- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помогнете!
здравеите, на всички!
зна4и моя проблем е 4е харесвам моми4е което е с една година по голямо от мене.за първи път аз я видях в училище,но не посмях да отида при нея.След това и изпратих покана във фейсбука и тя прие.Като ме прие аз и писах здр,а тя нищо не отговаряше,накрая не6то тя се ядоса и ми каза 4е съм бил многоо сдухан и тн.След това втория срок стана така 4е се оказа ,4е ние играем физи4еско с техния клас.Тогава една от нашия клас(нейна приятелка)доиде и и каза 4е аз сам този "нахалник".И тя каза -ти ли си бе ,ти ли? и така свършихме .Оба4е аз толкова много я оби4ам,но тя постоянно е с някой.![]()
![]()
МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ?
Не, не я обичаш! Очевидно ти я отблъскваш. Няма какво да направиш! А щом си на фазата fakebook просто не ти е дошло времето!
Откажи се... и не мисля, че я обичаш според мен просто я харесваш, защото разликата е мн голяма... така че остави момичето да си прави каквото иска и си намери някоя на твоите години![]()
Здр.
Ехооо ... здр!
Здрасти уе !
Здрааастииии
Юхуууууууу
*млъкни ве бастун
Ко стаа веее ?
*оф боже аре чупката, досадник
Ама аз таковата ... пръц! подшмрък! ... отиам да се оплача в тийнпроблем. подшмрък!
Следващият път като играете физическо ходи я гушни отзад и я обарай хубаво да види кво значи нахалник
Ако е такава надута дет ми я описва alex3033 .... между другото пробвай съвета на Auriss![]()
поне малко да си направиш кефа и да се посмееш
![]()
кой знае на нея може и да и хареса
![]()
![]()
едва ли я обичаш . и межд др съвета на auriss тряа да го пробваш![]()
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
Я кажи кое е това, което обичаш в нея ? Какво те накара да я обикнеш![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Съгласна съм ... !Първоначално написано от Nakadah
А за съвета какво да правиш,ще кажа-порасни,не се вживявай толкова,нещата не седят по начина по който ги виждаш сега![]()
..и на колко си? :Д
Явно не правиш разлика между симпатии /да ти харесва как изглежда/ И любов да се влюбиш в самата нея в нейния характер и т.н./ .. По-добре се откажи и си намери някоя по-малка или поне на твоите години..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Харесай си някое момиченце от долния или по-долния клас и пробвай с нея, може пък тогава да ти се усмихне късмета.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Още ти е рано да се занимаваш с такива работи,очевидно е че нямаш подход.
Наблягай повече на ученето,има кога да сваляш мацки.
Както казаха и по-нагоре не я обичаш , но ако искаш да се пробваш смени подхода имаше 1 тема как се сваля момиче за новаци ако до сега не си бил с момичепрочети я !
![]()