- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Добре ли постъпих ?
Имах задявка с момиче и си мислех,че ще прерасне във връзка,но тя ме отряза.И сега съжелявала и искала да се видим да поговорим.Аз отказах,защото 1-во не съм идиот да си ме върти и 2-ро,защото тя не ми е казала,че иска да се видим.Мисля ако тя ми предложи да излезем да изляза с нея,но да се държа чисто приятелско отношение колкото и да ми е трудно.Какъв съвет бихте ми дали в такава ситуация?
излизате и си изяснявате всичко...до най-малката подробност!![]()
+1 ... и това не значи , че те върти ... не се дръж като супер жертвата , ами поговорете като хора .. но прав си изчакай тя да те потърси ...Първоначално написано от mimches12
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Съгласна съм с това за държанието като жертва !![]()
Майната й - не стига, че не е знае какво иска, ами е и страхлива на всичкото отгоре..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Последно?!Първоначално написано от chambao
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
да, добре ще постъпиш- тя просто не знае какво иска.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
чаай малко къде се намира идиотизма в това че тя си е дала сметка за някои неща и е решила да има нещо с теб ?
плюс тва ти отиваш в позицията на облагодетелстван които няма какво да губи само може да спечели на цената на един искрен разговор
ти си я търсил което говори че сега няма да ти е зле с нея ..
според мен заеби гордоста и фЮмите и отивай![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Може да е разбрала че може стане нещо като те покани отиди.![]()
1. НЕ бъди ЖАЛЪК!
Ако ти предложи да излезете:
- Излез с нея
- Сложи и брутален ултиматум
- Дръж се с нея все едно е низше същество, чиято единствена гордост е да бъде близо до теб. Защо? Защото има тригер, който кара жената да бъде привличана от властното отношение над нея. Сиреч, ако я считаш за роб, тя ще те счита за способен мъж, който може да опази генетичния и материал.
Ако не ти предложи да излезеш с нея.
- Намери друга женска и спазвай горния съвет.
...
Разберете се по между си кой от кого какво иска.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
уникалния съвет ..омг.Първоначално написано от Domad
тъпо е тва..как ще се държиш с нея като с низше същество.
дръж се мило и я уважавай.
ако момичето има достойнство,няма да трае да се държиш с нея като с утрепка ;]
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Първоначално написано от mimches12
You just have to live.'
не е сигурно,може да се прави на недостъпна.Първоначално написано от mynichka
честно казано аз примерно не му пиша,звъня и тнт,че ще загубя контрол и ще стана супер досадна.
и чакам той да ми пише винаги в скайп и мнг рядко решавам,че този път няма да го чакам да ми пише,а аз ще го направя.![]()
You just have to live.'
Не си прав! Нима жената е "низше" същество ?!Първоначално написано от Domad
Уникални съвети даваш, няма що.![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Първоначално написано от Domad
![]()
![]()
Да да... много филми гледаш май. Има разлика между това да си хладнокръвен, да се държиш като мъж та жената да знае, че можеш да я закриляш и да си някакво леке, което се отнася с нея като с боклук. Обичаме от време на време да ни контролирате (в строги граници) и да се показвате силни, ама да ни третирате като роби (или ъъъъ низши същества)... Малко не си го представям това.
Божее,от няколко дена и аз съм в положението на твоята мацка .. да ти кажа направо изведнъж ми дойде тръпката към този човек .. супер неочаквано ,сега ми върти номера и почнах да се отказвам вече ..просто защото с тази горделивост и инат не се стига далечСам си прави изводите
Summer (h)
напълно съгласна..! :P :P :PПървоначално написано от Brooklyn
)
Иди я целуни и й предложи да се ожените.. всичко ще се оправи!
и аз тва се чудех,ама.. :ДДПървоначално написано от 3oPuTy
иначе наистина-разговор му е майката![]()
Това е глупаво. Не го слушай тоя малоумник.Първоначално написано от Domad
Не трябва да го правиш това, дето Домад ти казва, защото показваш колко афектиран си. Не трябва да ти пука много, че те е отрязала. Съгласяваш се да се видите и я питаш какво иска. Ако ти каже, че иска да сте приятели й казваш, че бихте могли да бъдете приятели, само ако се еб'ете. Ако иска връзка й казваш, че на тоя етап не търсиш връзка, но може да сте си приятели, които обменят генитални секрети, иначе не.
Приятелство с момиче, особено като това... НЕ ти трябва. Да си гадже с нея НЕ ти трябва, щом те е отрязала в началото. Не й се сопкай, нито се дръж грубо, защото това показва колко всъщност тя те е наранила, което само по себе си е СЛАБОСТ.
Гледаш я в очите и й казваш точно това, което ти пиша, като не отместваш поглед и си супер спокоен. Това е признак на сила и има вероятност да се подмокри дори. Трябва състоянието на ума ти да е крайно безразличие. Толкова безразлично да се чувстваш, все едно си анонимен човек в анонимен чат пишещ неща на анонимно момиче от Китай ( например ). Нямаш си идея какъв ще е ефекта, стига да го правиш както трябва.
Temet Nosce
벨야카
Кое? Имам предвид какво общо има.Първоначално написано от cranberry696
Temet Nosce
벨야카
То, ако беше така за всичко... добрите момчета щяха да се скъсват от еб'ане. Нали така пипирутке?Първоначално написано от cranberry696
Temet Nosce
벨야카
Пак се не съгласяваш с моите аксиоми ;s пипирутке!Първоначално написано от cranberry696
Temet Nosce
벨야카
ахахах мисли, мисли.
Temet Nosce
벨야카