.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Искам, но немога !!

Аз съм момиче на 16 и още съм девствена. Искам да правя секс с приятеля ми, но майка ми ме заплашва, че ще ме заведе на гинеколог някой ден. Ами ако правя секс с него и след това цикълът ми закъснее и тя ме заведе? Много съм объркана и с приятеля ми постоянно имаме проблеми относно това.. постоянно му става гадно, защото ходиме вече от почти две години. Аз мисля, че на 16 не е много рано да се направи, но майка ми не мисли така. Може ли по някакъв начин да направя така, че тя да не разбере? Може ли цикълът ми да закъснее след това или изобщо да не ми дойде първия месец? Благодаря предварително.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Може.

И какво ще направи майка ти като се проебеш? Най - много да ти се накара и какво? Ще го преживее
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Прави му свирки.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Пробвайте анален..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

С извинение,ама тая шутка на майка ти ли е или твоя? Прави си секс и да не ти пука.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Прави му свирки.
    Да!Тва ако не си готова.. А ако си го направете, кво има да се съобразяваш с майка ти? Ти си решаваш кога да го направиш. Пък и 2 години са си достатъчно, за да имаш доверие на приятеля ти.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    подобна ситуация съм имала... и ако ти закъснее, но си сигурна че не се е късал презерватива или нещо подобно, изяж една лъжица канела (без вода, без нищо) ! запомни ми съвета (личен опит)! :д

а иначе, да не ти пука като го направите, да не би да те затвори у вас после, ако разбере? или да те накара да скъсаш с него..?
    пък гинеколога се е заклел да пази тайна, така че ако кажеш да не и казва, няма да и казва и готово..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Може да ти закъснее или пък обратното.Аз за първи път го направих 2 дни след като ми свърши цикълът и след като го направихме пак ми доиде.Кофтито беше,че майка пушеше до леглото ми,аз се събудих,съвсем спокойно се отвих и видях цяла локва в кръв и майка и тя видя и после дойде да ме пита дали съм го правила,а аз казах не естествено

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    С извинение,ама тая шутка на майка ти ли е или твоя? Прави си секс и да не ти пука.
    страшно умно на 16 години как да не й пука,после ще реве като забременее ама ще е късно

И това ми било модератор...мале мале

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Не виждам лошо в мнението на House, ако и двамата са информирани, правят го с презерватив и т.н. няма да е проблем според мен. Но ако не са информирани по този въпрос не трябва да го правят!
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Фен Аватара на ilsss
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    подобна ситуация съм имала... и ако ти закъснее, но си сигурна че не се е късал презерватива или нещо подобно, изяж една лъжица канела (без вода, без нищо) ! запомни ми съвета (личен опит)! :д

а иначе, да не ти пука като го направите, да не би да те затвори у вас после, ако разбере? или да те накара да скъсаш с него..?
    пък гинеколога се е заклел да пази тайна, така че ако кажеш да не и казва, няма да и казва и готово..
    да попитам с какво ще помогне канелата защото и аз съм на път да правя секс за първи път и да съм информирана

Град
    Шумен
    ^ канелата предизвиква менструацията уж, ама не е гаранция, на мен не действа
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Според мен никой няма правото да ти казва кога ще го направиш ! Живота е твой-стига да се предпазваш няма опасност!
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Искаш и го правиш, просто е. Майка ти няма да ти върне девствеността, ако разбере (може и да й се иска, амаааа).
    Нормално е приятелят ти да иска, а и ако е по-голям от теб още по-нормално.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Анално, свирки, лизане... Пък и какво толкова ще направи майка и да разбере?

хич да не те бърка \/ \/
    Внимавай как ми говориш , може да съм баща ти!

Както ти казаха и останалите - като искаш го направи, решението си е твое. И аз като теб съм на 16 и правих секс и даже казах и на мама и на тате, те го приеха много добре (аз имам много добри отношения с тях). Ако те е страх да не разбере и да не стане по-лошо, и ако отношенията ти с нея са хубави може да й кажеш, най-много да ти се накара малко. Не се притеснявай толкова, решението си е твое
    lOve iS in The aIr

Ако го искаш - давай. На 16 си и имаш връзка от 2 години, съвсем нормално е да го направите. Спести й го на майка си, ако сте внимателни и не се хвалите насам натам тя няма да разбере. Освен както казваш ти от гинеколог, но съмнявам се да те заведе... Апък ако се случи, ще ти се накара и друго неможе да ти направи.. Какво ще те зашие отдолу ли?

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

убий майка си

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    страшно умно на 16 години как да не й пука,после ще реве като забременее ама ще е късно

Да не й пука от майка й...тцтц. Ама и вие си съчинявате както ви падне

Пък и на 20 да си ако си глъмав, не работиш и живееш с родителите си - каква е разликата?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Никва ама защо да насърчаваме всички да се разе*ват от малки? Ай на 16 книжки да им даваме, на 15 яко да ни порят, на 14 вече сме скасали с 14, на 13 почнахме да ги въртим... итн.

Не ги подтиквайте още повече. Зако да си губят момента с някой който ще ги разочарова яко?

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    За мен 16 е една абсолютно нормална възраст за начало на полов живот. На толкова го направих, а имах приятел от месец (примерно), а момичето е с нейния от 2 години. Ако има необходимата сексуална култура, защо пък да не го направи?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Даа, абсолютно никва смелост. Ако ти бях аз приятеля, щях да ти тегля една майна още веднага, щом разбера че се плааашиииш от мааамааа

Ебати, детска градина..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си