- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Филми :)
Съжалявам, ако има, но мисля, че няма такава тема, или поне аз не намирам ..Такам ... кажете своя/своите любим/и филм/и
![]()
И какво общо имат филмите с козметиката и диетите?![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Грешен раздел. ( http://www.teenproblem.net/f/viewforum.php?f=12 )
Иначе по темата:
Много ми харесва новият филм " Рапунцел и разбойникът ".Обичам да гледам хубави анимации.
"Съседка за секс" също доста ми допада.
Комедии гледам много често,но в момента не се сещам за любима
Ужаси от време на време гледаме с приятели.Честно казано обаче не са ми особено любими.![]()
"The bounty hunter", "The ugly truth", "The proposal", "Burlesque" .. и т.н. и т.н.![]()
btw.. вече ти казаха, че раздела е грешен.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
съжалявам много ,че съм объркала раздела .. бъгнал ми се е компютъра пак и за това е станало така .. преместете темата![]()
![]()
местя
Hostis Honori Invidia
Mean girls
Contact
The green mile
The Runaways
Burlesque
Като цяло обичам повече сериали - The vampire diaries, Supernatural, Cougar town, Friends, Legend of the seeker
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Lock, Stock and Two Smoking Barrels
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай