- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- човек има ли избор?
Е,тука вече съм съгласен с по-голямата част от мнението ти.Само това за боклуците и радиоактивните отпадъци какво да ги правим не съм съгласен и не е моя,твоя и на който и да е друг отговорността да мисли това,а на този,който го прави-виж снимките на океаните затрупани от боклуци,ами във самия океан имам снимки-плуват тонове боклуци.Не е това начина.Като се прави нещо се мисли предварително,а не само работата да се свърши,па на природата и еби майката-замърсявай,унищожавай,пали ,трови наред.Да,и заради прогрес,но в този,а и много други случаи си е от абсолютната ни простотия.
И си прав,че е заради някои алчни хора,а не заради човечеството,но планетата,растенията,живот ните и цялото човечество страдат от тях. Факт е,че и мафията има интерес от унищожаването на природата и положението става наистина много зле.
Не само у нас,ами и по света.Идват машини и сечат,тъпчат,режат горите,животните умират,а тез,дето оцелеят се чудят къде да идат.Че и скалите и океаните не пропускат вече да разрушават в името на поредната сграда,включително и на сградите,чрез които се изпират мръсни пари.Тъжно е наистина.
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !