Цитирай Първоначално написано от Auriss
^
Мислех да ти напиша отговор ,ама

Само едно мога да кажа - върла необразованост!!!
С гандалфя може да се кляфаме доста, но поне има нещо в главата! Тнх
След това :

Цитирай Първоначално написано от hui4o
Еми човека има пряка необходимост от животните/растенията! Без едното от тях всичко загива!
Цитирай Първоначално написано от Auriss
Ясно е ,че ако животинският свят си замине си заминаваме и ние ,но това ще бъде като следствие от верижната реакция ,която ще се породи ,а не от това ,че няма да мога да си хапна
И после

Изчезването на един, дори и незначителен индивид е от огромно значение. Особенно ако е в началото на веригата!
Цитирай Първоначално написано от ZipFail
Хората не случайно са казали, че всичко е свързано. Умрат ли микроорганизмите в почвата - хумуса ще намалее с 70%(по спомени карам тук) => 70% по-малко плодородна почва.
И след това :
Това, че масата не знае устройстовото на атома, не значи, че не се знае!
Я ме светни ,плс. Протонче, неутронче и електронче ,нали. И мама ти бърше сополите от устата.

Щели да бъдат на ток...еми тока да не иде ей така....дааа сега ще ми кажеш слънчеви панели....дори и така....колите са една кофа от езерото!
Прав си ,о ,велики мислителю. Защо да се занимаваме да правим нещата стъпка по стъпка. Щом не става от раз ,значи просто няма да стане. Ще чакаме още 10-20г да свършат петролните залежи и ще измрем от глад. Мхм ,най-добре ще е.

А хората как оцеляват на такива условия...благодарение на животните...кой дава дрехите...?
Доста сигурен съм ,че ако разпоря теб и цялата ти рода ще успея да си осигуря достатъчно материал за едно кожухче ... макар човешката кожа да няма изолацията като на животинската ,пак върши работа.

И кулминацията

Я да те пуснат в диви условия...нали 2 дена максимум и си мъртвец...А животното това го може най-добре! Ти не можеш да живееш в реалната си среда...
Дам ,все едно хората не го правят това от 200,000 години.

Само едно мога да кажа - върла необразованост!!!
Браво...Току що показа, при това много добре, какво значи когато си заплашен, не знаеш какво да напишеш и бягаш...
Факта, че на мястото на името ми(или никнейма, все там) си сложил hui4o...показва уплашеност! Това сигурно и в детската градина се знае отлично! Когато човек е застрашен от някой друг, се опитва да го унижи и направи за смях, защото не може да го пребори!

Ама айде ще продължа с коментите...
Еми това е пряка необходимост...мисля, че от това по-пряка няма повече(не говоря за директна, а пряка )...
Просто потвърдих Фейла(за пръв път)...
Това с атома...мислиш ли, че това е всичко...?
Сополите от устата ли течът...?
Нефта не свършва...това, че така ти се набива не значи, че е така! Ако майка ти и баща ти ти набиват, че си мастър по математика, а ти не знаеш как се събира и умножава, не значи, че си мастър...
Това с кожухчето,мисля, се самозакОпа....
Посочи ми периода при който хомосапиенс живее в естествената си среда...служи си винаги с изкуствени фактори...не е това което се иска...
Какво ме цитираш...това, че просто мисловната ти дейност е в по-слабите "честоти" не значи да ме убиждаш, и да се опитваш да ме унижиш...