- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- какво да кажа на наште ако раэберат че съм пушила ...?
Эначи днес с приятели решихме да пушим наргиле и едни мой съседи ме эасякоха .... Страх ме е че ще кажат на нашите .....Ако те раберат какво да им кажа ?
Недей да отричаш и най-добре си признай.
^ Да,и следващия път пуши зад някой друг блок,не зад вашия ;д
е то не беше эад нашия- ама тия съседи друга работа си нямаха - трябваше точно от там да минат - но още положението е спокойно - дано наште да не раэберат
*стиска палци да не си на 13*
Боже човек, като правиш нещо такова поне се крии по-добре.
Първо ако не са близки с вашите едва ли ще им кажат.
Второ, ако все пак им кажат... Просто кажи, че си искала да опиташ. Недей да отричаш - само ще загубиш доверието им.
те не ме питат - въпроса е АКО раэберат .. ъъъ эасега съм спокойна и се държа нормално - че много лесно може да се иэдам ..
пробвала си и си разбрала колко е гадно и повече няма да повторишбоже...
да и на мен ми се врътна това в главата - секи е пробвал човешко еПървоначално написано от Djuff
![]()
Ами ако те пафкат им кажи, че взимаш пример от тях и това по тяхна вина![]()
![]()
Няма подпис
е пък баща ми редовно пуши наргиле .... blackking - тенкс эа идеята
Искала си да експериментираш, но го намираш за отвратително.
Че то наргилето е по-безвредно дори от цигарите...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Демек,спокойно можеш да им кажеш,че просто си искала да пробвашПървоначално написано от marin4itu
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Ама вие пък защо пушите наргиле навън? Нямате ли си къщи, апартаменти. Ако става въпрос то и вашите можеха да минат от там..
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
баща ми не може да мине от там а и энаех че майка ми няма да иэлиэа .
а и нямаше у кой да пушим - всички ги беше шубе а майка ми беше вкъщи
Аз съм пушила с майка ми наргиле .. тва не е нещо незаконно.. разбирам да си пушила трева ок,ама..
Какво им влиза в работата на тях, че да казват на вашите ..
Моите съседи са ме виждали в кафето да пуша (цигари) .. на баща ми служителите също, много познати също... Но нашите не знаят ;д ... Съседа даже ме бъзика, вика ми "На кафенце а, днес няма ли да има пак ;д"
какво лошо има в наргилето? 0.o нашите много се кефеха преди години като донесох едно в нас, за да пробват
можеш да кажеш, че си наясно, че си сгрешила, но просто не си могла да стоиш безучастно и си искала да защитиш приятелите си от каквото-там-може-да-решат-вашите-че-е-вредно и затова си взела да го изпушиш цялото, застрашавайки себе си, но предпазвайки тях
Хаха.Първоначално написано от nirvana13
Хаха.
Ъм...Хаха.
Да обвиниш вашите за свои грешки е глу-па-во.Супер,любопитна си била,но пак си го направила,нали?
Щях да кажа "Признай си и го приеми като мъж",но...ти си прави изводите.