.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Жокера и малчо :D

По-добре да бъда кратка и ясна . Бяхме на бир фест.. бяхме се събрали.. пихме.. запознах се с 1 момче, целувах се с него.. ноо гадното е че 1во той е значително по-нисък от мен и 2ро по-малък е от мен с близо 1 година.. на мен ми харесва.. но незнам, отстрани сме адски смешни.. Кажете заслужавали си да съм с него илии не?

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Ми да заслужава си
    Що за въпрос?
    Щом го харесваш изобщо да не ти пука кво мислят другите
    Знаеш ли колко много двойки съм виждала, които момчето да е по-ниско от момичето
    Дори и аз имах такава връзка преди време (ако може да се нарече така)

А ти на колко си, на 12?

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    А ти на колко си, на 12?
    на 17

Мега фен Аватара на Hilary_
    ъъ .. щом питаш тук дали да си с него по - добре не го занимавай!

Мега фен
    Заслужава ли си или не ти ще си прецениш. Не мисля че някой може да дава преценката си за бъдещето ти на базата на пет реда.
    Я по-добре ни кажи какво хареса у него ? Въобще наясно ли си защо го харесваш или е било просто пиянска забивка ?
    ^ако е последното поне да беше довършила работата

Иначе малко off-topic средният ръст в Б-я не е особено голям. В смисъл - или ти си доста височка и по принцип момчетата са малко или повече 'ниски' спрямо теб...или той е действително доста нисък.

Моят съвет иначе е - ако се харесвате ,взимайте се. Не виждам защо да си проспиваш живота ,защото на някого ще изглеждате не особено естетично. fuck em all

Ако НЕ те мъчеше този въпрос, тогава е щяло да си заслужава. Просто не занимавай момчето, защото ще му разбиеш сърцето.

Голям фен Аватара на eminemfenka

-

Аз съм имала ''връзка'' с по-ниско от мен момче, и всъщност беше доста хубаво. Може би, едни от най-прекрасните ми преживяваня с момче, бяха именно с него.

**

Всичко се случва между вас и трябва да решиш какво искаш, защото ако е дълга и сериозна връзка и смяташ, че това би ти пречило, не се занимавай Ти сама трябва да решиш! Да, отстрани е смешно, много даже, но пък ако ти е хубаво с него, не се отказвай от него,защото хората няма да дойдат да ти го правят хубаво, въпреки жертвата ти спрямо тях Изживей си миговете, в крайна сметка вие няма да се жените
    ла-ла-ла

Мега фен
    Град
    Earth...
    Тури му стол под краката и сте готови

ще носи токчета.
    REGGAE BOOM <3

Фен Аватара на ZooB
    Град
    София !!!
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Тури му стол под краката и сте готови

ТИ СИ ЛЮБОВТА
    ТИ СИ ГОРДОСТТА
    В НАШИТЕ СЪРЦА
    ! ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Ми щом ти си на 17 следователно той е на 16 и не ми се вярва да порасне повече на височина така , че ти си решаваш.

Banned Повече от фен

К'во те интересува дали е по-нисък от теб.. щом го харесваш - Действай... к'во те е*е другите к'во мислят .. дали сте смешни или не? Важното е да сте щастиливи.

Боже,боже дай ми търпение!

Много сте ми интересни

Град
    Blagoewgrad
    Мии даа .. Защо да не сте заедно .. Щом се обичате. Възласта и височината са без значение ..
    ЗнАм КоЯ дА бЪдА..зНаМ зАщО сЪм ЛуДа..ЗнАм КоГо ЦеЛуВаМ..и ЗнАм КаКвО рИсКуВаМ..

аз съм на 17, а приятелят ми е на 16 и пак си ни е добре заедно...колкото да размера, той е по- висок

П. С. ходила съм с по- нисък от мен...харесвахме се и всички ни се радваха, но тайно ни се присмиваха, че аз съм по- високата
    n0 mus1с, n0 l1f3

Вземи му едни високи обувки и годините хич да не те притесняват..
    Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!

Любовта е важна.. ама и размерът има значение.. за т`ва прави квото ти е на съцетто ПИЧ..!
    I'm Busy.!
    You're Ugly.!
    Have a Nice Day..!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си