират някой тъпанари като вас двамата
и за какъв ХЪС говориш и ти бе ?!!! умряла съм да го търся щото
казвам ви искахх да го намеря кой е щото има фейк в един сайт ЧЕТЕТЕ бе пуу тъпи хора злетаци отвсякъде няма кво да ви се обяснявам
Be yourself !
хахаха нали .... всеки който ти се струва фейк го пускаш за междуфорумно издирване![]()
![]()
не че го харесваш .. просто защото няма к'во да правиш
. Няа ти лафя повече , не заслужаваш !
аа АЗ не заслужам ти май заслужаш някой ти набие канчеточе си много отворен. И НЕ НЕ ГО ХАРЕСВАМ просто ме кефи
тва не значи нищо не съм попадала на 1000 фейкове или ако попадна повечето са момичета
Ай стига толкова че ми писна за глупости да пиша. ИЗТРИЙТЕ ТЕМАТА!
Be yourself !
Ебати психарката ненормална,тоя ако те разбере сигурно в полицията ще иде.
хубаво.. "нормалния" щом казвашПървоначално написано от chronic
кво пък толкова направих че и ненормална да ми викаш бе гейчо аре гледай си работата и млъкни НЕ ВИ ИСКАМ МНЕНИЯТА ШИБАНЯЦИ САМО ТАКИВА СТЕ ТУКА
![]()
Be yourself !
кво толкова направих бе гей такъв НЕ ВИ ИСКАМ ПОВЕЧЕ МНЕНИЯТА Е ШИБАНЯЦИ ВСИЧКИ СТЕ ТАКИВА ТУКАПървоначално написано от chronic
)) КОЛКО ЖАЛКО А ? НЯМАТ ДРУГА РАБОТА ЗАТВА ТРЯБВА ДА СЕ ДРАЗНЯТ С ДРУГИИТЕ 'нормалния' мълчии и си гледай работата
Be yourself !
Стига сте псували, да не стане мазано!
АЗ!