- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- човек има ли избор?
Недей така и ти в устата да му слагаш думите.Първоначално написано от ZipFail
Момчето хич не си противоречи Ахахахахах.
Аурис,Моето момче,стани философ.Боравиш прекрасно със "сложни" изрази,които не казват нищо и пишеш, колкото да не заспиш.Ти сам го каза,че сме нищо повече от консуматори.Консуматори на нещо,за което не сме положили усилие.А сме консуматори наготово.Е, цял свят го вижда,а само ти (силно се надявам да няма други с такъв "интелект" като теб) си мислиш,че не сме унищожители.И консуматори и унищожители сме.Колко милиона тона отпадъци по света унищожават и тровят околната среда?Като се изхвърлят тонове радиоактивни материали в природата и всичко наред мре-ТОВА НЕ Е ЛИ УНИЩОЖЕНИЕ ?
Или идват багерите и унищожават наред растения,животни,скали и после изхвърлят всичко това без да го използват и там строят сгради?А ако и морето е наблизо е чудесно-всички отрови и химикали се изтичат в него. ЗА ТОВА ТИ ГОВОРЯ !
ЗА УНИЩОЖЕНИЕ БЕЗ КОНСУМАЦИЯ !
Уж интелект го раздаваш,а не правиш елементарна разлика между консумация и унищожение.
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !