.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Проблем

Проблем

Така преди около седмица може и 2 да са не съм сигурен ви помолих за съвет щото нещо не беше наред с "ГОЛОГЛАВИЯ ОТМЪСТИТЕЛ" (така го нарича един фр ) вие ме по посъветвахте да отида на уролог е отидох.. та преди 3 дни ме оперираха след операцията уролога ми каза.. че не трябва да правя секс или да мастурбирам 1 месец . така и тук идва проблемът 1 месец ЗА БОГА!.. минали са 3 дни.. и вече ми се прави секс като на животно.. да не говорим че приятелката ми.. каза че ще умре.. докато мине този 1 месец.. ТА давайте идеи.. как да си изразходвам сексуалната енергия този 1 месец че ще се побъркам за приятелката не ми е чак толкова притеснително нея ще мога да я оправям с езиче :P и с пръсти.. ама аз кво ще правя
    вече се възбуждам от сичко което мърда.. преди малко докато бях до магазина се загледах по някаква бабка представи си! та ПОМАГАЙТЕ Умолявам ВИ!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Смятах да ти отговоря с майтап, но нека сме сериозни. Едн месец изобщо не е толкова страшно. Сексуалното желание е енергия, която можеш да впрегнеш във всичко друго - спорт, хоби, работа, учене. Каквото пожелаеш. Просто не оставяй съзнанието си незаето за да почнеш да мислиш за секс. Не ми казвай, че и с приятелката си няма какво да правите заедно ако не сте в леглото.

Ауч .. това е болезнен проблем, меко казано Амми .. няма ли да е добра идея да изразходваш енергия тичайки? Ама ей така докато не се умориш вече доооо припадък .. хем ще влезеш във форма
    Forget the prince with the white horse! I want a vampire with a red volvo! ;pp
    Никой не е такъв, какъвто изглежда ...(Л.Дж. Смит)

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    я се стресни бе лигльо

имаш си проблем - имаш си и импликации

почакай си единия месец. никой не е умрял от от това, няма и ти.

джиткай на компа, зяпай сериали, помпай си и така. няма генерално решение, само man the fuck up

ем има кво да правиме ама това си е цял месец.. аз в момента съм на 16 почти 17 и съм в разцвета на сексуалните си желания и доста трудно се здържам да не направя една злобарка тичането и помопането няма кво да ги предлагате аз съм стреет фитнес маниак и си тичам и си помпам ;д и съм в доста добра форма нз сиг ще вися пред компа по цял ден и само ще излизам да тренирам че буквално ми СТАВА от всичко сега до мен гледам едно шише с тесен отвор коeто доста ме привлича

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Тази тема е фейк. Карайте сериозно или ще я заключа.

не е фейк наистина !!

а защо мислиш че е фейк между другото

Град
    Sofia
    Защото през първите 2 седмици всеки минимален опит да се надърви и боли като на умирае. Първите 3-4 дни боли дори когато пикаеш.

Повече от фен Аватара на StoooYo0
    Град
    Пазарджик
    Стани хомосексуалист
    И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

не ме боли като пикая не съм опитвал да го ДИГНА но не смятам че и това ще боли толкова много .. темата не е феик..!! и не няма да СТАНа ХОМО

Град
    Sofia
    Ае ве, стани ве. Много ти се молим. Доста тука сме ти навити

сори ама имам си приятелка ;/ не харесвам мъже даже при мисълта.. се отвращавам а и да не говорим чеее никога ама никога няма си дам задника нито на мъжко нито и женско даже 3-ка с 2 момчета ми се струва гнусно! офф ТОПИК!..

Даваите идеи..! че ще ми прасне х*я! аз днес размишлявах над това и се сетих.. че след този 1 месец.. .. секса с приятелката ще е СУПЕР :P :P ама се пак 1 месец.. тря да чакам

izrazhodwaj si energiqta kato u4i6

Повече от фен Аватара на Alekssandyr
    Как би могъл човек да си изразходва енергията, като учи о.О

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си