.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Вярно ли е?

Вярно ли е,че във 11клас,ако останеш по някой предмет на изпит,или по някой от профилните ти предмети,оставаш във същия клас, демек в 11...????
    Аз имам 3 двойки на 2 от предметите....и едно момиче ми каза това,и аз

Повече от фен
    Град
    Бургас
    И не само в 11 клас. Ако имаш 2ка за годината и след това не си вземеш изпита по съответния предмет > повтаряш годината < . В 12 клас , ако не си вземеш всички предмети поне с 3ка не те допускат до матури Прави си сметката

Не,не..ти май не ме разбра...Аз изпитите мога да си ги взема,но въпроса ми беше,дали е вярно,че ако завършиш със двойка по някой от предметите,ще повтаряш годината,демек без да трябва да се явяваш на изпити...или няма такова нещо?

Повече от фен
    По принцип знам, че ако те оставят без оценка тогава повтаряш годината.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Да, вярно е.. Няма значение в кой клас си, ако има 2 за годината оставаш на изпит през лятото, ако го вземеш с 3ка добре, но ако не повтаряш 11ти.
    Стягай се, малко остана до края на годината.

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Цитирай Първоначално написано от Cleoo
    Не,не..ти май не ме разбра...Аз изпитите мога да си ги взема,но въпроса ми беше,дали е вярно,че ако завършиш със двойка по някой от предметите,ще повтаряш годината,демек без да трябва да се явяваш на изпити...или няма такова нещо?
    Няма такова нещо.Ако си вземеш успешно изпита преминаваш в следващия клас.Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си