.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Град
    Шумен

Проблем с учител

Здравейте! Моят проблем е следния:
    С преподаватела по БЕЛ-ЗИП не се понасяме... Целия клас също много го мрази.. Пиши двойки ей-така за без-домашно и други, но пред него всички са "зайченца". Само аз го тровя тихо, но няколко пъти ме е чувал.
    Днес ни даде малко контролно. Аз малко Cheat-нах с телефона, но чичо Гугъл нищо не каза(и Гея/учителя/също разбра, че не можах да препиша). Видя ми и ми взе телефона... След края на часа говори с класната. Тя предложи да звънна на майка ми, но Гея не я послуша и й вика "Сега е петък вечер няма смисъл да говорим с Петрова(помощник-директорката)". Отиде при педагогическия съветник... Говориха 5 мин.
    Излязоха и ми викат "Удобно ли е да се видим с родител да поговорим 3мата (тя,гея и родитела) Понеделник еди си колко часа". Гея вика, че не ставало дума за телефона.. Аз им отговарям, че май няма да е възможно. Тая вика "щом е за сина й ще я освободят"....
    Абе Петък 13ти .. Дайте някакъв съвет

Град
    Шумен
    Да добавя, че и Гея ме е обиждал. Не само мен, а целия клас. И всички са свидетели.

Вземете го снимайте какви ги върши и така ще имате доказателства срещу него , които могат да послужат за негово изгонване.Пък и не е коректно от страна на един учител без да изпита ученика и да му пише 2.

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Ти пък ... напиши си там к'вото ще пишеш , тегли му 1 майна и си тръгвай от даскалото ...

Град
    Шумен
    Миналата година му правиха проверки от РИО пак за връзка с двойките

Супер фен Аватара на Fiction7577
    За без домашно има право да ти пише двойка, както и за това че те е хванал да преписваш.

По-добре говори с майка си за проблемите ти с този човек, щом така и така ще я викат.

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Първо-има право, второ- с тези нарицателни.. си направо за дирекцията,не за кабинета на психоложката.
    За двойките OK, но според теб има ли право да обижда учениците си?

Град
    Шумен
    Добре де..... Вярно е. Нямам право, но аз ще си отнеса последствията, а той пак ще си ръси глупости. Нито ще го уволнят, нито ще му се "скарат"

Град
    Шумен
    @miminko би ли се чувствала добре ако някой учител ти казва че си обратен/а, прост/а и други?

Повече от фен
    Учителя винаги е прав. Много спорове съм имал с даскали и винаги те са били прави. Трай си, че някои са много заядливи и ще имаш само проблеми. Не вярвам баш тоя по зип да те остави(ако въобще можеш да останеш по зип ), но някой друг може.

Повече от фен Аватара на StoooYo0
    Град
    Пазарджик
    Издебни го в някоя тъмна уличка,счупи му главата,отрежи му езика,откъсни му ръцете и му ги заври там,където слънце не огрява,изкарай му очните ябълки,отрежи му ушите,разпори го,обеси го на червата му и накрая го изгори жив.
    И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

Мега фен
    ^ и като се събудиш си извади чаршафа от гъза.

miminko е права - вземи я послушай. [/i]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си