- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чорапогащник
Не знам защо обувате въобще, както казаха преди мен не е студено а един чорапогащник нито ще ви стопли, нито ще прикрие несъвършенствата, ако имате.. Пък и разбирам да сте на някаква делова вечеря, за да държите на етикета.. И кое му е по-удобното? Като танцувате вечерта да чувствате как нещо е залепнало за краката и само ви запарява.. но както казаха въпрос на лично мнение
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ако решиш с чорапогащник в никакъв случай не си взимай с ограничители, защото ще стои грозно.Иначе мисля, че и боса ще е даже по-добре.![]()
ДаПървоначално написано от malka_sladkka
И ти ли ?
What i want is obvious , what i love is unique
Аз на бала на бившия ми приятел също бях с къса рокля и сандалки... и не съм била с чорапогащник, май е по-добре без.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Обувките убиват по-малко и стъпалото не 'залепва'.Първоначално написано от FuckingFreak
^ Дам, а в моя случай, заради тва, че ми се потят краката и, зависи от подложката на обувката, почват да ми се пързалят краката.. Почват да ми се прашат и да се мърсят... става ужас :х
Както казах по-горе, има различни материи, тези, които ползвам нито ми спарват, нито ми лепнат, нито ми е жега с тях нито нищо... дори не си личи, че нося...