Такам ... нещо да споделя , май е тъпо , но нещо го приемам бая на сериозно ... преди време се записах на кикбокс , защото .. ами ей така да съм подготвен на улицата ... не искам да ставам някъв' хулиган или нещо , просто така. Има едно момче от съседния клас , който супер много ме дразни и много хора са му насъбрали . Не мога да го ударя или нещо такова , защото ме спира факта , че ... ами страх ме е ако се сбия с някой, че по-късно ще ми го върне с приятели да речем... напоследък , ме е адски шубе от "улицата" ако мога да се изразя. Естествено , че има значение с кой се 'сдърпвам' (нз. дали се пише така , сори ) . Видях , че познава някакъв скинар от социалната мрежа ... и май наистина се познават (т.е не е някъв произволен приятел .. ). Започнах да гледам някакви филми за скинари , хулигани ... направо вече полудявам, че някой ще ме пребие ако го докосна. Не познавам чак толкова много хора и не искам. Някаква помощ да предотвратя този страх ? Просто не искам да ме е шубе от всички , които се правят на 'биячи' и малко да съм по-така ... ддз как да се изразя Просто не искам да имам нищо общо с тия хора . Също така ако тоя от съседния клас ми посегне и не се сдържа и го пребия, ще се насера след това някой да не ме пречука х.х
Някакви съвети за увереност , нещо ?

п.с извинявам се , ако съм объркал раздела