.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: ТУ -ВАРНА

Повече от фен
    Град
    Бургас

ТУ -ВАРНА

Искам да попитам дали със следните оценки мога да вляза в Техническия университет във Варна .

> ЗА СПЕЦИАЛНОСТ ЕЛЕКТРОНИКА <

Предварителен изпит по Български: 3.80
    Физика: 4
    Математика 4.50

И другото което исках да попитам. Има ли някой от вас който живее в гр.Бургас и мисли да учи в ТУ-ВАРНА (да живее на квартира във Варна ) ?

Мега фен Аватара на Chacho
    Провери минималния бал от миналата година, той ще ти даде най-ясна представа за това, какви са ти шансовете.

По форумите на университетите обикновено има теми за квартири, където се търсят и жилища, и съквартиранти.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен
    Имаш 16,1 бал от 24.... Мисля, че за електроника трябваше по-висок бал. На 2-3 класиране може и да влезеш.

Повече от фен
    Град
    Бургас
    как така ги смяташ бал от 24 ? и как го изчисляваш самия ми бал ? прегледал съм целия им сайт и не мога да разбера какъв е минималния бал който ми е нужен

Супер фен
    От годините средното по физика, математика + 2* от изпит/ДЗИ.

Повече от фен
    Град
    Бургас
    смисъл ? мога да си избера дали да ми умножат оценката от предварителния изпит , истинския им изпит във ВАРНА , задължителната ми матура по български , 2рата ми матура по философия ? не съм сигурен , че мога само с оценката от матурата (без да се явявам на изпити там) мога да вляза .

Здравей бъдещ колега . Тъй като можеш да кандидатстваш и с оценката от матурата по БЕЛ, защо не пробваш с нея. Може да изкараш повече .
    Според мен работата е малко сложничка при кандидатстването с БЕЛ (според мен де). Смисъл повечето хора кандидатстват с изпит БЕЛ или Математика. Иначе хубава специалност , аз съм си избрала КСТ .... Успех!

П.П. Има голяма вероятност да влезеш Нямаш много ниски оценки, така че не се притеснявай .
    It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
    ♥ Joy is BMW ♥

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Български го взимам от раз ама Философията ме тревожи ;д .... предималко реших първите 30 въпроса от миналогодишната матура по Философия и имам 14 верни

Ами стягай се тогава. И за всеки случай гледай да изкараш висока оценка по БЕЛ :P . По Философия не ти трябва толкова, така че според мен и 3 и нещо - 4 ще те уреди.
    It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
    ♥ Joy is BMW ♥

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от cucetyy
    Ами стягай се тогава. И за всеки случай гледай да изкараш висока оценка по БЕЛ :P . По Философия не ти трябва толкова, така че според мен и 3 и нещо - 4 ще те уреди.
    хахаха знам , че по Философия е все тая ... ама важното е да я взема

Супер фен
    Колко имаш на предварителния по математика ? Ако си ходил?

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    Колко имаш на предварителния по математика ? Ако си ходил?
    Тя е момиченце бе :P ;д

Не съм ходила по математика, защото съм 99% че щяха да ме скъсат Ще кандидатствам с физика
    ♥ Joy is BMW ♥

Супер фен
    Ехее, момиче в ТУ е г/д рядко срещано . Матура физика ли ще си?

Да, и ако не ми хареса оценката, юли месец на изпит
    ♥ Joy is BMW ♥

Супер фен
    Е тя матурата е лесна, така че... успех
    Аз за там имам 22,6 бал от 24, май съм приет г/д Предполагам с оценката от матурата бала ще скочи на 23+

Ти на изпит по математика ли беше? Колко си изкарал? И към коя специалност си се насочил
    ♥ Joy is BMW ♥

Повече от фен
    Град
    Бургас
    ухахаха бах тоя бал 23 ;х ;х яко учене е паднало при тебе Аз в господ не вярвам , така че ще се задоволя с моя си късмет :P

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mnogoznaikO
    ухахаха бах тоя бал 23 ;х ;х яко учене е паднало при тебе Аз в господ не вярвам , така че ще се задоволя с моя си късмет :P
    За предварителния даже не съм отварял да уча Просто през годините ми е вървяла математиката. Дано след матурата повече да е

Цитирай Първоначално написано от mnogoznaikO
    Хаха . Ти сядай да учиш, не разчитай само на късмет, че после да не стане така, да се чудиш откъде имаш ниски оценки.. примерно говоря . А и нали ще ставаме колеги
    ♥ Joy is BMW ♥

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Аз си вървя с късмета бе 3- пъти съм удрял 6ца от тотото .. ама мн уча и нямам време да отида да си взема парите..
    Аз ще си взема матурите ама бала ще ми е нисък ... 16-17 някъде предполагам пак и нямам пари да доплатя.. ьаьаьахахаха

Какво мислите за агрономската специалност, има ли някои от там....

Насочил съм се към нея, но пак не се знае....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си