.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Ще отслабна ли по този начин

Здравейте помощници Искам да ви попитам дали с това меню и активност ще отслабна Искам да сваля 2/3 килограма

Закуска : Нещо тестено (не искам , но само такива боклуци има в училище )

Обяд : Нещо сготвено от мама (не винаги обядвам)

Вечеря : НИЩО

Активност : ходене пеша (около 5/6 км. всеки ден )

Как мислите Или пък дайте нещо за ученичка , която все пак трябва да яде , защото мама почва да вика
    I need somebody to love <3 ;p

Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив
    Във всяка диета се яде, въпросът е какво.

С гладуване само ще си навредиш...
    мъжко съм

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Сутрин си взимай плод от вкъщи , не е толкова сложно.
    Може да отслабнеш ако намалиш порцийте и хляба. Вечер задължително яж дори и да е някакъв плод или салата. Спри и газираното.

Пробвай да си правиш от вкъщи сандвич с черен хляб, например, или вземай плодове, както ти казаха по-горе. Манджите на майка ти стават стига да не са много мазни или пържени. Вечерта хапвай нещо задължително, но да не е много тежко - салата, кисело мляко + плод.
    Ходенето ще ти се отрази много добре, ако имаш и възможност излизай и да тичаш, така резултатите ще дойдат по-бързо (:

Благодаря ви

Повече от фен Аватара на Greshka
    Ето аз на какъв режим съм:

Закуска : Нещо тестено от училище, но обикновено с една приятелка си разделяме закуската

Обяд: Салата.Каквато направи майка ми.Овчарска,шопска, зелена, зелева.

Вечеря: Нещо сготвено, но не много.Не прекалявам.

Избягвам газираното,пърженото и прекалено многото количество шоколад и др. сладки неща.Само сладолед си похапвам от време на време.Просто не мога да се сдържа.
    Ако мислиш, че те усторойва това, което ти предложих може и така да опиташ.

Цитирай Първоначално написано от Greshka
    Ето аз на какъв режим съм:

Закуска : Нещо тестено от училище, но обикновено с една приятелка си разделяме закуската

Обяд: Салата.Каквато направи майка ми.Овчарска,шопска, зелена, зелева.

Вечеря: Нещо сготвено, но не много.Не прекалявам.

Избягвам газираното,пърженото и прекалено многото количество шоколад и др. сладки неща.Само сладолед си похапвам от време на време.Просто не мога да се сдържа.
    Ако мислиш, че те усторойва това, което ти предложих може и така да опиташ.
    Може но има ли ефект

Град
    Варна *
    ^ Без закуската от училище ще е по добре.

задължително е да се закусва вземи си плод или кисело мляко
    • God is a D J •

както казаха преди мен НАМАЛИ хляба ( не ти казвам да го премахнеш от менюто си изцяло, а само да го намалиш ) яж повечко плодове (не е хубаво да се смесват няколко вида плод при едно хранене), не знам какво е отношението ти към водата, но тя играе много важна роля в отслабването, така че пий повечко вода, също така голям ефект има ако пиеш по 2чаши вода 30мин преди обяд и вечеря НЕ ЯЖ КЪСНО ВЕЧЕР добре ще е ако до 8ч вече си вечеряла.... а за движението аз нямам възможност да ходя да бягам или да практикувам някакъв друг спорт( поради липса на време) затова 2-3 пъти в седмицата скачам на въже по 15-20мин (въжето поне за мен е най-ефикасния метод, а и не изисква средства едно въже обик. каквото е и моето е не повече от 5лв)

Храни, които ускоряват изгарянето на мазнини
    - кисело мляко (мляко с мюсли- по-добра здравословна закуска от това за мен няма)
    - ябълките (много подходящи за следобедна закуска, някои закусват с тях и сутрин, но ако ти е по-чувствителен стомаха не ти препоръчвам да ги ядеш на гладно)
    -ягоди, малини, къпини
    -бадеми
    -мента- тя по-скоро подтиска апетита ( след хранене може да дъвчиш дъвка или след вечеря, за да избегнеш десерта например отиваш и си измиваш зъбите и след това не ти се яде- от личен опит го знам ДЕЙСТВА

хайде и успех в отслабването, дано скоро да има резултати
    P.S ако имаш въпроси пиши аз също смятам малко да влезна във форма все пак идва лятото море, къси панталонки .......... :P

Град
    Варна *
    Цитирай Първоначално написано от rahito
    Имах предвид, че ще е по-добре да не си взима мазната закуска от училище а да си прави сандвич или да си вземе плод.

Четох някъде, че и грейпфрута е много полезен и помагал за по-бързо изгаряне на мазнинки.
    Също ако не ти е някакъв проблем спазвай и часовете за хранене (взети от 90 дневната диета)
    • 4.00 до 12.00 ч. - цикъл на чистене на организма - яж по леки храни като например плодове
    • 12.00 до 20.00 - цикъл на хранене - това което е сготвено
    • 20.00 до 4.00 - храносмилателен цикъл - не яж нищо ако огладнееш си взимаш един плод.

Имайте предвид, че грейпфрутът е единственият плод, който потиска действието на медикаментите, вкл. противозачатъчни! Има и други опасности при грейпфрута с комбинация с лекарства!

Към авторката: това е несериозно, ако искаш да спазваш режим и да правиш наистина хубава фигура. Без да го обсъдиш с майка си просто няма да стане. Да, ако се поограничиш оттук-оттам 2 килограма се свалят. И какво? Вечно ще ги има тия "2-3 килограма" (между другото не се вманиачавай за 2 килограма, в повечето случаи дори не се забелязват). Всъщност промяната на отношението към храната е положителна, независимо дали става дума отслабване, наддаване или просто с мисъл за здравето.

Закуска: щом само такова има, носи си от вкъщи. Пробвай докато си вкъщи да хапнеш нещо. Например мюсли или плод /ама не ябълка, че много се огладнява от нея/.

После в голямото междучасие шепа сурови ядки, примерно бадеми. Обаче не много, защото ядките принципно са си калорични. Ето тук е описано различните ядки колко са калорични.

Обяд: основно правило - извади хляба. Да, наистина, много по-бързо се насищаш с него, но той спада към групата на бавните въглехидрати и от тях най-лесно дебелееш.

Вечеря: че защо да не вечеряш? Та да озверееш през нощта ли? Просто дай нещо по-леко като салатка примерно. Аз като искам да ми е по-лекичко винаги залагам на супичка.

Откажи се от "похапването". Пред компютъра, пред телевизора, докато учиш, докато бездействаш, докато и ти не знаеш защо... Аз на това му викам "глад на устата" - не че съм гладна, ама ми се дъвче нещо.

Това е колкото да не е без хич.

А иначе за спорт - има ли желание, има и време. Не можеш ли да отделиш 20 минути на ден за малко по-интензивна домашна тренировка?

Цитирай Първоначално написано от Bonbonenata
    Имайте предвид, че грейпфрутът е единственият плод, който потиска действието на медикаментите, вкл. противозачатъчни! Има и други опасности при грейпфрута с комбинация с лекарства!

Към авторката: това е несериозно, ако искаш да спазваш режим и да правиш наистина хубава фигура. Без да го обсъдиш с майка си просто няма да стане. Да, ако се поограничиш оттук-оттам 2 килограма се свалят. И какво? Вечно ще ги има тия "2-3 килограма" (между другото не се вманиачавай за 2 килограма, в повечето случаи дори не се забелязват). Всъщност промяната на отношението към храната е положителна, независимо дали става дума отслабване, наддаване или просто с мисъл за здравето.

Закуска: щом само такова има, носи си от вкъщи. Пробвай докато си
    вкъщи да хапнеш нещо. Например мюсли или плод /ама не ябълка, че много се огладнява от нея/.

После в голямото междучасие шепа сурови ядки, примерно бадеми. Обаче не много, защото ядките принципно са си калорични. Ето тук е описано различните ядки колко са калорични.

Обяд: основно правило - извади хляба. Да, наистина, много по-бързо се насищаш с него, но той спада към групата на бавните въглехидрати и от тях най-лесно дебелееш.

Вечеря: че защо да не вечеряш? Та да озверееш през нощта ли? Просто дай нещо по-леко като салатка примерно. Аз като искам да ми е по-лекичко винаги залагам на супичка.

Откажи се от "похапването". Пред компютъра, пред телевизора, докато учиш, докато бездействаш, докато и ти не знаеш защо... Аз на това му викам "глад на устата" - не че съм гладна, ама ми се дъвче нещо.

Това е колкото да не е без хич.

А иначе за спорт - има ли желание, има и време. Не можеш ли да отделиш 20 минути на ден за малко по-интензивна домашна тренировка?
    1-во благодаря ти
    2-ро за тренировката : днес карах колело около 2 часа . Не беше много изморително и мисля да го правя всеки ден ,но по 1 час

Цитирай Първоначално написано от VampireLover3
    Цитирай Първоначално написано от rahito
    Имах предвид, че ще е по-добре да не си взима мазната закуска от училище а да си прави сандвич или да си вземе плод.

Четох някъде, че и грейпфрута е много полезен и помагал за по-бързо изгаряне на мазнинки.
    Също ако не ти е някакъв проблем спазвай и часовете за хранене (взети от 90 дневната диета)
    • 4.00 до 12.00 ч. - цикъл на чистене на организма - яж по леки храни като например плодове
    • 12.00 до 20.00 - цикъл на хранене - това което е сготвено
    • 20.00 до 4.00 - храносмилателен цикъл - не яж нищо ако огладнееш си взимаш един плод.
    Мерси много и на теб

Цитирай Първоначално написано от viliana9
    както казаха преди мен НАМАЛИ хляба ( не ти казвам да го премахнеш от менюто си изцяло, а само да го намалиш ) яж повечко плодове (не е хубаво да се смесват няколко вида плод при едно хранене), не знам какво е отношението ти към водата, но тя играе много важна роля в отслабването, така че пий повечко вода, също така голям ефект има ако пиеш по 2чаши вода 30мин преди обяд и вечеря НЕ ЯЖ КЪСНО ВЕЧЕР добре ще е ако до 8ч вече си вечеряла.... а за движението аз нямам възможност да ходя да бягам или да практикувам някакъв друг спорт( поради липса на време) затова 2-3 пъти в седмицата скачам на въже по 15-20мин (въжето поне за мен е най-ефикасния метод, а и не изисква средства едно въже обик. каквото е и моето е не повече от 5лв)

Храни, които ускоряват изгарянето на мазнини
    - кисело мляко (мляко с мюсли- по-добра здравословна закуска от това за мен няма)
    - ябълките (много подходящи за следобедна закуска, някои закусват с тях и сутрин, но ако ти е по-чувствителен стомаха не ти препоръчвам да ги ядеш на гладно)
    -ягоди, малини, къпини
    -бадеми
    -мента- тя по-скоро подтиска апетита ( след хранене може да дъвчиш дъвка или след вечеря, за да избегнеш десерта например отиваш и си измиваш зъбите и след това не ти се яде- от личен опит го знам ДЕЙСТВА

хайде и успех в отслабването, дано скоро да има резултати
    P.S ако имаш въпроси пиши аз също смятам малко да влезна във форма все пак идва лятото море, къси панталонки .......... :P
    Благодаря

А това с колелото дали е добра идея

и аз т'ва спортувам колело по час час и нещо всеки ден, много е добро, хем отслабваш, хем се стягаш и не те боли всичко както при бягането

Град
    Варна *
    Колелото е много добра идея- да!
    Можеш също да правиш Tae Bo - наистина е много добро и изгаря страшно много мазнини от личен опит ти го казвам! Като допълнение може да скачаш на въже стига да не те мързи

Колелото е много добра идея- да!
    Можеш също да правиш Tae Bo - наистина е много добро и изгаря страшно много мазнини от личен опит ти го казвам! Като допълнение може да скачаш на въже стига да не те мързи
    За пръв път чувам това Тае Во .. какво е

Град
    Варна *
    Аз правя това http://zamunda.net/details.php?id=110669&hit=1

Тае- бо е комбинация от бойни изкуства и аеробика.

Аз правя това http://zamunda.net/details.php?id=110669&hit=1

Тае- бо е комбинация от бойни изкуства и аеробика.
    Aaa благодаря ти много Страшно много ми помогна относно всичко

Град
    Варна *
    Моля, моля. Ако имаш други въпроси, питай ще ти помагам, а и не само аз.

относно Тае Бо и аз съм чувала, че много помага аз също си го бях изтеглила ама нещо тея движения не ми се получават

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си