.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

помогнете!

здравеите, на всички!
    зна4и моя проблем е 4е харесвам моми4е което е с една година по голямо от мене.за първи път аз я видях в училище,но не посмях да отида при нея.След това и изпратих покана във фейсбука и тя прие.Като ме прие аз и писах здр,а тя нищо не отговаряше,накрая не6то тя се ядоса и ми каза 4е съм бил многоо сдухан и тн.След това втория срок стана така 4е се оказа ,4е ние играем физи4еско с техния клас.Тогава една от нашия клас(нейна приятелка)доиде и и каза 4е аз сам този "нахалник".И тя каза -ти ли си бе ,ти ли? и така свършихме .Оба4е аз толкова много я оби4ам,но тя постоянно е с някой. МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ?

Мега фен
    Град
    Earth...
    Не, не я обичаш! Очевидно ти я отблъскваш. Няма какво да направиш! А щом си на фазата fakebook просто не ти е дошло времето!

Град
    shumen
    Откажи се... и не мисля, че я обичаш според мен просто я харесваш, защото разликата е мн голяма... така че остави момичето да си прави каквото иска и си намери някоя на твоите години

Мега фен
    Здр.

Ехооо ... здр!

Здрасти уе !

Здрааастииии

Юхуууууууу

*млъкни ве бастун

Ко стаа веее ?

*оф боже аре чупката, досадник

Ама аз таковата ... пръц! подшмрък! ... отиам да се оплача в тийнпроблем. подшмрък!

Следващият път като играете физическо ходи я гушни отзад и я обарай хубаво да види кво значи нахалник

Град
    shumen
    Ако е такава надута дет ми я описва alex3033 .... между другото пробвай съвета на Auriss поне малко да си направиш кефа и да се посмееш кой знае на нея може и да и хареса

Фен Аватара на ZooB
    Град
    София !!!
    едва ли я обичаш . и межд др съвета на auriss тряа да го пробваш

ТИ СИ ЛЮБОВТА
    ТИ СИ ГОРДОСТТА
    В НАШИТЕ СЪРЦА
    ! ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Я кажи кое е това, което обичаш в нея ? Какво те накара да я обикнеш
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Не, не я обичаш! Очевидно ти я отблъскваш. Няма какво да направиш! А щом си на фазата fakebook просто не ти е дошло времето!
    Съгласна съм ... !
    А за съвета какво да правиш,ще кажа-порасни,не се вживявай толкова,нещата не седят по начина по който ги виждаш сега

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    ..и на колко си? :Д
    Явно не правиш разлика между симпатии /да ти харесва как изглежда/ И любов да се влюбиш в самата нея в нейния характер и т.н./ .. По-добре се откажи и си намери някоя по-малка или поне на твоите години..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Харесай си някое момиченце от долния или по-долния клас и пробвай с нея, може пък тогава да ти се усмихне късмета.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Още ти е рано да се занимаваш с такива работи,очевидно е че нямаш подход.

Наблягай повече на ученето,има кога да сваляш мацки.

Както казаха и по-нагоре не я обичаш , но ако искаш да се пробваш смени подхода имаше 1 тема как се сваля момиче за новаци ако до сега не си бил с момиче прочети я !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си