- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чорапогащник
Тази година съм дама на бала на приятеля ми и обувките ми са отворени отпред .. чудя се как ще изглежда по добре - със или без чорапогащник.. Роклята ми е къса и мисля, че ще е по добре да си купя чорапогащник но .. искам още мнения![]()
Pitt
Не знам според етикета как е правилно и как не, но отворена обувка с чорапогащник ми е ужасно грозно и лелско. По-добре без.
Според мен е по-добре да бъдеш с чорапогащник.
Някъде четох, че по етикет е отворена обувка + чорапогащник... На мен също не ми харесва комбинацията, но и аз ще съм на бала с къса рокля и отворени отпред обувки и съм решила, че ако е студено, ще обуя чорапогащник, а ако е топло, ще съм без.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
По етикет е с чорапогащник ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, ама какво ще се правим на етикети...![]()
без
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Да, обаче чорапогащникът да е без ограничител.
и пак се вижда и пак е грозно
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
^^ Въпрос на лично мнение![]()
без
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Въобще не е грозно.Миналата година бях дама на бившия ми приятел.Бях с черна рокля,черни обувки (отворени отпред) + чорабогащник без ограничители.Ето снимка: http://prikachi.com/images/300/3335300d.jpgПървоначално написано от FuckingFreak
What i want is obvious , what i love is unique
моята рокля за бала е къса и обувките са ми отворени, не много, но все пак ... Купила съм си чорапи, които са със силиконови ленти отгоре. И аз мислех да съм без, но след като се замислих осъзнах, че няма да е много хубаво, така че по-добре с чорапогащник.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
защо да не е хубаво без чорапогащник ?! лятото с чорапи ли ходите ... май месец е
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
и аз се чудя как да бъда с чорапогащник или не![]()
![]()
нещо подобно са обувките ми![]()
http://prikachi.com/images/686/3335686S.jpg
със или без чорапогащник как мислите ?![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
без разбира се
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
най - много държа да ми бъде добреПървоначално написано от vampire_girl_
пробвах с тънко чорапче ама нещо не ме кефи
![]()
![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
От Пазарджик ли сиПървоначално написано от Fiki_
![]()
Има различни чорапогащници, аз по принцип си взимам..охх не знам как се водят, ама като обуя въобще не си личи, че имам чорапогащник и така изглежда все едно имам лек тен.
Така като на Fiki_
Зависи от обувките. Аз на моето изпращане бях с отворени обувки отред и босичка, обаче много ме заболяха краката, обувките ми стискаха и за дискотеката се облепих с лепенки и обух чорапогащник, там така или иначе никой не ме е гледал. Затова гледайте да ви е удобно.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Без .. все пак вече е дооста топличко едва ли ще ти е студено![]()
te amo, mi amor !![]()
Ми аз мислех, че няма да е хубаво , но като видях как стои при [/b] Fiki_ ми харесаВсе едно че няма , а така и е доста по удобно според мен
![]()
I need somebody to love <3 ;p