.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Как да постъпя?

Здравейте. Снощи излизах с едно момче, доста симпатично.. абе с една дума страхотен. Аз го намерих във фейсбук и накрая се оказа,че живее в отсрещния блок :d голям смях си беше... та да си дойда на думата. Снощи излизах с него и то само за 1 час ( беше на серенада на една от учителките си-абитиурент е). Постоянно ме бъзикаше с "малката" " дечко" и всякакви такива.. отделно,че ми взе гривната и си я сложи на ръката.. после не ми я даваше... мина страхотно. Изпрати ме до блока ми и имаше голям интерес от негова страна, това в кой вход точно живея общо взето през цялото време си пускахме бъзици. Той е Рак, а аз съм Телец. Лично на мен тази комбинация не ми харесва особено.
    Снощи той влезе в скайп, реших се първа да му пиша, но останах без отговор.... Според вас защо не ми е отговорил? Ако съдя по срещата, минала е доста добре...но.... и ако може да ми кажеше,малко повече за тази съвместимост рак-телец ...

И още един въпрос .. чудя се дали днес да му пиша, смисъл не съм ли малко досадна .. и аз не знам..
    Ще бъда благодарна на сериозни мнения по темата.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Как да постъпя?

Цитирай Първоначално написано от bonbonche005
    рак-телец ...
    Край,само заради това ще е направо са несъвместими!

Сериозно,остави ги тия глупости със зодиите и му пиши..може да е имал някаква работа снощи.А щом живеете блок до блок,още по добре ще е ако се засечете навън.

Голям фен
    Именно, защото е абитуриент, според мен не иска да се задълбочава.
    Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145

Re: Как да постъпя?

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    рак-телец ...
    Край,само заради това ще е направо са несъвместими!

Сериозно,остави ги тия глупости със зодиите и му пиши..може да е имал някаква работа снощи.А щом живеете блок до блок,още по добре ще е ако се засечете навън.
    +1

Освен това, какъв е шанса да се запознаеш човек във фейсбук, който живее в съседния блок, т'ва си е съдба
    Между другото, ние момчетата обичаме вниманието, не спирай просто така да му пишеш 'щото не ти е отговорил... може наистина да е имал някаква работа или други проблеми на главата!
    Щом си усетила интереса му, обработвай :P
    ^_^

Мега фен Аватара на Hilary_
    Може да не е бил на скайпа, сама каза, че трябвало да ходи някъде си ..

пиши му пак и днес ..

п.п. зарежи т'ва със зодиите .. тъпа работа е ..

Да.. още като ми каза,че е от моя квартал .. и o.O и особенно като ме пита от кой блок съм и се оказа,че той живее в отсрещния .. и сме от 1 село прекалено много съвпадения

Някакви други мнения?

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Щом е абитуриент има доста неща на главата.. разбирам го човека, все пак във вторник е матурата ни по БЕЛ. Пиши му, че примерно ти е скучно и дали има време за една цигара на пейката пред блока Ако пушите де.. Или пък измисли нещо да отидеш до магазина и дали иска да дойде с теб.. де да знам, покажи му, че ти е интересен като човек..

И ако се получи нещо да пишеш да се похвалиш!

П.п.: А мнението, че е абитуриент и не иска да се задълбочава са пълни глупости.. Все едно аз като имам връзка от година и месец, да я прекратя, щото съм абитуриентка.. Как разсъждавате понякога не е истина...
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен
    Сигурно е имал друга работа или пък не е видял, че си му писала и затова не е отговорил. Иначе тва със зодиите вярно е глупост, всичко е много индивидуално, въпреки че може би наистина има някакви общи закономерности.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Цитирай Първоначално написано от Dizziness
    Именно, защото е абитуриент, според мен не иска да се задълбочава.
    Много правилен отговор

Но момчето пък може да не е такова

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Това, че не е отговорил нищо не значи. Опитай пак.

Град
    София
    Казваш, че ти казва "малчо" и "дечко". Та въпроса ми е ти на колко си? Щом е рак и е абитуриент... моя милост! Ако имаш още проблеми с пичагата пиши на лично
    "A house is Not a Home", I hate this song.
    Is a house really a home when your loved ones are gone?

ми аз не чакам да ме търси .. вчера му писах пак и той ми каза " moje li samo da ti pi6a dove4era za6toto sega re6avam maturi " .. но така и не ми писа... и днес не ми е писал все още ...

Още не ми е искал телефона .. и края на Юли ще заминава за Лондон, там ще учи.

и аз съм на 17, а той ще прави 19 юли месец.

П.П. Снощи влиза в скайп и сега е он-лайн ............. много се изнервям.. Май ще взема да изчакам да минат матурите и тогава... и аз не знам

Според мен те харесва, може би просто не е могъл да ти пише тогава.
    .................

Град
    София
    ми аз не чакам да ме търси .. вчера му писах пак и той ми каза " moje li samo da ti pi6a dove4era za6toto sega re6avam maturi " .. но така и не ми писа... и днес не ми е писал все още ...

Още не ми е искал телефона .. и края на Юли ще заминава за Лондон, там ще учи.

и аз съм на 17, а той ще прави 19 юли месец.

П.П. Снощи влиза в скайп и сега е он-лайн ............. много се изнервям.. Май ще взема да изчакам да минат матурите и тогава... и аз не знам
    Мислиш ли, че си заслужава страдението по това момче? Той ще замине в Лондон. Ако нещо стане между вас, то ще е кратко, и накрая ще страдате и двамата, или пък само ти! По-добре не му пиши... Ако той ти пише, значи проявява интерес! БИНГО! Ако не ти пише, най-добре го забравяй, преди да е станало късно... А, и знай, че раците сме леко дръпнати на моменти!

Град
    Варна
    1-во и аз све се питам дали да пиша на някой или не. Абе пишеш и това е, докато не се опита нямам как да разбереш.
    2-ро личи си, че е зает с матури все пак ако иска в Лондон му трябва висок успех. Остави го да учи.
    3-то Това, че иска да учи в Лондон. Замисли се дали наистина искаш да имаш връзка с някого от толкова разстояние. Но и се замисли, че понякога разстоянието е нищо.. имам приятел, на който гаджето му живее и работи в Тайланд и само през лятото се виждат. (в момента и той е в Тайланд)

Хеййй . Илизах с него,но има един проблем.Имам чувството че е малко притеснителен ии едва ли не няма за какво да си говорим ( а аз съм страшно приказлива,един вид не ми млъква устата). Беше много хубаво като за втора среща, но без прегръдка и без целувка ..... Някакви идеи как да го разчупя малко повече?

Град
    София
    Да. Прегърни го ти! Щом е притеснителен надали ще направи първата крачка Затова действай ти! Първоначално трябва да му покажеш, че искаш да си с него, пък после той сам ще се досети каква да прави Успех!

Излезте отново. Пиши му по-често. Изтегли си Spam Bot и го тормози докато не ти отговори.
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Колко по-често да му пиша... Вече стана 5 пъти му пиша,почвам да ставам досадна.Мисля да изчакам да му мине и втората матура.. и дано се сети да ми пише.

Град
    Sofia
    Според мен момчето има някакви симпатии към теб иначе нямаше да се занимава напразно,но може да си има някакви грижи на главата или пък най-верояно да се чуди дали да се захваща сериозно с теб след като ще заминава да учи в Лондон,а може да се привърже към теб и после да е гадно.Замисли се и ти наистина дали искаш да станат нещата по-сериозни,защото когато замине ще ти бъде доста кофти.

МУАХУААХАХАХАХХАХАХАааа

Може би е бил отвлечен от извънземни...знае ли човек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си