Само едно мога да кажа - върла необразованост!!!
С гандалфя може да се кляфаме доста, но поне има нещо в главата! Тнх за подкрепата!
Еми човека има пряка необходимост от животните/растенията! Без едното от тях всичко загива! Както зипфейл(за пръв път нещо умно да изръси), проблема сега с пчелите е много наболял! Това е адски страшна заплаха, колкото и смешно да звучи за някои.Но няма връщане назад! На доста места вече, например Китай, опрашват растенията с клечка с памуче отпред...ходи и всеки цвят опрашва!
Изчезването на един, дори и незначителен индивид е от огромно значение. Особенно ако е в началото на веригата! А човека е крайното звено...неговото изчезване не би променила нищо(в негативна посока)...
Не говоря за папагали...те само запаметяват, и мноооого рядко употребяват със смисъл...Имам в предвид за най-интелигентните птици - гарги, скорци, гарвани, свраки, косове...от това семейство!
Ето един пример, за който се сетих веднага - http://vbox7.com/play:e09b414a.
Това е птица от съвсем друг ранг....има обучени гарги да крадът...
Има една история, както казах, за Август....но ме мързи да пиша, а и няма да си направите усилията да я прочетете!
Вегетарянството е вече дъвкана тема!
Това, че масата не знае устройстовото на атома, не значи, че не се знае!
Хахахаххахахаха....аурис...... какви коли ми гълчиш...? Щели да бъдат на ток...еми тока да не иде ей така....дааа сега ще ми кажеш слънчеви панели....дори и така....колите са една кофа от езерото!
А хората как оцеляват на такива условия...благодарение на животните...кой дава дрехите...?
Я да те пуснат в диви условия...нали 2 дена максимум и си мъртвец...А животното това го може най-добре! Ти не можеш да живееш в реалната си среда...
Тапа...защо въобще се мъчиш...виж, че никой не ти обръща внимамие!