.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София

Какво се случва ?

Нямаше да пусна тема, но след като прочетох темата "Какво стана с хората?" реших и аз да кажа нещо ..
    Понякога ми се иска да живея 50-100 години назад във времето , е нямало е компютри и много други неща свързани с високите технологии, но какво от това , за сметка на това любовта е била истинска.
    Обичам гаджето си, неосъзнавах че съм се държал зле извесно време, но тя не направи труда да ми каже и изведнъж 1 седмица нямаше как да се виждаме и какво ... първо едно момче постоянно я канеше да излизат и даже секс и предлагат тя ми каза, че незнае защо и че и досажда ... Ок написах му 1 съобшение и той ми вика, че тя казала, че си няма гадже , добре кажете ми как да реагирам, е излезе разбран човек и повече няма да се занимава с нея. Та реших да поговоря с нея и накрая аз бях виновен защото не съм бил мил, а аз дори да съм се държал зле, дори не съм поглеждал друго момиче ... А през това време и пишеше и друго момче, като тя ми каза че са само приятели , но незнам за мен не е нормално да си пращат целувки, дори ми каза че са се виждали 2 пъти и той я гушкал , хващал я за ръка и си играел с пръстите. Както и той незнае че си има гадже, просто и било приятно да я свалят иначе ме обичала. Дори не ми дава да се запозная с него или да му пиша, за да не ми направят нещо, а аз бих направил всичко за нея , разбирате ли обичам я много и незнам аз ли не съм в ред, но всичко това много ме боли и ме кара да се чувствам ужасно.
    Малко е дълго, но дори това е малка част от това което искам да каже , ще се радвам да го прочетете и да коментирате. Съжалявам ако има грешки, но дори в този момент ръцете ми треперят ...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Задаваш си въпроси и сам си отговаряш.Като си осъзнал "лошото" си държание спрямо нея,промени го.Можи би още има шанс да оправите нещата между вас.

Дали ще живееш сега или преди 100 години,все тая.Единствения проблем е,че при наличието на всички модерни начини за комуникация,самата връзка между хората някак си се загубва.Именно това е проблема и в твоя случай.Ако си споделяхте всичко,сега нямаше да сте на този хал.

Може би проблема е в теб,не знам как стоят нещата.Обръщай и повече внимание.

Голям фен
    Жените искат да бъдат център на внимание. Обгръщай я с такова, нека се чувства единствена и неповторима. Но и тя греши - връзката ви не върви, а тя бяга при който падне, като удавник за сламка... Или променете това ваше държание или разберете, че връзката се е изчерпала^^
    Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от Dizziness
    Жените искат да бъдат център на внимание. Обгръщай я с такова, нека се чувства единствена и неповторима. Но и тя греши - връзката ви не върви, а тя бяга при който падне, като удавник за сламка... Или променете това ваше държание или разберете, че връзката се е изчерпала^^
    Извинявай, ти ли ще им направиш сватбата?
    да слуша

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    държали се за ръце, играл си е с пръстите и охоо .. Или малко се промени ако наистина не си бил мил и т.н. или я зарежи тая не си струва

Re: Какво се случва ?

Цитирай Първоначално написано от Torn
    Нямаше да пусна тема, но след като прочетох темата "Какво стана с хората?" реших и аз да кажа нещо ..
    Понякога ми се иска да живея 50-100 години назад във времето , е нямало е компютри и много други неща свързани с високите технологии, но какво от това , за сметка на това любовта е била истинска.
    ...
    +1

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Щом се зарибява с други... наистина не й достига внимание.
    Или й обръщай повече внимание.
    Или я остави да си се зарибява и с други.
    Или я зарежи.

1-вото по- ми харесва, а на теб?

ревността разваля връзки , но в твоя случай е напълно оправдана. щом търси внимание другаде - пътя

Зарязвай я мен.Не е за тебе според мене , ще си намериш някоя която да цени това което имаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си