.

Виж резултатите на анкетата: кой е прав

Гласували
37. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • аз

16 43,24%
  • събеседника ми

21 56,76%
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 186
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    Да, права си!!! Смешно е човешко същество(толкова жалко,ненужно и вередно(да не бъда груб)) да се сравнява с животните! Човека просто не е на техния ранк!!! И е нежъзможно да достигнем ранка на някое животно!!! Животните могат без човек(и им е супер без него), а човек без тях не може!!!!!!!!!!! Животните могат да научат човешки...а човек не съм чувал да е проговорил на езика на нечий животно?!? Те са много по-интелигентни от нас!!! Човека е толкова умен, че сам се самоунищожава, завличайки и други видове!!!!!!!!!!!!! Много напреднал! Човек не може да оцелее в реални условия, а животните това им е работата(дет` са вика)!!!
    Така, че права си...как може да сравняваме животните с нищожното същество наречено човек!!!
    Да, само хората са толкова глупави, че да се отричат от собственият си вид(хубаво че само ограничен брой индивиди като тебе го правят). И говори за себе си, такова мислене като твоето е вредно за човечеството, тъй че си направи услуга на низшия си вид и се гръмни(ако искаш ще ти помогна с това)
    И кво слагаш всички под общ знаменател, или си мислиш че цялото човечество е като тебе по-глупаво от животно

А относно това "Животните могат да научат човешки...а човек не съм чувал да е проговорил на езика на нечий животно?!? Те са много по-интелигентни от нас!!!" -

Май си ударил дъното на идиотщината си, не ще видим дали имаш и още подготвени меко казано глупости. Надявам се знаеш, че интернета и компютъра който ползваш са измислени от хора, не от животни. Наистина, ти защо живееш?
    Абе тапа ти какво се опитваш да дереш с нокти от трапа де си затънал от ебавки и затапванки...?

Но хайде...ще се смиля над теб, защото съм божие творение(бахаххахахахаха).. .
    Да си чувал са сврака, гарга, кос, гарван, скорец...?
    Много ги обучават да говорят...
    Още древноста се е знаело! Виж дали ще намериш примерно инфо за Авгус...какво е ставало след като победи в сражение...?
    Имало е случай когато врана, която е станала свидетел на влизане с взлом, е разказала (по-простичко разбира се) за случилото се...На човешки!
    Ето ти няколко примера например! А аз човек не съм чувал да говори друг език освен човешки! Затова сме толкова ЕнтЕлЕгЕнтни, че чуждо не може да усвоим, а животните дето са много проси и глупави могат...?
    А и животните не са така лесно манипулируеми за разлика от "великия" човек....както например от религии и тн...
    Im back...

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Ами хората дресират и се грижат за животните, а не обратното. И хората са построили този свят, имат разум и т.н., докато животните се ръководят само от инстинкти, и работата им е да ядат и да правят поколение
    Няма никакъв смисъл от съществуването на Вселената, ако не бяха хората, съществуването на животните както показва теорията и практиката е да помагат на хората като поддържат екосистемата, и да дават яйца, мляко и месо. Всъщност цялата Вселена е един ресурс и инструмент за разумните същества, и най-важното и ценното в нея е разума, тя съществува заради нас.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Значи ти имаш право да ползваш подобни думи а аз не? Защо по дяволите
    защото не съм аз този който дрънка надълго и нашироко за това как трябва да приемаме думите на йешуа като морален компас ей за'тва!

ТИ си този който каза че религиите по принцип са мноо умни и яки в това отношение, не аз. сега познай какво - въпросните религии определят използването на такива думи като неприемливо и грешно, не аз.

такова си лицемерно същество

само чакам утре да те гледам по новините как гордо даваш интервю от затвора и твърдиш че е напълно ок да изнасилиш новородено бебе пред очите на вързаната му майка докато го измъчваш по най-зверски начин и после го изяждаш, все още живо понеже ти си този който интерпретира библията правилно.

я си прочети ПОНЕ ЕДНА от книгите които твърдиш че следваш преди да казваш неща които несъществуващия бог би наказал с oбричане на вечно анално пенетриране от алигатори

Мега фен
    Наденичко ,

извинявай ,ама човек МОЖЕ да се приспособява и точно това е ,което ни е издигнало като водещ биологичен вид. Кажи ми друго животно ,което може да живее на +40 и на -30 градуса ?

Плюс това животно да 'говори' човешки означава да знае смисълът на думите ... т.е. да притежава човешки интелект и познания. Хайде ,извинявай ,ама ако беше така , светът щеше да е доста интересно място.
    Назубрянето на думи чрез повтаряне (както правят папагалите) не е 'говорене' (макар да се съмнявам ,че гарга е способна дори на това).

Също така - човек МОЖЕ да оцелее без животински свят. Само с банани и соя да се тъпчеш ,пак ще си живееш прекрасно. Месото е излишно удоволствие и част от 'хищническата' ни страна. Не е необходимост. Виж маймуните ,от който се предполага ,че сме произлезли - на банани я карат и пак са си ок.

А колкото до 'самоунищожаването' - нарича се прогрес. Ще трябва да те разочаровам ,но консумацията на природни ресурси е част от въпросния. Ако твърдиш ,че това ще доведе до самоунищожението ни ,когато приключат - в грешка си. Дори BMW ,Audi и M-B изкарват хибридни или напълно електро-задвижвани автомобили в следващите 3 години. След 10-15г едва ли ще има автомобил на петрол по улиците => драстично ще спадне нивото на CO2 в атмосферата ,а оттам - ще секне и т.н. глобално затопляне.
    Като че ли човечеството си реши проблема ,а ? Как мислиш ?

Та ако искаш да се сравняваш с някой плужек (гол охлюв е това ) - аз нямам никакъв проблем с това. Но не вкарвай всички в един кюп ,защото някои от нас МОГАТ да живеят в гората и да оцелеят ,както и да превъзхождат гаргите по интелект

Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Наденичко ,
    Кажи ми друго животно ,което може да живее на +40 и на -30 градуса ?
    водната мечка

Плюс това животно да 'говори' човешки означава да знае смисълът на думите ... т.е. да притежава човешки интелект и познания. Хайде ,извинявай ,ама ако беше така , светът щеше да е доста интересно място.

http://www.youtube.com/watch?v=HDGQySZ1gbs

http://www.youtube.com/results?searc...elligence&aq=0

Назубрянето на думи чрез повтаряне (както правят папагалите) не е 'говорене' (макар да се съмнявам ,че гарга е способна дори на това).
    http://www.youtube.com/watch?v=YZ0yrG-Yz88

Също така - човек МОЖЕ да оцелее без животински свят. Само с банани и соя да се тъпчеш ,пак ще си живееш прекрасно. Месото е излишно удоволствие и част от 'хищническата' ни страна. Не е необходимост.
    вегетарианец ти казва че грешиш

Виж маймуните ,от който се предполага ,че сме произлезли - на банани я карат и пак са си ок.
    http://www.youtube.com/watch?v=KTPkmH4hWCs

http://www.youtube.com/watch?v=FmgKGnd3yTk

Но не вкарвай всички в един кюп ,защото някои от нас МОГАТ да живеят в гората и да оцелеят ,както и да превъзхождат гаргите по интелект
    съгласен

http://www.youtube.com/watch?v=OsUvL...eature=related

но това е само ако си бил научен на това в среда с излишни ресурси

ако не си:

http://www.youtube.com/watch?v=STn3bpTTU6c

Мега фен Аватара на ZipFail
    Ти да не мислиш, че единственото което ни свързва с животните е месото ? Естествено не подкрепям тезата на наденицата, ама не е истина колко простотии нареди в тоя пост. Ще ти дам един прост пример - ако пчелите умрат - поне половината от човечеството изчезва, защото няма кой да опрашва растенията. Хората не случайно са казали, че всичко е свързано. Умрат ли микроорганизмите в почвата - хумуса ще намалее с 70%(по спомени карам тук) => 70% по-малко плодородна почва. Сам си прави изводите какво ще означава това за Индия или Африка.
    Маймуните също са месоядни.
    А доколкото си спомням колите причиняват само 40% от цялото количество CO2 в атмосферата.

Мега фен
    Стига ,бре. Вие сега ме изкарахте ,че грам Биология не съм учил. Ясно е ,че като съсипеш една екосистема всичко в нея си отива. Въпросът е ,че тезата му беше ,че са от пряка необходимост за човека ,с което просто не мога да се съглася. Ясно е ,че ако животинският свят си замине си заминаваме и ние ,но това ще бъде като следствие от верижната реакция ,която ще се породи ,а не от това ,че няма да мога да си хапна свинско или мед. Ако е имал предвид това ,за което вие говорите - получава ми извиненията ,но не очаквам познанията му да се простират над "досиетата Х " ,така че ...

За маймуните знаех ,че има и такива ,които ядат месо ,но сега проверих и останах доста учуден ,че всъщност всички видове са НЕвегетарианци. Интересно

За тези 'говорещите' животни няма да коментирам - няма да повярвам ,че са способни да разберат смисъла на звуците ,които издават. Пък и триста клипа да изгледам с дърдорещи гарги и маймуни-лайнояди.
    Има разлика между това да гледаш червено петно и да ти повтарят един милион пъти "червено ... червено .... червеноооооо..." като коледна песничка и това да чуеш дума и базирайки се на ситуацията да разбереш смисълът й.

А колкото до вегетарианството - купи си едни мултивитамини от аптеката и си хрупай целина и моркови колкото искаш. Стига организмът ти да получава достатъчно въглехидрати и протеини нямаш никакви грижи. Даже специално погледнах - единственото ,което не можеш да си набавиш от растителна храна е витамин Б12 ,който впрочем (след още един сърч) се синтезира от бактерии.

След 10-20-30г евентуално ще разберат как точно е устроен атомът. След 100-200-300г няма да се учудя да си имаме кафе-машинки тип Стар Трек ,правещи закуска от парче скала. Както и да е ... прекалявам с филмите

А доколкото си спомням колите причиняват само 40% от цялото количество CO2 в атмосферата.
    Е ,извинявай ,но наистина ме учуди с това. Не знам какъв е точният процент ,но дори да са 40 - почти половината малко ли е ?

Баси ,направо ми изядохте. Предишният пост ,преведен в едно изречение - "Хомо сапиенс е единственият вид ,който може да се забие и оцелее в Сахара ИЛИ Сибир ,разчитайки единствено на предимствата ,идващи от интелекта му". Разликата между животинския свят и човека е ,че за разлика от някоя мечка или някой вълк - ако 'магически' изчезне основната му прехрана от определен регион ,без това да повлияе на света като цяло (доволни ? ), ще се приспособи и пак ще намери начин да оцелее.

Zip ,сам каза ,че нещата са навързани. Но разликата между нас и животните е ,че стига 'проблемът' да е локален ние се приспособяваме ,а те умират.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Твърде много внимание отделихме на врелите-некипели на наденицата
    Предлагам, да обсъдим по-интересна тема, а именно, до кое е по-близко наденицата - до човека или до животните

Само едно мога да кажа - върла необразованост!!!
    С гандалфя може да се кляфаме доста, но поне има нещо в главата! Тнх за подкрепата!

Еми човека има пряка необходимост от животните/растенията! Без едното от тях всичко загива! Както зипфейл(за пръв път нещо умно да изръси), проблема сега с пчелите е много наболял! Това е адски страшна заплаха, колкото и смешно да звучи за някои.Но няма връщане назад! На доста места вече, например Китай, опрашват растенията с клечка с памуче отпред...ходи и всеки цвят опрашва!
    Изчезването на един, дори и незначителен индивид е от огромно значение. Особенно ако е в началото на веригата! А човека е крайното звено...неговото изчезване не би променила нищо(в негативна посока)...

Не говоря за папагали...те само запаметяват, и мноооого рядко употребяват със смисъл...Имам в предвид за най-интелигентните птици - гарги, скорци, гарвани, свраки, косове...от това семейство!
    Ето един пример, за който се сетих веднага - http://vbox7.com/play:e09b414a.
    Това е птица от съвсем друг ранг....има обучени гарги да крадът...
    Има една история, както казах, за Август....но ме мързи да пиша, а и няма да си направите усилията да я прочетете!
    Вегетарянството е вече дъвкана тема!
    Това, че масата не знае устройстовото на атома, не значи, че не се знае!
    Хахахаххахахаха....аурис...... какви коли ми гълчиш...? Щели да бъдат на ток...еми тока да не иде ей така....дааа сега ще ми кажеш слънчеви панели....дори и така....колите са една кофа от езерото!
    А хората как оцеляват на такива условия...благодарение на животните...кой дава дрехите...?
    Я да те пуснат в диви условия...нали 2 дена максимум и си мъртвец...А животното това го може най-добре! Ти не можеш да живееш в реалната си среда...

Тапа...защо въобще се мъчиш...виж, че никой не ти обръща внимамие!
    Im back...

Мега фен
    ^
    Мислех да ти напиша отговор ,ама

С гандалфя може да се кляфаме доста, но поне има нещо в главата! Тнх
    След това :

Цитирай Първоначално написано от hui4o
    Еми човека има пряка необходимост от животните/растенията! Без едното от тях всичко загива!
    Ясно е ,че ако животинският свят си замине си заминаваме и ние ,но това ще бъде като следствие от верижната реакция ,която ще се породи ,а не от това ,че няма да мога да си хапна
    И после

Изчезването на един, дори и незначителен индивид е от огромно значение. Особенно ако е в началото на веригата!
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Хората не случайно са казали, че всичко е свързано. Умрат ли микроорганизмите в почвата - хумуса ще намалее с 70%(по спомени карам тук) => 70% по-малко плодородна почва.
    И след това :
    Я ме светни ,плс. Протонче, неутронче и електронче ,нали. И мама ти бърше сополите от устата.

Щели да бъдат на ток...еми тока да не иде ей така....дааа сега ще ми кажеш слънчеви панели....дори и така....колите са една кофа от езерото!
    Прав си ,о ,велики мислителю. Защо да се занимаваме да правим нещата стъпка по стъпка. Щом не става от раз ,значи просто няма да стане. Ще чакаме още 10-20г да свършат петролните залежи и ще измрем от глад. Мхм ,най-добре ще е.

А хората как оцеляват на такива условия...благодарение на животните...кой дава дрехите...?
    Доста сигурен съм ,че ако разпоря теб и цялата ти рода ще успея да си осигуря достатъчно материал за едно кожухче ... макар човешката кожа да няма изолацията като на животинската ,пак върши работа.

И кулминацията

Я да те пуснат в диви условия...нали 2 дена максимум и си мъртвец...А животното това го може най-добре! Ти не можеш да живееш в реалната си среда...
    Дам ,все едно хората не го правят това от 200,000 години.

^
    Мислех да ти напиша отговор ,ама

С гандалфя може да се кляфаме доста, но поне има нещо в главата! Тнх
    След това :

Еми човека има пряка необходимост от животните/растенията! Без едното от тях всичко загива!
    Ясно е ,че ако животинският свят си замине си заминаваме и ние ,но това ще бъде като следствие от верижната реакция ,която ще се породи ,а не от това ,че няма да мога да си хапна
    И после

Изчезването на един, дори и незначителен индивид е от огромно значение. Особенно ако е в началото на веригата!
    Хората не случайно са казали, че всичко е свързано. Умрат ли микроорганизмите в почвата - хумуса ще намалее с 70%(по спомени карам тук) => 70% по-малко плодородна почва.
    И след това :
    Я ме светни ,плс. Протонче, неутронче и електронче ,нали. И мама ти бърше сополите от устата.

Щели да бъдат на ток...еми тока да не иде ей така....дааа сега ще ми кажеш слънчеви панели....дори и така....колите са една кофа от езерото!
    Прав си ,о ,велики мислителю. Защо да се занимаваме да правим нещата стъпка по стъпка. Щом не става от раз ,значи просто няма да стане. Ще чакаме още 10-20г да свършат петролните залежи и ще измрем от глад. Мхм ,най-добре ще е.

Доста сигурен съм ,че ако разпоря теб и цялата ти рода ще успея да си осигуря достатъчно материал за едно кожухче ... макар човешката кожа да няма изолацията като на животинската ,пак върши работа.

И кулминацията

Дам ,все едно хората не го правят това от 200,000 години.

Браво...Току що показа, при това много добре, какво значи когато си заплашен, не знаеш какво да напишеш и бягаш...
    Факта, че на мястото на името ми(или никнейма, все там) си сложил hui4o...показва уплашеност! Това сигурно и в детската градина се знае отлично! Когато човек е застрашен от някой друг, се опитва да го унижи и направи за смях, защото не може да го пребори!

Ама айде ще продължа с коментите...
    Еми това е пряка необходимост...мисля, че от това по-пряка няма повече(не говоря за директна, а пряка )...
    Просто потвърдих Фейла(за пръв път)...
    Това с атома...мислиш ли, че това е всичко...?
    Сополите от устата ли течът...?
    Нефта не свършва...това, че така ти се набива не значи, че е така! Ако майка ти и баща ти ти набиват, че си мастър по математика, а ти не знаеш как се събира и умножава, не значи, че си мастър...
    Това с кожухчето,мисля, се самозакОпа....
    Посочи ми периода при който хомосапиенс живее в естествената си среда...служи си винаги с изкуствени фактори...не е това което се иска...
    Какво ме цитираш...това, че просто мисловната ти дейност е в по-слабите "честоти" не значи да ме убиждаш, и да се опитваш да ме унижиш...
    Im back...

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Наденичко ,

извинявай ,ама човек МОЖЕ да се приспособява и точно това е ,което ни е издигнало като водещ биологичен вид. Кажи ми друго животно ,което може да живее на +40 и на -30 градуса ?
    Въобще не съм съгласен!
    Природата е съвършена.
    Човека далеч не е.
    Колко ни е помагала природата на нас-хартията от дърветата,храна от животни и растения,пречистване на въздуха,билките,лекарстват а от джунглите,знаеш ли че допреди 50 г в мерника на снайперите са използвани паяжини,а учените още не могат да открият тайната на изплитането й.Така че природата ни помага,а ние я унищожаваме.И не си мислете,че я пазим с разните фондации за опазване-просто това са отчаяните ни опити да запазим остатъците от това,на което тотално сме ебали майката.Ето,казват,че след 10 г любимите ми животни Тигрите щели да изчезнат.Доаре,че поне съм ги виждал наживо и съм ги галил поне спомени да имам.

А за това кое друго животно оцелявало на ниски и високи температури-ти серио3но ли?

Скорпиони са намирани живи затрупани под гореща вулканична пепел.Също затрупани,но пак извадени живи на места,където има избухнали атомни бомби с огромна радиация и температура на почвата.

Има животни в океана където живеят във отровна вода с температура от няколко стотин градуса.

Сибирските тигри живеят и ловуват на километри нагоре в планините при над -50 градуса.

На Хлебарка ако и отрежеш главата тя ще живее още над 1 седмица и накрая ще умре не от това,че си и отрязал главата ,а от глад.

Акулате е създанието с най-силният имунитет.Знаеш ли,че при опити акули ра ранявани и разпаряни жестоко без да изпитват болка.Или са им инжектирали най-смъртоносните вируси,бактерии и болести и инунитета им веднага унищожавал вирусите.

Има една медуза пък,която е безсмъртна.Когато стане възрастна тя пак си възвръща младият стадий.И този цикъл е безкраен,а това на практика я прави безсмъртна.

Нали се сещаш,че с всичките си оръжия (които не са за нищо добро),пари и технологии пак не можем това,което могат тези животни с лекота.
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Мега фен
    Браво...Току що показа, при това много добре, какво значи когато си заплашен, не знаеш какво да напишеш и бягаш...
    Факта, че на мястото на името ми(или никнейма, все там) си сложил hui4o...показва уплашеност! Това сигурно и в детската градина се знае отлично! Когато човек е застрашен от някой друг, се опитва да го унижи и направи за смях, защото не може да го пребори!
    Схванал си поне отчасти ,браво. Имам предвид това ,че изпитвах невероятно силно желание да те обидя ,но реших да не го правя директно. Съжалявам.

@JungleJaguar ,спокойно ,на всеки се случва да реши да си изкаже мнението ,което е базирано на факта ,че се е захванал за нюню част от поста и не е разбрал цялата картинка. Вината е и моя ,че пиша ,очаквайки да мислите. Обясни ми кое точно в поста ти ми доказа ,че човекът не е единственият биологичен вид ,който има способите (а именно - интелектът ,който впрочем се е развил ТОЧНО в тази връзка) да се адаптира навсякъде ? И не ,под навсякъде не говоря за вулкани или марианската падина - да го изясня ,тъй като съм сигурен ,че точно това ти се върти в главата.
    Изложих се с първия си пост (поради липсата на 'полезното' знание ,че маймуните ядат мравки .... ) ,но вие продължавата да се излагате ,повтаряйки заучени реплики от медиите. Човекът НЕ УНИЖОЩАВА ,а използва природата в свой интерес. Наричайте го както щете ,но е факт ,че умът ни е следствие от години еволюция. И нали се сещаш ,че като си нямаме нокти - правим си копия. Като си нямаме козина - правим си кожухче. Не МИСЛИТЕ ,разбираш ли. Не знам какъв е този комплекс за малоценност ,който са ви втълпили в кратуните ,да си мислите ,че човекът унищожава природата и бил супер низш... Човекът И ИНТЕЛЕКТЪТ МУ са продукт НА ПРИРОДАТА ,което прави действията ни непоклатимо естествени. Пък и се съмнявам ,че някой може да даде дефиниция за това какво е 'естествено'. Откъде знаеш - може да е естествено интелигентният биологичен вид ,населяващ родната си планета да еволюира до ниво ,в което да я разруши. Като искате да сте много готини и различни - дърдорете си го. Само че вселената ,в която живеете ,изобщо не я интересува дали сте резнали две гори или сте дигнали средната температура с 2-3 градуса. Това са просто тъпи човешки глупости ,същите като Бог ,с които хората се чувстват мнооого важни. Съдбата ви ,както и да всичките ви деца (както и на моите - да уточня) е същата като на лайното ,което пускате сутрин в кенефа. Ако ви прави по-специални да си мислите ,че опазвайки планетата вършите нещо 'добро' (дума ,която е лишена от смисъл) - действахте. Моята позиция си остава и тя е ,че хомо сапиенс неслучайно е доминиращ биологичен вид. Вие ако се мислите за низши - МОЛЯ ВИ ,САМОУБИЙТЕ СЕ - ще направите услуга на пренаселената ни планета (което би трябвало да ви изкушава ,тъй като сте много загрижени)
    Няма да коментрам факта ,че първата част от поста ти просто потвърждава думите ми.

-------------------------

Връщам се към Хуйчо :

Не съм ,човешката кожа може да свърши работа. На теория.
    Не ,имах предвид докъде мисля ,че се простират твоите познания. Предвид факта, че ми казваш това ,а не ми демонстрираш колко си запознат - съдя ,че съм бил прав.
    Не ,но на малките дечица ,които имат навика да не си ги бършат обикновено дотам стигат
    Нефта не свършва...това, че така ти се набива не значи, че е така!
    То ми се набива и че земята е кръгла ,но не съм излетял в Космоса да видя ,нали ? Все пак го приемам. Както ти приемаш ,че има някакви влечуги с 1 квадрилион IQ (което сигурно пак не стига ,за да намериш как да се дотътриш дотук) ,които са правили астро вазектомиия на баща ти и хайпър спейс Round'N'Round на кухата ти кратуна ,когато си се родил.
    Посочи ми периода при който хомосапиенс живее в естествената си среда...служи си винаги с изкуствени фактори...не е това което се иска...
    .................................................. .........................................Есте твен=природен........................ ..........няма да се унижавам ,обяснявайки ти.
    Какво ме цитираш...това, че просто мисловната ти дейност е в по-слабите "честоти" не значи да ме убиждаш, и да се опитваш да ме унижиш...

Знам че постът ще провокира някои от вас да ми кажат че съм много тъп ,мислейки по този начин. Възможно е ,но моята 'тъпа' позиция по нищо не се различава от вашата 'умна' освен с фактът ,че аз не си въобразявам ,че съществуването ми е обида към природата. Я сега един прост пример - кво става ако вълците бяха с интелекта на човек. Нито нас щеше да ни има ,нито тях. За справка - постът на Зип. И после хората били унищожавали природата. Може и да сгреша ,но на прима виста - ако дадеш на който и да било друг биологичен вид това ,което ние имаме - май 'природата' много бързо ще сдаде багажа.

Мега фен
    Oh fuck ,сега осъзнах ,че съм оставил доста място за излишно изопачаване. Уточнявам по ред:

1)Консумацията на природни ресурси е заложена у човек от самата природа - това е работата на мозъците ви. Дали ще си правите копия от пръчки и камъни или ядрени бомби - няма особена разлика.
    2)Въпросната не е противоестествена
    3)Човекът вече ИМА възможността да ограничи пораженията ,които нанася на околната среда.
    4)Последното си е изцяло негов избор ,тъй като Земята не я е*е много дали ще се изтрепем или не - живот е имало преди нас ,ще има и след нас.
    5)Запазването на природата не е следствие от желанието да сме много добричък биологичен вид ,а от факта ,че най-сетне ни е прещракало в мозъците ,че ако продължаваме така ще се погубим - да го наречем инстинкт за самосъхранение. И е точно това.
    6)Кюфтето е идиот
    7)Вече имаме технологии ,позволяващи ни да сме отчасти независими от природата.
    Като следствие от горното съвсем логично мога да си направя извода ,че след N-брой години може би ще е още по-добре.

Град
    София
    Брат,уникален дървен философ си !
    Ама от много плямпащите,а нищо не казващи.

В двд-то на Майкъл Джексън той казва,а и всички учени,че на всяка 1 секунда се изсичат безвъзвратно джунгли с размер на футболно игрище като се унищожават всички ценни растителни и животински видове !
    Знаеш ли,че след като са заснели клипа към Earth Song и само 2-3 дни по-късно там,където снимали джунглата и животните било само гола и пуста земя-всичко било тотално изсечено и унищожено.
    Това за теб явно не е унищожение.

Човека не унищожавал природата,а я използвал в свой интерес.Ти си шибан гений,брат !
    Значи,ако реша да ти смачкам фасона и после да ти го сложа отзад и ме хванат-не съм виновен и не правя нищо лошо.Та аз съм те използвал в мой интерес,Аз и ИНТЕЛЕКТЪТ МИ са продукт НА ПРИРОДАТА ,което прави действията ми непоклатимо
    естествени ! Това е работата на мозъка ми,а умът ми е следвие от години еволюция !
    АААААААХАХАХАХАХ !
    Брат,уникален си !

Първо-не сме унищожавали природата.
    После пък-не,унищожаваме я и това щяло да ни унищожи.После пък и без природата сме можели да живеем.
    После пък имали сме технологии позволяващи,но само отчасти да живеем без природата.И накрая-не,то било ясно,че природата,ако си отиде сме си отивали и ние.

Ей с такива най-обичам да споря !
    Казващи вечно на черното бяло,на черното черно,но все пак на бялото черно.

Като ни изкарваш най от най-що не сме безсмъртни като медузата,що като хванеш рак,спин,или те ухапе тайпан и без лекар умираш,а имунитета ти не унищожава вирусите и не живееш като акулата,нали сме чудото на природата-що като ти отрежат крак,или ръка и не изникват пак като на някои животни,що като ти отрежат главата и не продължаваш да живееш като нисшата хлебарка?

И не се мисли за велик с интелекта си и да смяташ,че животните нямат интелект и са нисши.Много животни са по-интелигентни от доста хора.Виждал съм шимпанзе да сърфира в интернет,докато хапва чипс и слуша музика със слушалки на уши и разлика много нямаше от човека-борави с мишката перфектно,пише,забавлява се.Няма разлика,освен,че не говори като нас и е космат.Шимпанзето може да решава и практически тестове.Плаче,смее се,реве,играе,закача се,забавлява се,страхува се.гледа телевизия,сменя каналите с дистанционно,борави с телефон,компютър,отваря хладилника и си взима храна,пие бира с теб,може да играе футбол,баскетбол с теб-все едно е човек.
    Познавам доста хора,които имат интелект на комин и съм убеден,че едно шимпанзе ще ги направи да изглеждат смешни просто.
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

(4,6 милиона лв)

(3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Абе ти първо си изтрии подписа, пък после философствай.

слушай си чалгийка в селската кръчма и обесневай на цеко рачов колко е готин исус ристус и как нап'исал библ'иата докато си пийш бирчка и не се обаждай много много, тапа

Мега фен
    JungleJaguar ,
    Вината е и моя ,че пиша ,очаквайки да мислите. Обясни ми кое точно в поста ти ми доказа ,че човекът не е единственият биологичен вид ,който има способите
    Много животни са по-интелигентни от доста хора.Виждал съм шимпанзе да сърфира в интернет,докато хапва чипс и слуша музика със слушалки на уши и разлика много нямаше от човека-борави с мишката перфектно,пише,забавлява се.
    С това си поведение е по-интелигентно от теб ,не от мен. Дотук по темата ,не ми отговаряй. (казвам ти нещо)

Първо-не сме унищожавали природата.
    После пък-не,унищожаваме я и това щяло да ни унищожи.После пък и без природата сме можели да живеем.
    После пък имали сме технологии позволяващи,но само отчасти да живеем без природата.И накрая-не,то било ясно,че природата,ако си отиде сме си отивали и ние.
    Не ми вкарвай думи в устата.
    Консумацията на природни ресурси е заложена у човек от самата природа - това е работата на мозъците ви. Дали ще си правите копия от пръчки и камъни или ядрени бомби - няма особена разлика.
    Въпросната не е противоестествена
    Запазването на природата не е следствие от желанието да сме много добричък биологичен вид ,а от факта ,че най-сетне ни е прещракало в мозъците ,че ако продължаваме така ще се погубим - да го наречем инстинкт за самосъхранение. И е точно това.
    Ти знаеш ли кво значи да консумираш и ИЗРАЗХОДВАШ и кво значи да УНИЩОЖАВАШ ,бе ,!? Айде отваряй речника - крещяща нужда имаш. (казвам ти нещо)

Брат,уникален дървен философ си !
    Ама от много плямпащите,а нищо не казващи.
    Този който плямпа си ти. Като не ти изнася(казвам ти нещо) какво казвам - оправяй се. Ако ще се аргументираш - заповядвай.(казвам ти нещо) Досега ми доказа само ,че си прекарал няколко часа ,гледайки нешънъл джиографик(казвам ти нещо) и слушайки простотиите на няколко природозащитни организацийки ,смучещи кинти от такива като тебе. (казвам ти нещо)
    А обикновено хората ,които характеризират някого като 'дървен философ' просто не могат за загреят какво им се казва и ... автоматично решават ,че няма значение в думите. (казвам ти нещо)

В двд-то на Майкъл Джексън той казва,а и всички учени,че на всяка 1 секунда се изсичат безвъзвратно джунгли с размер на футболно игрище като се унищожават всички ценни растителни и животински видове !
    И тва в ква връзка ми го казваш ? Ми да спрем да ползваме хартия ,а ? Що не си бършеш гъза с ръце ? (казвам ти нещо)
    Знаеш ли,че след като са заснели клипа към Earth Song и само 2-3 дни по-късно там,където снимали джунглата и животните било само гола и пуста земя-всичко било тотално изсечено и унищожено.
    Това за теб явно не е унищожение.
    Тва за мен е консумация. И е необходима(казвам ти нещо). Сорка че не те устройва ,но така седят нещата. Ако не беше необходима никой нямаше да ходи да сече.(казвам ти нещо) Има търсене - има предлагане. (казвам ти нещо)

А понеже реши да ме окачествиш като 'дървен философ' сега и аз ще си позволя една волност - 'лицемерно плямпало'. И тук казвам нещо. Дано го загрееш най-сетне.

Човека не унищожавал природата,а я използвал в свой интерес.Ти си шибан гений,брат !
    Като съдя по теб ,от родителите си даже няма да чуеш по-гениално нещо.

Значи,ако реша да ти смачкам фасона и после да ти го сложа отзад и ме хванат-не съм виновен и не правя нищо лошо.Та аз съм те използвал в мой интерес,Аз и ИНТЕЛЕКТЪТ МИ са продукт НА ПРИРОДАТА ,което прави действията ми непоклатимо
    естествени ! Това е работата на мозъка ми,а умът ми е следвие от години еволюция !
    Ако тъпотата ти ми втръсне дотолкова ,че да реша да ти пръсна тиквата(ъм ... казвам ти нещо) и го направиш за да се защитиш - да ,естествено ще е .
    Макар че не виждам конкретният пример какво доказва ,освен неспособността ти да разбереш какво ти се говори.
    Все пак един кратък урок - това ,което ти казах Е ТОЧНО и колкото и да се хилиш - в момента имаш компютър ,защото някоя маймуна се е научила да лови с пръчка (образно казано). А тази пръчка е взела от дървото.

Както и да е - аз се отказвам вече да заемам сериозна позиция в този форум. Убедих се ,че хората са прекалено малоумни ,че да си заслужава да се опитваш да им обясняваш гледната си точка. Не само ,че не могат да сгреят ,ами и не искат да опитат. Пък на всичкото отгоре пазят позицията си като бременна кучка ,макар и да е тъпа ,необоснована и смешна.
    Благодаря ти. Наистина. Втори житейски урок от този форум получавам. Първият ми го даде един трол ,но поне беше позитивен. Сега просто осъзнах ,че е безсмислено да опитваш да говориш на глухи.

Акулате е създанието с най-силният имунитет.Знаеш ли,че при опити акули ра ранявани и разпаряни жестоко без да изпитват болка.Или са им инжектирали най-смъртоносните вируси,бактерии и болести и инунитета им веднага унищожавал вирусите.
    Първото - анестезия / упойка/. Второто - ваксини. Имаме го. Както искаш го изопачавай ,но го имаме. И тепърва ще имаме все повече

Генетичните експерименти с хора са забранени ,но на теория можем да имаме И това.
    В допълнение - точно в тази връзка се говори много за въпросните стволови клетки.
    И още едно допълнение - никак няма да е невероятно ако кажа ,че това ,което преди 10г започна да се спряга като 'киборг' ,след 100г може и да е реалност. А след още 100 - задължително.
    На Хлебарка ако и отрежеш главата тя ще живее още над 1 седмица и накрая ще умре не от това,че си и отрязал главата ,а от глад.
    Мисля си ,че и твоята глава ако отрежа ефекта ще е същия. Не за друго ,ами щото едва ли имаш мозък ,който да контролира процесите в тялото ти. Дано сгрееш.
    Нали се сещаш,че с всичките си оръжия (които не са за нищо добро),пари и технологии пак не можем това,което могат тези животни с лекота.
    Мда, прав се оказа.

Абе ти първо си изтрии подписа, пък после философствай.
    Тук ще трябва да се съглася. Не че имам нещо против ,но всеки си вади изводите за определена група на базата на опита си и подхожда към нейните представители на базата на същия.

Мега фен
    Майко ся осъзнах ,че си 25 годишен хип-хопо-металюга . Закво ли въобще се връзвам

Схванал си поне отчасти ,браво. Имам предвид това ,че изпитвах невероятно силно желание да те обидя ,но реших да не го правя директно. Съжалявам.

@JungleJaguar ,спокойно ,на всеки се случва да реши да си изкаже мнението ,което е базирано на факта ,че се е захванал за нюню част от поста и не е разбрал цялата картинка. Вината е и моя ,че пиша ,очаквайки да мислите. Обясни ми кое точно в поста ти ми доказа ,че човекът не е единственият биологичен вид ,който има способите (а именно - интелектът ,който впрочем се е развил ТОЧНО в тази връзка) да се адаптира навсякъде ? И не ,под навсякъде не говоря за вулкани или марианската падина - да го изясня ,тъй като съм сигурен ,че точно това ти се върти в главата.
    Изложих се с първия си пост (поради липсата на 'полезното' знание ,че маймуните ядат мравки .... ) ,но вие продължавата да се излагате ,повтаряйки заучени реплики от медиите. Човекът НЕ УНИЖОЩАВА ,а използва природата в свой интерес. Наричайте го както щете ,но е факт ,че умът ни е следствие от години еволюция. И нали се сещаш ,че като си нямаме нокти - правим си копия. Като си нямаме козина - правим си кожухче. Не МИСЛИТЕ ,разбираш ли. Не знам какъв е този комплекс за малоценност ,който са ви втълпили в кратуните ,да си мислите ,че човекът унищожава природата и бил супер низш... Човекът И ИНТЕЛЕКТЪТ МУ са продукт НА ПРИРОДАТА ,което прави действията ни непоклатимо естествени. Пък и се съмнявам ,че някой може да даде дефиниция за това какво е 'естествено'. Откъде знаеш - може да е естествено интелигентният биологичен вид ,населяващ родната си планета да еволюира до ниво ,в което да я разруши. Като искате да сте много готини и различни - дърдорете си го. Само че вселената ,в която живеете ,изобщо не я интересува дали сте резнали две гори или сте дигнали средната температура с 2-3 градуса. Това са просто тъпи човешки глупости ,същите като Бог ,с които хората се чувстват мнооого важни. Съдбата ви ,както и да всичките ви деца (както и на моите - да уточня) е същата като на лайното ,което пускате сутрин в кенефа. Ако ви прави по-специални да си мислите ,че опазвайки планетата вършите нещо 'добро' (дума ,която е лишена от смисъл) - действахте. Моята позиция си остава и тя е ,че хомо сапиенс неслучайно е доминиращ биологичен вид. Вие ако се мислите за низши - МОЛЯ ВИ ,САМОУБИЙТЕ СЕ - ще направите услуга на пренаселената ни планета (което би трябвало да ви изкушава ,тъй като сте много загрижени)
    Няма да коментрам факта ,че първата част от поста ти просто потвърждава думите ми.

-------------------------

Връщам се към Хуйчо :

Не съм ,човешката кожа може да свърши работа. На теория.
    Не ,имах предвид докъде мисля ,че се простират твоите познания. Предвид факта, че ми казваш това ,а не ми демонстрираш колко си запознат - съдя ,че съм бил прав.
    Не ,но на малките дечица ,които имат навика да не си ги бършат обикновено дотам стигат
    Нефта не свършва...това, че така ти се набива не значи, че е така!
    То ми се набива и че земята е кръгла ,но не съм излетял в Космоса да видя ,нали ? Все пак го приемам. Както ти приемаш ,че има някакви влечуги с 1 квадрилион IQ (което сигурно пак не стига ,за да намериш как да се дотътриш дотук) ,които са правили астро вазектомиия на баща ти и хайпър спейс Round'N'Round на кухата ти кратуна ,когато си се родил.
    .................................................. .........................................Есте твен=природен........................ ..........няма да се унижавам ,обяснявайки ти.

Знам че постът ще провокира някои от вас да ми кажат че съм много тъп ,мислейки по този начин. Възможно е ,но моята 'тъпа' позиция по нищо не се различава от вашата 'умна' освен с фактът ,че аз не си въобразявам ,че съществуването ми е обида към природата. Я сега един прост пример - кво става ако вълците бяха с интелекта на човек. Нито нас щеше да ни има ,нито тях. За справка - постът на Зип. И после хората били унищожавали природата. Може и да сгреша ,но на прима виста - ако дадеш на който и да било друг биологичен вид това ,което ние имаме - май 'природата' много бързо ще сдаде багажа.

Мммм даааа...забравих...иронията също е проява на слабост! Но ти продължаваш да мислиш, че си оригинален....еее хубаво, че поне си вярваш
    От къде знаеш, че само човека има интелект....давайки му такъв, този който го е направил, е сгрешил...
    От къде знаеш, че животните нямат такъв....просто са по на ТИ с материята.....Дори по психология се учи...ще цитирам - Човека има интелект, а животните ? .....
    Защо няма хора на върлите жеги и студове...еее много адаптиращ се....
    Бхаххахахахаха, човек не знам ти правиш ли се или наистина си слабист...? Ще ти дам пример, и то съвсем незначителен...защо почти всички като видях насекомо или някой вид гризач го убиват...нима техния живот е по-ценнен(на хората)??? Това не е ли вреда, "умник"...? Ами човека причини също така и спирането на Гълвстрийм....което все още не можем да си представим последствията....а те ще са катастрофални за цял свят!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И това не е единственото значимо течение!!!!!! А убиването на видове за лукс, интерес ли е бе...???????
    А преди нямали ли сме тези приспособления...но има едно нещо, нарича се изнежване....ти сега как си триеш заднолицевата част...? Искаш да ти е меко като коприна...я се трии с вестник(което пак си е меко), щИ истръптне задника, та място няма да си намерисш....а преди...? такива неща е нямало...даже не са се и трили....кораво, че като седнеш и бъбреците да го усетят....
    Еми аз просто съм реалист моето момче(а може би момиче?!?)...а не като теб с надуто самочувствие....около него се върти света....Бе я беги от тука...
    Ххахахаха като кай продукт на природата....зле си с материята!
    Еми не е най-доминиращия вид...а и нали си гледал "пътеводотел на галактическия стопаджия"(много често взех да го давам за пример май)...дори и фантастика(не е ясно), но ти дава един реален начин на мислене.....че всичко де фърчи се яде....гледай го ако не си....ама ако си слабист няма да ти е интересен....
    Еми човешката кожа е непотребна...не можеш да се стоплиш с нея!!!
    Какво....за да се оправдаеш, ме изкарваш, че аз не зная....хах момче, с това са ме закърмили...
    Това за сополите, лични преживявания ли са???
    Браво, умникоооо...май само да обиждаш можеш...за какво намесваш родителите ми....толкова ли си слаб в главата, че да не можеш друго освен опити за унижение и псуване....
    А това за нефта значи не го отричаш....
    За живота в естествената си среда да разбирам, че не можеш да ме обориш....
    Вълците дори с неправенето на нещо "интелигентно" са по-добри от нас!!!
    Im back...

Мега фен Аватара на ZipFail
    Не е истина колко си противоречиш Аuriss, най-добре първо си изясни тезата. В един момент твърдиш, че не сме били унищожавали нищо, в друг момент, че сме унищожавали, ама това било полезно.

Ако щеш го върти както си искаш, вади от 9 кладенеца вода, ама това да си режеш клона на който седиш по никакъв начин не е хубаво и прогресивно. Ти щом искаш си живей егоистичното, консуматорско ежедневие и бъди щастлив, ама недей да убеждаваш другите, как било полезно за човечеството.

Не е истина колко си противоречиш Аuriss, най-добре първо си изясни тезата. В един момент твърдиш, че не сме били унищожавали нищо, в друг момент, че сме унищожавали, ама това било полезно.
    Ако щеш го върти както си искаш, води от 9 кладенеца вода, ама това да си режеш клона на който седиш по никакъв начин не е хубаво и прогресивно. Ти щом искаш си живей егоистичното, консуматорско ежедневие и бъди щастлив, ама недей да убеждаваш другите, как било полезно за човечеството.
    ЗипФейл издигаш ми се в очите
    Акъла зе да ти идва(дано)...
    Колкото до Аурис...човек прочети си постовете и се забавлявай...
    Im back...

Град
    София

Ако щеш го върти както си искаш, вади от 9 кладенеца вода, ама това да си режеш клона на който седиш по никакъв начин не е хубаво и прогресивно. Ти щом искаш си живей егоистичното, консуматорско ежедневие и бъди щастлив, ама недей да убеждаваш другите, как било полезно за човечеството.
    Недей така и ти в устата да му слагаш думите.
    Момчето хич не си противоречи Ахахахахах.
    Аурис,Моето момче,стани философ.Боравиш прекрасно със "сложни" изрази,които не казват нищо и пишеш, колкото да не заспиш.Ти сам го каза,че сме нищо повече от консуматори.Консуматори на нещо,за което не сме положили усилие.А сме консуматори наготово.Е, цял свят го вижда,а само ти (силно се надявам да няма други с такъв "интелект" като теб) си мислиш,че не сме унищожители.И консуматори и унищожители сме.Колко милиона тона отпадъци по света унищожават и тровят околната среда?Като се изхвърлят тонове радиоактивни материали в природата и всичко наред мре-ТОВА НЕ Е ЛИ УНИЩОЖЕНИЕ ?
    Или идват багерите и унищожават наред растения,животни,скали и после изхвърлят всичко това без да го използват и там строят сгради?А ако и морето е наблизо е чудесно-всички отрови и химикали се изтичат в него. ЗА ТОВА ТИ ГОВОРЯ !
    ЗА УНИЩОЖЕНИЕ БЕЗ КОНСУМАЦИЯ !
    Уж интелект го раздаваш,а не правиш елементарна разлика между консумация и унищожение.
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

(4,6 милиона лв)

(3,9 милиона лв)

Мега фен

В тва ми е грешката. Казах го вече. Изяснявам я :

Унищожение - Обикн. мн. Разрушени, съсипани сгради и др.; разсипия, съсипия.

Всичко това се получи от НЕвнимателното ми боравене с думички и съответно - грешното разбиране от ваша страна като следствие от моите фалове.

Консумация - Изразходване на нещо за задоволяване на потребности или за функциониране.

Ето къде започва тезата ми. Вие твърдите ,че човечеството е гадно и вредно ,защото консумира (съответно като следствие унищожава <- не се хващайте за думичката ,защото НЕ Я използвам в НЕГАТИВЕН контекст ,като вас ,точно заради което споря...) природните ресурси. Но пропускате факта ,че консуматорската ни природа е генетично заложена и това е ,което е довело до нашата 'еволюция'. Това прави Консумирането на природни ресурси естествено.

че не сме били унищожавали нищо, в друг момент, че сме унищожавали, ама това било полезно.
    След като обясних какво означава думата унищожение мисля съвсем логично ще стигнеш до извода ,че НЕ унищожаваме (тоест да 'трошим на поразия') и в същото време 'унищожаваме' ,като следствие от консумацията.
    Неразбирането ти (ВИ) идва от факта ,че замествате много лесно тези две думички и не правите съществена разлика между тях.
    Ако погледнеш нещата от моята перспектива ще разбереш ,че Можеш да кажеш и двете ,без да се вкарваш в противоречие.
    Да ,не унищожаваме ,защото ни е нужно и ни е заложено и да ,унищожаваме ,защото КОНСУМАЦИЯТА на природни ресурси е точно това.
    В момента ,в който спрете да ги използвате като взаимно заменяеми и осъзнаете ,че употребата на ресурси и като следствие пораженията ,са съвсем в реда на нещата и Природата ни е създала такива ще разберете какво се опитвам да ви кажа.

Против съм Ш*БАНАТА теза ,че хората едва ли не са вредители ,унищожаващи (при чуването на която думичка в главата ми изниква Параноиден шизофреник ,кълцащ с бензиновата резачка тропически гори ,щот му е кеф ... ) своята естествена среда без някаква обективна причина. ИМА причина - за да живеем. Ако не го правихме ,нямаше да сме това ,което сме. А сме такива ,защото еволюцията ни до това е довела.

Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar
    Или идват багерите и унищожават наред растения,животни,скали и после изхвърлят всичко това без да го използват и там строят сгради?А ако и морето е наблизо е чудесно-всички отрови и химикали се изтичат в него. ЗА ТОВА ТИ ГОВОРЯ !
    Ето че не разбираш. Ще има ли разлика ако 'използват' дърветата ,които са изкоренили? А ? Пак ще скокнеш ,че е унищожение ,за да си построим домове. Разлика няма.

И мисля че започваш да ме насочваш към една тема ,с която изобщо не ми се занимава ,а именно - прекаленото искане. Ако тръгнем натам вече ще трябва да се съглася ,че човекът е вредител от гледна точка на това ,че взима повече ,от колкото му е нужно. То и това е инстинкт и ни е природно заложено ,но поне е нещо ,което може да се избягва ,за разлика от факта ,че ни трябва място за къщите и дърво за хартията....Както впрочем и къде да си изхвърляме ядрените отпадъци (макар че мисля космосът е доста по-подходящо място ,но ... и по-несъобразно от гледна точка на разходи).

Ако щеш го върти както си искаш, вади от 9 кладенеца вода, ама това да си режеш клона на който седиш по никакъв начин не е хубаво и прогресивно.
    Ами всъщност прогресът е точно това. Няма да се подигравам на интелекта ти ,обяснявайки неща ,които със сигурност знаеш.

Хвърляте се в крайност ,мислейки че твърдя ,че задоволяването на капризите на хората е нещо нормално. НЕ съм го казвал - просто вие стигнахте до този извод.

И последното ,което щях да разяснявам. НЕ съм твърдял ,или по-точно ,не съм уточнявал ,че преди хиляда ...две хиляди или сто хиляди години човек е бил независим от природата. Всъщност ако трябва да сме честни и тогава е било г/д така ,но вие пак решихте да ми набучите в устата нелепото твърдение ,че хомо сапиенс може да оцелее сам върху парче скала без никакъв живот на нея. Ми не може ,да ... браво Фарадей. Сега да погледнем какво всъщност имах предвид (макар вече да обясних ,но хайде ... ) - аз мога да си построя къща ,животните не могат (за да не се изцепя - наясно съм ,че имат 'домове' и дори има такива ,които си ги строят ... вникнете в написаното и не се хващайте за думичките) -> аз няма да умра от студ ,предизвикан ОТ КЛИМАТА ,а животните ще умрят. Като има ураган ,буря или пожар - аз мога да го изгася ,а животните ще умрат.
    Като ми изчезне основното препитание - ще намеря друго ,с което да се храня ... животните ще умрят.
    Аз мога да се защитя от някой друг биологичен вид посредством интелекта си ... и то не само да се защитя ,а да го унищожа - животните са си ... животни.
    Спрягайте ги за колкото искате 'интелигентни' ,но не съм видял гарга да пуска паве върху главата на котка ...
    Или маймуна да си запали огън (добре де ... тук има малко ирония)

И относно най-съществената част от поста ,която вече БИ трябвало да асимилирате :
    С прогреса идва независимостта от природата. Това е ,което ни издига като вид и това означава думата 'прогрес'. Да се бориш СРЕЩУ природното. Всичките ни изобретения - Химия , Физика ,Биология ,Математика ... Философия ... са науки ,които ни ДЪРПАТ настрана от природното.
    И защо да не твърдя ,че след 100г няма да завися от природата ? Ми нали ако ми пльоснат мозъка в един компютър с четири крайните в най-лошия случай ще ми трябват синтезирани въглехидрати и витамини ,за да живея.

които не казват нищо
    За пореден път направих някому услугата да превеждам и 'смекчавам' това ,което казвам.

Колкото до Аурис...човек прочети си постовете и се забавлявай...
    Ти къде между чука и наковалнята ?

А преди нямали ли сме тези приспособления...но има едно нещо, нарича се изнежване....ти сега как си триеш заднолицевата част...? Искаш да ти е меко като коприна...я се трии с вестник(което пак си е меко), щИ истръптне задника, та място няма да си намерисш....а преди...? такива неща е нямало...даже не са се и трили....кораво, че като седнеш и бъбреците да го усетят....
    Еми аз просто съм реалист моето момче(а може би момиче?!?)...а не като теб с надуто самочувствие....около него се върти света....Бе я беги от тука...
    Първо и много интересно - защо винаги ,АБСОЛЮТНО fuckin ВИНАГИ хората си мислят ,че си надут ,когато си изказваш мнението с увереност. Ми ако ме прави надут - окей. Ако е грешно и все пак го отстоявам - окей. Поне имам такова.

Второ - според теб ква е разликата между това да си избърша гъза с тоалетна хартия ,с вестник или с листо ,което съм откъснал от някое дърво !? Реторичен е въпросът ,не ми отговаряй.
    И за да не се направи някой на много умен - след като минат 'резачките' обикновено се насаждат нови растения. Поне на теория.

ама ако си слабист няма да ти е интересен....
    Гледал съм го и не ми хареса. Преди години обаче ,докато бях малък ,гледах един руски такъв филм. Някакъв извънземен телепортира един Землянин да своята планета ,която беше една огромна пустиня. И завоалирано се намекваше ,че се е превърнала в такава ,защото тамошните жители са намерили начин да използват водата за гориво.
    Ти естествено няма как да си го гледал ,тъй като основната идея не ти е лапната ,сдъвката ,преглътната и изсрана по мега изкривен начин ,който да разбереш.

А това за нефта значи не го отричаш....
    - с това мисля да приключа адресирането си към теб.

И така - кой разбрал - разбрал.

Град
    София
    МОМЧЕ,ОТГОВОРИ МИ НА 1 ВЪПРОС:

ИЗХВЪРЛЯНЕТО НА МИЛИОНИ ТОНОВЕ В ПРИРОДАТА НА РАДИОАКТИВНИ ОТПАДЪЦИ,ИЛИ ТРОВЕНЕТО НА ПОЧВАТА И ОКОЛНАТА СРЕДА СЪС СИЛНИ ХИМИКАЛИ,ДОВЕЖДАЩИ ДО СМЪРТТА И НА РАСТЕНИЯ И ЖИВОТНИ КАКВО Е ???????

НЕ ПРАВИШ РАЗЛИКА МЕЖДУ КОНСУМАЦИЯ,УНИЩОЖЕНИЕ СЛЕД КОНСУМАЦИЯ И САМО УНИЩОЖЕНИЕ БЕЗ КОНСУМАЦИЯ !

ДО МОМЕНТА ЕВРОПА Е ЗАГУБИЛА НАД ПОЛОВИНАТА ОТ ОБРАБОТВАЕМАТА СИ ЗЕМЯ !

4 ТРИЛИОНА НИ СТРУВА ГОДИШНО УНИЩОЖЕНИЕТО НА ПРИРОДАТА !

ГОДИШНО УНИЩОЖИТЕЛНО С НАД 20 % СЕ КАЧВАТ ВРЕДНИТЕ ЕМИСИИ !

1 НА ВСЕКИ 2 В ЕВРОПА И 1 НА ВСЕКИ З БОЗАЙНИКА В СВЕТА ДО ГОДИНИ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ !

ОГРОМНА ЧАСТ ОТ НАД 1000 ВИДА ПТИЦИ СЪЩО !
    1 НА ВСЕКИ 2 ПТИЦИ В ЕВРОПА ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ !

РИБАТА В СВЕТОВНИЯТ ОКЕАН СЪЩО Е НА РЪБА ОТ ИЗЧЕЗВАНЕ ! НАД 50 % ОТ РИБАТА В ЕВРОПА Е НА РЪБА ДА ИЗЧЕЗНЕ !
    ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ СВЕТОВНИЯТ ОКЕАН ВЕЧЕ ПУСТЕЕ !

КОРАЛОВИТЕ РИФОВЕ ИЗМИРАТ И НА ТЯХНО МЯСТО ИДВАТ ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ВОДОРАСЛИ,КОИТО ПРАВЯТ ВОДАТА НА БЛАТО!

1 НА ВСЕКИ 2 ВЛЕЧУГИ В ЕВРОПА ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ.ВЛЕЧУГИТЕ ПО СВЕТА СЪЩО СА СИЛНО ЗАСТРАШЕНИ ! 1 НА ВСЕКИ 3 ЗЕМНОВОДНИ СА ЗАСТРАШЕНИ !

ОГРОМНА ЧАСТ ОТ НАСЕКОМИТЕ СЪЩО СА НА РЪБА !

САМО 1% ОТ ПРИРОДАТА В ЕВРОПА НЕ Е ЗАСЕГНАТА,А ДО БРОЕНИ ГОДИНИ БЛИЗО 1000 ВИДА В ЕВРОПА И НАД 35 000 ВИДА РАСТЕНИЯ СА НА РЪБА ДА ИЗЧЕЗНАТ.БЛИЗО 80 % ОТ ВСИЧКИ РАСТЕНИЯ НА ПЛАНЕТАТА ! САМО ЗА БРОЕНИ ГОДИНИ СМЕ УНИЩОЖИЛИ ГОРИ С РАЗМЕР ПО-ГОЛЯМ ОТ ЕВРОПА !

ПРЕДСТАВИ СИ ЗЕМЯТА КАТО ЕДНА ГОЛА ПУСТОШ СУПЕРПРЕНАСЕЛЕНА,НАВСЯКЪД БЕТОН И СГРАДИ И С ВЪЗДУХ,ИЗПЪЛНЕН С ОТРОВИ-КАТО НЯМА РАСТЕНИЯ КОЙ ЩЕ ПРЕЧИСТВА ВЪЗДУХА?

ДА,МОЖЕ ДА ИЗМИСЛЯТ НЯКАКВИ ТЕХНОЛОГИИ,ЧРЕЗ КОИТО ДА ОЦЕЛЕЕМ,МОЖЕ ДА ИЗМИСЛЯТ НАНОТЕХНОЛОГИЧНИ ХРАНИ И ПАК ДА ОЦЕЛЕЕМ, НО НЕ Е ТОВА НАЧИНА,ПРИЯТЕЛЮ.НИ НАЙ-МАЛКО ТОТАЛНО ДА УНИЩОЖАВАМЕ ПРИРОДАТА.ТЯ НЕ НИ Е ВИНОВНА ЗА НИЩО !

МЛАДИ СМЕ И СЛЕД 20-30 ГОДИНИ НЯМА ЛИ ДА ТИ СТАНЕ ТЪЖНО КАТО ДАВАТ ФИЛМ ЗА АМАЗОНИЯ,ДЖУНГЛИТЕ,РАСТЕНИ ЯТА,ЖИВОТНИТЕ,ТРОПИЧЕСКИТЕ РАЙСКИ КЪТЧЕТА,ПРИРОДНИТЕ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ,КРАСОТАТ НА ПРИРОДАТА КАКВИ СА БИЛИ ТОГАВА И КАК ПОСЛЕ ГИ НЯМА,А ИМА САМО БЕТОН,ИЛИ ГОЛА ПУСТОШ ?

НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С ПРИРОДАТА !
    ДАЖЕ НИСШИТЕ ПЛЕМЕНА УВАЖАВАТ ПРИРОДАТА И Я КОНСУМИРАТ,НО С МЯРКА,А НИЕ НЕ !

КАКВО ДА ГОВОРИМ ЩОМ СЧИТАМЕ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ И КЕФ ДА ХОДИМ НА ЛОВ И ДА УБИВАМЕ ТИГРИ,ЛЪВОВЕ,СЛОНОВЕ И Т.Н.
    ЧЕ И СИ ПЛАЩАМЕ ЗА КЕФА ДА УБИВАМЕ.НЕ ГО ПРАВИМ ОТ НУЖДА ЗА ХРАНА КАТО ПЛЕМЕНАТА , А ОТ СКУКА ЕЙ ТАКА ЗА РАЗНООБРАЗИЕ !

Гледай кво правим с океаните !

(5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

(4,6 милиона лв)

(3,9 милиона лв)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си