- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на 17 без сперма
нали знаете преди да хварляте мощно има някво дето остава на глвичката ви е аз още съм така само че не е някво малко количество като преди мислите ли че имам някакво заболяване дали ще имам деца и изобщо това нормално ли е
и тея с ''имаш правописни грешки '' да си задаржат философията за себе си
Това да ти е последният подобен съвет.
амк933
Слушам !![]()
![]()
![]()
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
Дори и тия които не могат да имат деца, проблема е в самата сперма, не в това че не може да излезеПоне до колкото съм осведомен
![]()
Не се притеснявай някои момчета по-късно почват да "пръскат" както ти се изрази...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Как да не се притеснява, като повечето момчета още на 12-13 години имат сперма. Най-добре е да идеш на лекар, макар че най-вероятно не е нещо сериозно !
Лекар.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
what is this?! i don't even...
пич сериозно, какво по дяволите се опита да попиташ??????
ПС имаш правопис на умрял гекон
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Първоначално написано от gandalfepi4
опитвам се да попитам дали е нещо сериозно или не никой тук не е лекар но все пак да попитам и благодаря за комплимента за правописа
хах та аз съм на 13 август правя 14 и не ми седи на главичката , а както казаха по нагоре "пръска"![]()
Внимавай как ми говориш , може да съм баща ти!
Ако не можеш да го вдигнеш, или не можеш да свършиш на тази възраст иам само една причина - ПРИРОДАТА НЕ ИСКА ДА СЕ РАЗНОЖАВАШ!!! Майката природа явно е решила, че гените ти не бива да се предават нататък!
Приеми го!
...
тва е невъзможно бе .. аз съм на 13 и вечее.. ххехее///![]()
Внимавай как ми говориш , може да съм баща ти!
Тук много малко хора могат да ти дадат коректно мнение. Най-добре иди на лекар , за да не се окаже нещо опасно и да ти направи проблем в по-късен етап от живота.
ПС - Никой няма да ти прави забележка за правописа , ако пишеш както трябва![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Как никой не му предложи да му услужи с малко е ? Големи скръндзи сте се насъбрали тука
Мислиш ли, че някой го боли дали пръска или не пръска? Как може да има такива хора не ми е ясно..Първоначално написано от kucheto1234
По темата: Наистина е добре да се консултираш с гинеколог. Може да не е проблем, но може и нещо сериозно да е. Тичай на лекар![]()
Евала, но можеше да си задържиш мнението. Не мисля, че на някой му пука ...Първоначално написано от kucheto1234
Ах как да няма тойй и с цикъла сигурно има проблеми.Закво прайте тема в която 90% от мненията са на лекар..Ние тука по кво да разгадаем ше имаш ли няма ли...Бегай по добре на проктолог(гъзолог) че той гинеколога кво да ти гледа нямаш дупкиНезнаех че може да се ходи на гиноколог за проблеми с оная работа
![]()
![]()
Съвет към модовете може ли след 2-3 мнения "На лекар" по подобна тема да им биете ключа на тия теми...Айде стига съм спамил...
Гинеколог, а?А на мамолог, да види циците как са му, няма ли да го пратиш!? Може даже и след секс да пикае на тест за бременност.Първоначално написано от vpowerrr
![]()
По въпроса, с потентността няма проблеми, според мен, но не е лошо да отидеш на УРОЛОГ, за да видиш дали няма няк'ъв дефект на шпагата ти.![]()
Ъъъъ,автора,я поясни-количество имаш,но просто изтича вместо да пръска?И гъсто на сперма ли е тва дет го има или си е рядко прозрачно....
предимно си е бяла и гаста когата се престарая нали се сещашПървоначално написано от BeastLover
вече става някава по рядка а колкичеството не е като преди но как да ти кажа в милиграми не сам я теглил
но не е много
Еми както са ти казали и назад не е излишно да отидеш на лекар.Ако попаднеш и на някоя яка сестра да те източи кефа ше е тотален.Според мене щом имаш матрял и си е нормален след време ще ти дойде и "дебита".На мен в началото (разбирай първите 1-2 години) също ми беше малко и изтчаше,но после си се оправи.
Мале, т'ва ме убиПървоначално написано от wutthefuck
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отивай на УРОЛОГ, авторе![]()
· Научи се да слушаш, защото понякога шанса чука много тихо на вратата.
Имам по-добро решение. Спри да мръсничиш за около седмица и после ще гледаш фонтани
То секи ден не става, иска презареждане ^^