- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- заместител на тичането
здравейте аз искам да отслабна имам си хранител режим, упражнения и т.н. вс си ми е наред с 1 изключение трябваше да бягам по половин-един час но отрих че имам проблем с колената и вече едва издържам да бягам по максимум 5 минути препоръчайте ми нещо с което за заместя тичането но да има същия ефект мерси предварително.
Плуване
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
дефинирай ми проблем с колената ?
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
не помня името което доктора каза но мога да ти опиша болката няколко пирона забиващи се в коленете ми
скачане на важе нее лош вариант
Скачането на въже също натоварва коленете, при това доста![]()
Пробва ли с ластици? Ако болката не е силна и ако движиш предимно от глезена може и да ти се получи.
От плуването не се чисти много, с такова впечатление съм останал. След тренировка просто ям като болно мече и друго ако не расте, то поне корема си върви
Може да пробваш сауна, сигурно ще ти помогне.
Травма в коляното е нещо наистина лошо, особено когато искащ да спортуваш. Аз за това и спрях пълния клек ..
Първоначално написано от NeSumSuglasen
плуване е най-удачно..![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
а мен ме интересува какво е казал доктора,за болката ме боли....Първоначално написано от fenpirth
Мога да ти препоръчам лостове, също - сауна.![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
самата компетенция се изказа ...Първоначално написано от ccdesigns
Ти се извъди бог на спорта?Няма значение, аз просто изказвам мнение. Зачитай малко мнението на другите, или поне го опровергай някак, не обиждай само
Знам, че не съм най-компетентния и не го и твърдя, просто искам да знам защо мислиш, че греша.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
крос тренажора е добър заместител, би трябвало да няма болка или да е минимална
Как ще кажете че плуването е заместител на тичането бе... плуването само стяга тялото, не гори мазнини... тичането е най-ефикасният начин за горене на мазнини... Незнам пробвай да тичаш на място без да влагаш много напрежение в колената, скачай на въже..
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
аз все още чакам какво е казал доктора..
Заместител на тичането-НЯМА!
Но може да пробваш с нялкоко рунда на боксовия чувал![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9