- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пишете ли си оценки?
Аз от скоро започнах да пиша оценки и то не в бележника а в дневника досега сам си писал 4 по Химия,6 по Руски,6 по география и 5 по история.![]()
Не,щото класната е стриктна и тва значи сериозен риск да ме хванат.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
в 7-ми клас по трудово, щото нямах никакви оценки и можеше да не завърша![]()
Не,никога.
Ама понякога си умирам да го направя..
но няма,![]()
дастарата ми даскалка по биология беше еднааа...и си писах 6ца
![]()
Първоначално написано от ludaka0007
![]()
![]()
![]()
нз що ама мноооооого се смях ем честито ти
дано да не те хванат
![]()
++Първоначално написано от SilverRain
А и нашите даскали преди да нанесат в дневника пишат оценките в учителски бележници и няа как да мине номерът.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
при камери в стаите и факта, че всяка госпожа/господин си има собствен бележник няма смисъл да рискувам, пък и ще ме изритат веднага
И да исках не мога![]()
Никога, какъв е смисъла?![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Абсолютно ... макар че умирам от желание да го направя ;дПървоначално написано от LabilnaPsihika
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
Предпочитам да ме изпитат, пред това да пиша нереални оценки за себе си.
Това го правят само хора, които не мислят за бъдещето си.
Да и аз съм мислела да си напиша оценка по еди си к'во, ама не мисля, че е редно.
Представям си като започнете работа, как ще подправяте документи, хах.![]()
*сън*
Нас пък учителите ни карат да си ги пишем,защото ги мързи!
Не, изкарвам си ги.
You are broken, I can fix you...
един път си бях изкарала 6 по география и тъпата ми даскалка не я беше внесла в дневника, а само в бележника, така че си я написах.
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Не,не си пиша оценки.
Първо,че има огромен риск да ме хванат. И защо да рискувам да ме изгонят или накажат заради нещо,което няма смисъл..
Второ,че ако го направя да е по музика,изобразително .. такива предмети,в които час не влизам почти.Но пак не бих го направила,защото и без това учителите имат тефтери,в които записват оценките.
Не си пиша оценки, предпочитам да ги изкарвам. Не ми се иска да си имам пак проблеми.![]()
Яко лъжем за да сме готини!Първоначално написано от Fashion13
Не и нямам намерение. Предпочитам да имам 2-ка, вместо 5 шестици и като ме попитат нещо да не мога да отговоря.
Баси злетата тия дет си пишат![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.