Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
Цитирай Първоначално написано от extreme16
Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
Цитирай Първоначално написано от ZipFail
Чакам обяснение, разните аборигени и инидианци, които живеят извън обществото, без интернет, ток и т.н.
Те на какво са роби ?
Посочих ти пример - тялото!
Ти малоумен ли си!? Как може един човек да е роб на тялото си!? Да не би тялото ти да определя вкуса на храната или пък на регулиране кръвоносната ти дейност и т.н. По-скоро на мозъка, но е абсурдно, човек да е роб на собствения си мозък. Аборигени, индианци - те не са роби на нищо. А дори и не знам как в такава тема има място за думата РОБ.
А да не говорим, че и роба има право на избор. И преди някой да попита какъв, роба сам избира дали ще живее робувайки или ще умре свободен!
Душата е роб на тялото! Това е наказание! Ще видиш!
Ммм...в затвора ако може да избереш какво ще вечеряш = боб или леща....не е свобода!
Не съм съгласна! Тялото е роб на душата. Правим това, което мислим и чувстваме. Като толкова много си сигурен в това, което казваш, давай, докажи го!
А аз не ти говоря за това "Ммм...в затвора ако може да избереш какво ще вечеряш = боб или леща....не е свобода!" Но и в този случай правиш избор, много ясно, че ще избереш това, което обичаш повече, в случая леща :д. !
Още нещо.. в затвора, човек няма как да има свобода.