- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам, но немога !!
Аз съм момиче на 16 и още съм девствена. Искам да правя секс с приятеля ми, но майка ми ме заплашва, че ще ме заведе на гинеколог някой ден. Ами ако правя секс с него и след това цикълът ми закъснее и тя ме заведе? Много съм объркана и с приятеля ми постоянно имаме проблеми относно това.. постоянно му става гадно, защото ходиме вече от почти две години. Аз мисля, че на 16 не е много рано да се направи, но майка ми не мисли така. Може ли по някакъв начин да направя така, че тя да не разбере? Може ли цикълът ми да закъснее след това или изобщо да не ми дойде първия месец? Благодаря предварително.![]()
Може.
И какво ще направи майка ти като се проебеш? Най - много да ти се накара и какво? Ще го преживее![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
С извинение,ама тая шутка на майка ти ли е или твоя? Прави си секс и да не ти пука.
Да!Тва ако не си готова.. А ако си го направете, кво има да се съобразяваш с майка ти? Ти си решаваш кога да го направиш.Първоначално написано от DarkTemplar
Пък и 2 години са си достатъчно, за да имаш доверие на приятеля ти.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
подобна ситуация съм имала... и ако ти закъснее, но си сигурна че не се е късал презерватива или нещо подобно, изяж една лъжица канела (без вода, без нищо) ! запомни ми съвета (личен опит)! :д
а иначе, да не ти пукакато го направите, да не би да те затвори у вас после, ако разбере? или да те накара да скъсаш с него..?
пък гинеколога се е заклел да пази тайна, така че ако кажеш да не и казва, няма да и казва и готово..![]()
Може да ти закъснее или пък обратното.Аз за първи път го направих 2 дни след като ми свърши цикълът и след като го направихме пак ми доиде.Кофтито беше,че майка пушеше до леглото ми,аз се събудих,съвсем спокойно се отвих и видях цяла локва в кръв и майка и тя видя и после дойде да ме пита дали съм го правила,а аз казах не естествено![]()
страшно умно на 16 години как да не й пука,после ще реве като забременее ама ще е късноПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
И това ми било модератор...мале малеПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
Не виждам лошо в мнението на House, ако и двамата са информирани, правят го с презерватив и т.н. няма да е проблем според мен. Но ако не са информирани по този въпрос не трябва да го правят!
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
да попитам с какво ще помогне канелата защото и аз съм на път да правя секс за първи път и да съм информиранаПървоначално написано от bloodyF
![]()
^ канелата предизвиква менструацията уж, ама не е гаранция, на мен не действа
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Според мен никой няма правото да ти казва кога ще го направиш ! Живота е твой-стига да се предпазваш няма опасност!![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Искаш и го правиш, просто е. Майка ти няма да ти върне девствеността, ако разбере (може и да й се иска, амаааа).
Нормално е приятелят ти да иска, а и ако е по-голям от теб още по-нормално.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Анално, свирки, лизане... Пък и какво толкова ще направи майка и да разбере?
хич да не те бърка![]()
![]()
![]()
![]()
\
/ \
/
![]()
![]()
Внимавай как ми говориш , може да съм баща ти!
Както ти казаха и останалите - като искаш го направи, решението си е твое. И аз като теб съм на 16 и правих секс и даже казах и на мама и на тате, те го приеха много добре (аз имам много добри отношения с тях). Ако те е страх да не разбере и да не стане по-лошо, и ако отношенията ти с нея са хубави може да й кажеш, най-много да ти се накара малко. Не се притеснявай толкова, решението си е твое![]()
lOve iS in The aIr
Ако го искаш - давай. На 16 си и имаш връзка от 2 години, съвсем нормално е да го направите. Спести й го на майка си, ако сте внимателни и не се хвалите насам натам тя няма да разбере. Освен както казваш ти от гинеколог, но съмнявам се да те заведе... Апък ако се случи, ще ти се накара и друго неможе да ти направи.. Какво ще те зашие отдолу ли?![]()
убий майка си![]()
Първоначално написано от bloodymirror
Да не й пука от майка й...тцтц. Ама и вие си съчинявате както ви падне![]()
Пък и на 20 да си ако си глъмав, не работиш и живееш с родителите си - каква е разликата?
Никва ама защо да насърчаваме всички да се разе*ват от малки? Ай на 16 книжки да им даваме, на 15 яко да ни порят, на 14 вече сме скасали с 14, на 13 почнахме да ги въртим... итн.
Не ги подтиквайте още повече. Зако да си губят момента с някой който ще ги разочарова яко?
За мен 16 е една абсолютно нормална възраст за начало на полов живот. На толкова го направих, а имах приятел от месец (примерно), а момичето е с нейния от 2 години. Ако има необходимата сексуална култура, защо пък да не го направи?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Даа, абсолютно никва смелост. Ако ти бях аз приятеля, щях да ти тегля една майна още веднага, щом разбера че се плааашиииш от мааамааа
Ебати, детска градина..![]()