.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Искам да я поканя на кафе, но се притеснявам

Здравейте! Аз съм нов тук и за това искам да ми дадете някакъв съвет. Значи аз съм на 20 години, но съм много срамежлив и неуверен в себе си, което е много лошо и поради това, избягвам контакти с момичета. Напоследък взех да се обличам по прибрано, спретнато и доста спортно, но с маркови дрехи и разноцветни свежи цветове и от известно време забелязвам, че доста момичета ме заглеждат. Но когато се разминавам с хубаво момиче, което виждам от няколко метра, че ме гледа с интерес и лека усмивка, навеждам глава и продължавам. Понеже преди бях много смешен и вървях смешно и като кретен, все още си мисля, че ме гледа за да ми се изсмее, но знам, че не е така но вградена интуиция, която искам да изтръгна. И напоследък много си харесах едно момиче, което ми е в приятели във фейсбук, но се притеснявам да я заговоря, а да я поканя на кафе не може и да става дума, адски срамежлив съм. Но като цяло проблема е неувереноста ми, да не ме отреже. Та искам да ми дадете някакъв съвет, как точно да я поканя на кафе по фейсбук, понеже почти не се виждаме навън, и няма как. А и ако я видя ще е с нейни приятелки, които ще се бъркат където не им е работа и ще направят всичко възможно, да ми е кофти, понеже всеки в този град има за мисия д апочерни живота на другия. За това ако може да ми дадете някакви съвети.

Давай смело не се притеснявай! Не всяко момиче е надута резачка., Пък ако те резне.,. ЗДРАВЕ ДА Е не е единствена., Много момичета ще срещнеш., Просто не бъди толкова срамежлив
    [i] Und der Haifisch, der hat Tr

Супер фен
    Крайно време е да се отърсиш от тази своя срамежливост. Пиши й, пък каквото стане - стане. Светът е голям... и спасение дебне отвсякъде.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Приятел ,това е много лошо нещо ,не се ли справиш със себе си ,не си за никъде ! Това чувство ,да си предсказваш и представяш как те орязва е отвратително.
    Аз правя така : Когато пиша за да се разберем да излезем си казвам " Сега ще ми каже че не може ... " или нещо подобно . Така като ти откаже ,все пак няма да си имал надежди и разни такива илюзии и е по-лесно.
    Поне това е по-лесно през нета .- Хайде да излезем ? - Еми добре . И тн. ...
    Айде успех и дори да те отреже ,гадно е ,но не свършва света .
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Когато разбереш, че "не" е просто възможен отговор, а не края на света ще си излекувал срамежливостта си.

Пич когато я видиш я покани на среща пред нейните приятелки няма от какво да се срамуваш 1-2 пъти ще поканиш момиче така и ще свикнеш.ПОНЕ СПОРЕД МЕН!

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    Не се притеснявай, просто я покани и се подготви да ти каже не или да и в двата сличая няма да те ухапе, нито ще ти направи нещо лошо. Ако ти откаже покнваш следващата и така докато свикнеш да не се срамуваш. Вдигни си самочувствието, другите да не са повече хора от тебе.
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Град
    Дрезден
    И един практически съвет от мен: с цел по-голяма увереност, самочувствие и т.н.т започни да общуваш повече с момичета като цяло за да им свикнеш... това ще те улесни адски много
    В житейски контекст и също толкова успешно и в един по-интимен контекст, а именно- самозадовояването, държа да отбележа: Силата не решава нищо! Уважението, докосването е всичко.

Благодаря за съветите, но проблема е, че сме малък град. В случая ако една ме отреже и вече КРАЙ. Докато съм в този град не мога да имам друга, понеже ще раздуе на всички. Казвам го от лични наблюдения, а те са си доста. А ако случайно я поканя по интернет, възможния отговор е "ЗАЩО" колкото и глупаво да звучи, тя би ме попитала "Какво искам от нея" (така беше станало с предишното момиче с което се занимавах, но писна лигавщини и спрях да се занимавам с нея). Та това е големия проблем при мен

Пич,моля те разкарай ми се от главата с тоя Фейкбук -.-.Искай й номера... поговорете по тел. по-добре е от колкото по фейсбук,нали?

Просто няма от КАКВО да се срамуваш бе човек.. която те хареса ще те хареса такъв какъвто си нали? И аз съм кретен пък какво има такива дето ме харесват (доста рядко се срещат)... Просто я покани.. и да те отреже какво от т'ва? Действай .. УСПЕХ!

Ми аз по принцип не съм зарибен по фейсбук, но понеже тя не излиза от там и няма начин да и искам номера лице в лице даже, когато влизам в проверявам дали е на линия и ако не е излизам, а ако е... пак излизам Точно поради причината, че ако я заговоря дори по фейсбук, ще си помисли, че искам нещо от нея и ще се надуе, понеже е много лесно през монитора да се надуваш. Иначе много искам да излизам с нея, да я опозная, и да я излекувам от тази мания "фейсбук" Не помня кога за последно я мярнах навън, може би преди месец-два, знам ли. За това фейсбук е единствения начин

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    ..То ако така винаги ще те е страх да не се разчуе.. и т.н. начи се наври в една миша дупка и не излизай от там тогава -.- кво ти пука за чуждото мнение? Гледай си живота! Пиши на момичето.. разберете се.. Пък ако ти откаже /то така като си мислиш сам можеш да си докараш отрязването/ .. здраве да е! Има толкова риба в морето. Пък намери си момиче от друг град.. ако е толкова гадно да е от твоя.. Всякак начин има да си намериш момиче. Я хайде.. вирвай носа..вдигни си самочувствието и разбивай момичетата!!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Robi
    Благодаря за съветите, но проблема е, че сме малък град. В случая ако една ме отреже и вече КРАЙ. Докато съм в този град не мога да имам друга, понеже ще раздуе на всички. Казвам го от лични наблюдения, а те са си доста. А ако случайно я поканя по интернет, възможния отговор е "ЗАЩО" колкото и глупаво да звучи, тя би ме попитала "Какво искам от нея" (така беше станало с предишното момиче с което се занимавах, но писна лигавщини и спрях да се занимавам с нея). Та това е големия проблем при мен
    Нормално е и е по-добре да знае ЗАЩО. "Кефиш ме, искам да излезнем само двамата"... пич.... ко да ти кажа.

Аз съм правил на пръв поглед доста глупави неща. Ако момичето е точно - си трае, но в най-често се случва да раздрънка навсякъде. И да ти кажа.... дори и лошата реклама, си е пак реклама. Зависи де.... стига да не си непоправим дебил. Ако поканиш най нормално някоя и тя ти откаже... не си направил нищо срамно или смешно.

Трябва да намериш качествата си... във външността, характера, интелекта си и да знаеш, че жените не са повече от теб, дори напротив, в повечето случаи. Ще ти е по-лесно да превъзмогнеш срамежливостта.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си